+1 oy
165 göst.
önce Diğer kategorisinde (412 puan) tarafından
Eşimin ailesinden bıktım 3 aydır görüşmüyorduk taki kaç gün önce yüzsüz kaynanam eve gelene kadar geldi çayını verdim önüne içip gitti ve ben yine konuşmuyorum görüşmüyorum çünkü babam vefat etti en zor yanımda benim yanımda değillerdi. Oğlumun kulağı akmıştı buraya da resim atmıştım doktora götürdük antibiyotik verdik şükür iyileşti. Az önce kayın pederim eşimi aramış çocuğun başına vuruyorsunuz diye kulağı akıyor eşim kızdı ne alakası var bırak başına vurmayı eline bile vurmuyoruz. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar. Sırf beni kötü göstermeye çalışıyorlar 

9 Cevaplar

+3 oy
önce (1,070 puan) tarafından
Koca tarafı herbokologdur hiçbişey bilmezler ama o çeneleri asla durmaz her kes bir b*k onlar iki b*k bilirler o yüzden konuşmayarak en iyisini yapıyorsun 
-Reklam-
+2 oy
önce (1,725 puan) tarafından

Klasik koca tarafi işte :angel:

+2 oy
önce (1,598 puan) tarafından
Hepsi böyle ya çocuk koşup düşse bile annesi yaptı derler boşver sen bakma onlara önemli olan sen eşin çocuğun 
+2 oy
önce (17,339 puan) tarafından
Hayırdır bunama falan mı var nerden uyduruyor vurduğumuzu derdim 
+2 oy
önce (820 puan) tarafından
Pederin babasının başına baya vurulmuş belli ki
+2 oy
önce (802 puan) tarafından
Bazı koca tarafları hayatındaki kötü huylu tümör gibidir kesip atmadıkca yayılır gider 
+1 oy
önce (90 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin bacım bunlara
0 oy
önce (1,670 puan) tarafından
Annem vefat etti gelme zahmetinde bulunmadilar. 3 gün sonra eşimi görüntülü arayıp futbol transfer yorumu yapmaya çalışıyor kayınpeder kişisi. Benim çocuğum 8 aylıktı ve  cenaze günü perişan bir haldeydi asla unutmayacağım. Ondan sonra yine sineye çektim ama yaptıkları bitmedi. Şükür 1 yıldır görüşmuyorum. Bu arada torunlari oldu onu da görmeye gelmediler
0 oy
önce (48 puan) tarafından
Benim kaynanam da oğlum düştüğünde bi çocuğa bakamıyon demişti kaç aydır bizimle konuşmuyo eşim araba aldı akrabalarına yeni arabayla geliriz diye hava atıyormuş daha düne kadar bizimle konuşmuyordu bunların hepsi aynı bacım Allah hidayet versin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 331 göst.
0 oy
4 cevap 383 göst.
0 oy
5 cevap 174 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde Biriiii (141 puan) tarafından soruldu

406,594 soru

12,196,388 cevap

36,738 kullanıcı

...