0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (5,965 puan) tarafından
Bir ay oldu doğum yapalı iki tane emzdrme.sutyenim.var başkada yok düğmesi bile kapatamiyorim sanki göğsum sıkışıyor dakarlari patlayacak gbi oluyor düğmesi kapatmayinca haliyle sarkıyor atlet kıvırıp altına koydum kayıyor düşüyor e ne takacam ben ablam sütyen tak dedi bir gün zor dayandim hemen düğmesini açtım yani yarada olmadi ucu.cok şükür ama agryor dediğim.gbi.napablrim.kizlar.ne takacam ki.ya:(

4 Cevaplar

+1 oy
(17,743 puan) tarafından
Bende baktım geçen mağazada yoktu bedeni emzirme sutyeninin yoksa alacaktım onun yerine artık yarım atlet aldım onuda giyerim diye daha doğuma 50 gün falan var ama şimdiden ağrıyor göğüslerim doğum yspinca yarım atlet anca giyerim diye düşünüyorum sende ağrısı geçene kadar yarım atlet kullanabilirsin
(5,965 puan) tarafından
Yaa evwt ona benzer var takıyorum öyle yanıyor sanki kaynıyor bı anda yaa takamiyorim resmen
-Reklam-
+1 oy
(12,616 puan) tarafından
göğüs kalkanı al, onu koy sonra sütyeni tak
(12,616 puan) tarafından
bralet tarzı bir şey al bi de esnek olsun o zaman emzirme sütyenine de gerek olmuyor ben pentiden almıştım öyle
(5,965 puan) tarafından
Ondan aynısı byle pedlisi Var takiyorim düşüyor illa açık kalacak kaynıyor çok acıyor
0 oy
(2,325 puan) tarafından
Küçük mu aldın acaba ondan kapanmıyor göğsünü sıkıyordur ben emzirme sütyenini çok rahat kullandım büyük beden almıştım 
(5,965 puan) tarafından
Kapanıyor ama göğsum agrypr mesela hamileyken de takiyordum normal bezlide takiyordum bişey olmuyordu smdi hicbirini takamiyorim yani bir ağrı bir sızı var
(2,325 puan) tarafından
Göğüsler süt topluyor ya ondan ağrı sızı oluyor diye düşünüyorum bende de doğumdan sonra başladı çünkü
(5,965 puan) tarafından
Sen nezman doğum yaptın
(2,325 puan) tarafından
Benim 15 ay oldu
(5,965 puan) tarafından
Hee alişmis olman lazım.ben buyik kuzimda yaralarım ağrı falan 4 aya ancak iylesti tabi slikonlu falan takamiyorim
0 oy
(502 puan) tarafından
Süt iyice boşalmiyordur içinden birikince ağrı yapıyordur sütyende tetikliyordur. Benimde iğneler batiyormus gibi ağrırdı ilk zamanlarda geceleri uyku uyuyamazdım 40 ım çıktıktan sonra kontrole gidince sordum doktora meme ultrasonu da çekildi süt çok fazla olduğu için olabilir dediler. Ki ultrason çekilirken bile hep süt aktı göğsümden yattigim yer hep süt oldu. İyice boşaltmaya çalış makinen varsa sağ yoksa iki göğsünü de eşit bir şekilde emzir mutlaka. Şuan 3 ay 11 günlük oldu kızım biraz rahatladı göğüslerim. 
(5,965 puan) tarafından
Evet degdin gbi büyük kizimdada ultarsinda hep süt olmuştu ozman nye gtmistim bilmiyorum doktir demişti senin sütun çok kuvvetli dye bebek bol bol emiyor zaten sol tarfta fazla yok sağda daha çok var işte dediğin gbi buyik kızımda 4 ay falan oldu snra takabldim ağrısı falan geçti insan duş alınca bornozunu giyemiyor ya çarpıyor agriyor
(502 puan) tarafından
Biriktirmemeye çalış göğsünde sütünü sırayla emzir insan karıştırıyor en son hangisini emzirdiğini o yüzden göğüste süt birikiyor aynı göğsü üst üste emzirince o göğüste daha çok süt oluyor ben karıştırmamak için parmağıma yüzük taktım sağ tarafı emzirince sağ elime takıyorum yüzüğü sol tarafı emzirince sol tarafa takıyorum.
(5,965 puan) tarafından
Yok kız karştrmiyorim gün içi sağda veryom solda veryom nzmn emmek isterse
(502 puan) tarafından
O zaman bir iki ay sıkacaksın dişini kendiliğinden geçene kadar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 73 göst.
0 oy
11 cevap 418 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,965 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.