+2 oy
102 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
alex, buz, diode lazer hangisi daha kalıcı sonuç veriyor. 

daha önce bacağıma alex yaptırdım ama az biraz kalmıştı dizimde. buz ve diode daha yeni sanırım 

3 Cevaplar

+2 oy
(7,143 puan) tarafından
Ben Alex e gittim baya bitti yani dediğin gibi sadece dizlerimde tüy kaldı. Hamilelik doğum araya girdi tekrar Alex e devam edeceğim seanslarım var

Ama seans olmasaydı bildiğim kadarıyla diod ufak türlerde daha etkili o yüzden diod dan devam ederdim
(7,143 puan) tarafından
Paket olarak mı yoksa seans bazı ücret mi?
Paket mümkün değil o kadar uygun değildir.
tarafından
valla 8 seansı 750 yazan bile var ben şok oldum. instagramda böyle reklam yapıyorlar, gidip konuşacağım. 1500e de var
(7,143 puan) tarafından
3 yıl önce 12 seans 1700 ödedim üç yıl öncesinden bile düşük fiyat. İnşallah doğrudur :)
tarafından
cihaz belki farklıdır hangi cihaz olduğu yazmıyor. zaten kuaför tarzı bir yer reklamıydı.
daha güzellik merkezi tarzı olan yerler 2000 civarı reklam yapmış.
sırf ucuz diye de gidemem makine kötüyse cildimi mahveder, iyi araştırmam lazım
(7,143 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Alex + buz canim 1 yildir yaoiyorum gecen 2. Paketi actirdim bayaa dokulme var hatta kol bacak kolyuk alti bitti diyebilirim 
tarafından
ay inşallah darısı başıma
+1 oy
tarafından
Diode buz lazere gidiyorym ilk seansta koltuk altı özel bölge bayaaa döküldü çok az kaldı şimdiden 
tarafından
bu daha iyi demek ki herkes aynı şeyi yazmış
tarafından
Cihazın orjinal olması önemli. Diode buz lazer cihazına baktım ten rengini kıl tipini seçip atış yapıyor ben çok memnun kaldım ilk seansta koltuk altı bitti yani dişün

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
6 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 833 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (4,108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,996 soru

23,687,842 cevap

310,700 kullanıcı

...