0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
oğlum 15 günlükken boşandım ama kafamda geleceğe dair soru işaretleri var.Ailem ile yaşıyorum her konuda destek oluyorlar Allah razı olsun ama gelecekle ilgili kaygılarım bitmiyor.Oğluma yetebilecek miyim ? ilerde babasıyla ilişkisi nasıl olacak vs vs gibi tecrübeli olan var mı. 

9 Cevaplar

+3 oy
(4,981 puan) tarafından
Sen boşandın çocuğun değil senin eşin değil ama çocuğunun hala babası bu bilinçle devam etmesi daha kolay olur diye düşünüyorum  

Ve Hep söylerim Bir çocuk babasız yaşar ama annesi olmadan yaşarsa çocukluğunu yaşayamaz  o yüzden yeteceğinden başaracağından ben eminim Allah yardımcınız olsun
(121 puan) tarafından
amin Allah razı olsun onun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım ama işte annelik kaygıları
-Reklam-
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Allah ailenden de razı olsun canım bol bol yetersin annesi olmayanın babası olmaz 
(121 puan) tarafından
çok doğru Rabbim tüm yavrularımıza huzur mutluluk versin
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Elinden gelenin en iyisini yapacaksindir emin ol ama babanın rolunu de pek calma hem kendine bosuna fazla yuk yuklemis olursun hem eski esinde babalik bilinci olusmaz hem cocugun bocalar boyle bi durumda. Sana gore yanlis veya hatali olsa da bazı seyleri ikisinin yapmasına paylasmasina izin vermelisin. Bi de tabiki lohusayken bosanmak cok zordur eski esine bakis acin nasildir bilemem ama cocugunun babası olarak daha saglikli diyaloglar kurmaniz gerekecek. Bunlari onunla da paylasmalisin bence ileride surec nasil olur senin fikirlerin ne diye de sorabilirsin. Genelde babalar anne herşeyi ustlenmeye calisinca babaliktan da bosanmis gibi davraniyo ve bu cok sinir bozucu
(121 puan) tarafından
çocuğu zerre sevdiğini ve değer verdiğini görmedim o yüzden karşı tarftan beklentiyi sıfırladık
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Ne kadar zor özel değilse neden 15 gunlukmmen boşandım canım  en zor donem en destek olması gereken done.de bu ağır yükün altında kalmışsın 
(434 puan) tarafından
Malesef bende onu merak ettım  hanı ne bılım çocuğu olacak diye mutlu olup tüm  olan biteni bir kenara bırakmamıs  yınede bosanmıssnz  acaba neydi ki problem
(1,880 puan) tarafından
Dimi ya işte kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor malesef
(121 puan) tarafından
o bizi bıraktı ablasına gitti haber vermeden ben bu çocuğa karşı hiç bi şey hissetmiyorum dedi engelli 2 kardeşi cardı sen onlara bakmak zorundasın dedi bitirdim daha çok neden var önceki sorularımı okursanız anlarsınız
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Sen anne olarak sevgini ver elinden geldiğince ihtiyaçlarını karsila. Elinden başka bir şey gelmez. Babasının yerini sen dolduramazsin. Onu babası düşünecek.. 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Tecrübeli değilim bu konuda ama sana bir öneride bulunabilirim

Geçmiş artık eğrisi doğrusu ile bitti

Geleceği düzenlemenin  tek yolu tam olarak suani şimdiyi yaşayabilmenle alakalı.Gelecegin tüm olacak yada olabilecek olaylarının durumların  tamamı şimdide saklı, ne olacaksa gelecekte taşlar şimdi döseniyor.O yüzden ne olsun istiyorsan bugün hemen şu dakikadan itibaren ona göre davran duygularına düşüncelerine ona göre yön vermeye çaliş. 
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Babasız büyüdüm ve oğlum bir yaşında iken ayrıldım annem asla yetemedi bana çok fedakardi ama sevgisini gösteremedi belkide ben ikinci evliliğini cocuklarim babasız büyümesin diye yaptım rabbimde eşimi verdi çok şükür kendi babaların yapmadığı babalığı yapar Allah yardımcın olsun biri yazmış ya oğlunuz babasından boşanmadi diye o gerçekte öğle olmuyor benim oğlum şuan on yaşında ve öz babası daha onu hiç görmedi bazı erkelerde o babalık duygusu yok maalesef 
(4,438 puan) tarafından
Kesinlikle öyle benim oğlumda 27 aylık oğlum 4 aylıkken evi terkettim ve bir kez olsun görmek için adım atmadı
(2,566 puan) tarafından
Rabbim bu masumların hesabini sorar onlara senin elinden birşey gelmez aile büyüğü var ise erkek ilerleyen yaşlarda onu örnek alır
(4,438 puan) tarafından
Babama çok düşkün hatta dede demez baba der pedogog görüşü olduğunda sormuştum dedesine baba demesi sorun olur mu diye müdahale etmeyin zamanla anlayınca doğrusunu söyler demişti. Ailem sağolsun çok fazla destek ama yine de babasıyla baba-oğul ilişkisi olsun isterdim oğlum için üzülüyorum
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Bende boşanma aşamasındayım oğlum 4 aylıktı şu an 27 aylık babası bir kez olsun görmek için çaba göstermedi kaç kere söyledim oğlunu gel gör seni tanısın diye tamam deyip hiç bir şey yapmadı. Oğluma yetebileceğime inanıyorum ama ilerde babasıyla ilişkisi nasıl olur bilemiyorum 
0 oy
(54 puan) tarafından
Benim bı tanıdığım var çocukları şuan 9 yaşında ikizler bebekken boşanmış eşiyle 

Ve kadın kendi ayaklarinin üstünde duruyor anlatıyor bazen çok zorlanıyorum diyor bizde ona biz Kadınlar olarak yapamicagimiz hiç bişey yok biz isteyelim herşeyi yaparız babalarıyla görüşüyorlar.

Tabi çekemeyen bilemez biz sadece rahatlatmaya çalışırız herşey gönlünce olsun kuzum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 358 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Busra28 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 404 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 239 göst.
15 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
13 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...