0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Kızlar bişey sorucam hep merak etmisimdir diyelimki suyumuz geldi ve fark etmedik hastanede suyun bittiğini söylediler o Zaman yine normal doğum mu yaptirirlar yoksa direkt sezeryana mi alirlar çok merak ediyorum ilk dogumumda suyum gelmisti anlamıştım şimdi 39+4 teyim daha bişi yok bilgisi olan yazabilir mi bana❤️❤️

13 Cevaplar

0 oy
(11 puan) tarafından
Bebeğin durumuna bağlı bazen su tamamen geliyor bazen az geliyor bebeğin durumuna göre hareket ederler ama haftan gelmiş hazırlıklı ol kontörlünu akstma ben ikisi de szeryan
(157 puan) tarafından
Evet büyük bir ameliyat onun farkındayım ama şu sancı olayi çok fenaya düşündükçe bile kötü oluyorum
(588 puan) tarafından
Bende 26 haftalık hamileyim beterin beteri var canım ben bide spiralli doğum yapacağım canlı bomba gibiyim benimde açılma olmuyor doğumlarım korkunç bakalım ne olacak
(157 puan) tarafından
Yaaa ilk defa duydum canım spiralli doğum hamile kaldiktan sonra almadılar mi spirali
(588 puan) tarafından
Yok alamadılar ipi gözükmüyordu öyle bebekle takılıyorlar kendilerine doğum çantalarım hazırda bekliyorum doktor dedi erken doğabilir çünkü spiral keseyi patlatabilir
(157 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah gününde vaktinde sağlıkla dogar bebisin ❤️
-Reklam-
0 oy
(742 puan) tarafından
Ablamın sızıntı şeklinde gelmişti anlayamamıştık tesadüfen acile gittik suyu kalmamış dediler hemen sezeryana aldılar 
0 oy
(19,651 puan) tarafından
Benim dediğin gibi oldu. 39+0 da suni sanciyla normal doğum yaptım 
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Valla bende suyum geldi anladım ama acildeki hemşire anlamadı kızım da o arada kakasını yapmıştı mecbur özelde sezeryan oldum 
0 oy
(131,721 puan) tarafından
suyun geldigini fark etmemek mumkun degil ☺️
(157 puan) tarafından
Evet tabi onu biliyorum ilk doğumun da gelmişti foşş diye kiminde oluyor ya sızdırma şeklinde farkedilmiyormus ondan sordum canım:)
0 oy
(851 puan) tarafından
Nts'de herhangi bir sorun yoksa bebeğin kalp atışlarında durumu iyi ise normal doğum yaparlar yoksa enfeksiyon riski varsa kalp atışlarında sıkıntı varsa sezeryana alınır
(157 puan) tarafından
Anladım canim bende öyle tahmin etmistim ama bı ihtimal belki su biterse direkt sezeryana alirlar geçti aklimdan normale pek sıcak bakmıyorum ya:// tabi herseyden önce bebeğin tehlikeye girmemesi en önemlisi
0 oy
(159 puan) tarafından
Eğer bebeğin herhangi bir riski yoksa normale alırlar diye biliyorum ilkini normal yapmışsınız yorumlarınızda okudum ikinciyi de normal düşünün derim Allah izin verirse tabi ama sezeryani bivomur çekiyorsun annem 15 yıl oldu hala soğuk suya girdiğinde usuttugunde karnının agridigini söyler sonuçta bir amelyat bu. Eğer şansınız varsa tekrar normal düşünün. Pişman olmazsınız.
(157 puan) tarafından
Attık nasibimde hangisi varsa o olur canım ya beni sancı kismi çok korkutuyor şuan normale doğru gidiyor zaten sadece bebek biraz iri dedi doktor eğer kırk haftayı geçerse belki normal olmaz dedi ama oda bir ihtimal sadece dedi  bakalim hakimizda hayırlısı ❤️
0 oy
(4,308 puan) tarafından
Bebegin durumuna gore hareket ediyolar
0 oy
tarafından
Ben kontrole gittigimde suyun az demisti esim biterse nolur dediginde bugun birininki bitmis suni sanci verdik suyu bitinme mecbur dogacak bebek dedi yani sezeryan sebebi degil normal doguma musaitsen suni sanci veriyolar 
0 oy
(8,698 puan) tarafından
Bende çok korkuyodum normal doğumdan çok dua etim sezaryan olsun diye öylede oldu çok az zorluk cektim sonra geçti
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Suyum azaldigi için apar topar sezeryan alındım ben 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Canım suyum evde geldi öyle böyle değil bir kova suyu bosaltirsin ya öyle basdığım halı ayağıma gömülüyordu... o halde  1 yaşındaki oğlumun çantasını beşiğini mamasını hazrladm eline rüzgar gülünü verdim korkmasın diye ambulans geldi  suyun bitmiş dedi ben hala arabaya binsinlerde gideriz çocuk korkuyor dur dedim 2 saat sonra doğurdum tamamen annenin durumuna bağlı....
(157 puan) tarafından
Evet  benimde ilkinde suyum öyle çok geldi son iki gün kaldi canım bakalım artık bı sekilde doğacak bende yoruldum artık vallahi su geldikten hemen sonra doğum yaparım sandım ama  gittim baya bekledim orda ya suni sanci yi dayadilar bu sefer inşallah su değilde sancimi gelir biraz evde çekerim öyle giderim hastaneye bana dua edin :(❤️
(1,794 puan) tarafından
Rabbim bir çığlıkla kurtarsın 2 tane normal doğum yapan biri olarak rabbim kolaylık versin  sana anlıyorum.....sizi
0 oy
(417 puan) tarafından
O belli olmuyo benimde suyum cok az gelmisti ama sancilarim cogalip duzenlendi de normal dogum olarak gittik ama acilma olminca sezeryana alinmistim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sedos99 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 137 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fidannaz (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 303 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu

408,968 soru

12,291,728 cevap

38,230 kullanıcı

Kategoriler

...