+2 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (827 puan) tarafından

Çocukları yatırdım bir yeşil soğan aşerdim anlatamam eşimi çarşıya gönderdim şansıma açık manav buldu getirdi bu akşam yemeseydim yatamazdım siz neler aşerdiniz

image

13 Cevaplar

+1 oy
(2,196 puan) tarafından
Kız senin koca uyumuyormuydu :) keşke bıraksaydın da uyusaydı. Az şeymi yaşadın bu hamilieliğinde. Allah yardımcın olsun n diyeyim
(827 puan) tarafından
Çok şey çektim hamileyken diyordum Allah'ım selametle kurtulayım Allah olmayanlara versin Bir daha asla düşünmüyordum ama korktuğum başıma geldi eşim uyuyordu zaten 12.00'de işe gidecekti uyandırdım erkenden
(2,196 puan) tarafından
Yok bacım eski postta diyordun ya , kayınvalide ye iniyor, uyuyor hep diye . Ondan dedim şu an için değil :)
İnşAllah hamileliğin kolay geçer
(827 puan) tarafından
Aynen gece vardiyasında oldu mu aşağıda kaynanam da yatıyor yukarıda çocukları yatırmıyor diyor o işe gitti kaynanam da bendeydi uyku tutmuyor beni evime indir dedi indirdim sobasını yaktım tekrar yukarı çıktım anne oğul ayrılamıyorlar
-Reklam-
0 oy
(10,225 puan) tarafından
Hamile misin kızz yine :D 
(10,225 puan) tarafından
Eyvahlar olsunnnn :D kaçıncı anam bu 4.mü 5 mi :D
(827 puan) tarafından
5 anacığım bu sefer de ruh sinir hastalıklarına yatmazsam bağlatacağım inşallah
(10,225 puan) tarafından
Abooo Allah yardımcın olsunn :)) korunamamıssınz demek ki kız :D
(827 puan) tarafından
Kız hem kondum hem geri çekilme ile korunuyorduk eşim istiyordu gerçi ama ben hamile kalabileceğim düşüncesini aklımdan bile geçirmedim korktuğum başıma geldi ne yapalım kaderimizde bir tane daha varmış
(10,225 puan) tarafından
Kısmet :)
0 oy
(226 puan) tarafından
Afiyet olsun bende aciktimmm ne yesem dusunuyorum
(827 puan) tarafından
Ben normalde yeşil soğanın kokusunu bile sevmem ama öyle bir iştahlı yedim ki anlatamam
0 oy
(1,337 puan) tarafından

Kızı uyutmuştum saat 21 civarı 22 de bir kalktı ful enerji şimdi geri uyutmaya çalışıyorum o uyursa bende biraz dinleneceğim çok fena grip olmuşum sana afiyet olsun canım iyi aşermeler:)

(1,337 puan) tarafından
O diş dönemi beni bitirdi artık beyaz bayrakları açtım ben bir gecede 3 diş görünce anam ağladı bir ay kadar
(827 puan) tarafından
Vallahi daha bir tane patlatabildik Allah yardımcımız olsun çok zor
(1,337 puan) tarafından
Amin amin bu gidişle ben tımarhanede en ön sıraya gireceğim bu gidişat çok kötü gidişat
(827 puan) tarafından
Geçiyor ya oğlum da aşırı ateşi çıkıyordu her gece acile gidiyorduk şükür kızım da Ateş çıkmıyor sadece huysuzluk var
(1,337 puan) tarafından
Benim kızımda da Allaha şükür bu aya kadar asla ateş olmadı hep huysuzluk oldu sadece geçen gece 3 azı diş patlarken ateşi 39 oldu o kadar
0 oy
(282 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende kalkarsam inşallah bu gece sandviç yapıcam
(827 puan) tarafından
Sobayı yaktım önünde tıkınıyorum
(282 puan) tarafından
Oo ne güzel
0 oy
(21 puan) tarafından
Afiyet olsun.. ama şimdi bı makarna iyi giderdi be diyor iç sesim
(827 puan) tarafından
Deme deme canım aşırı karbonhidrat çekiyo
(21 puan) tarafından
Can boğazdan gelir boşver
0 oy
(7,997 puan) tarafından
Kız bebeğin kaç aylık maşallah yaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah afiyet şifa olsun ☺
(827 puan) tarafından
9 aylık canım maalesef 2 çeşit korunma yöntemi denememize rağmen büyük sürpriz oldu Allah selametle kurtarsın bu sefer de
(7,997 puan) tarafından
Amin canım amin sağlık olsun gerisi kolay ☺
(827 puan) tarafından
Aynen Allah ömür versin sağlık versin de şükür büyüyorlar canları sağ olsun
0 oy
(267 puan) tarafından
Afiyet olsun 
0 oy
(4,731 puan) tarafından
Gönül Dağı'nın fragmanını bekliyorum içim dışıma çıktı başım fena agrıyo
(827 puan) tarafından
Ben de Can borcu diye yeni bir dizi çıkmış onu izledim bu gece
(4,731 puan) tarafından
Cumartesi Akşamları gönül dağı es geçerim canım tavsıye ederım aılecek izlenecek dizi
(827 puan) tarafından
Vallahi kaynanam bendeydim sözde bu akşam ben de yatacaktı saat 11.00'de kalktı burada yatamıyorum dedi evine indirdim sobasını yaktım tekrar çıktım kızı uyutayım derken film izlemeye pek vaktim olmuyor
(4,731 puan) tarafından
Doğrudur canım öyle oluyo genelikle
0 oy
(19,498 puan) tarafından
Aklıma aramızda kalsın dizisindeki hüsne geldi. Sabah sabah yeşil soğan ekmek yerdi ☺️
0 oy
(2,324 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun benim oğlan 8 de uyudu 10 da uyandı o saatten beri evin içinde koşturuyoruz
0 oy
(349 puan) tarafından
Bende az önce pilav ve turşu yedim son aylarda insan doymak bilmiyor gerçekten:)
0 oy
(17,752 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende 1 tane muz yedim uyuycam simdi:D iyi gecelerfrrrrrr.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 686 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (3,932 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 318 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA& (4,731 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 304 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,456 puan) tarafından soruldu

408,417 soru

12,270,649 cevap

37,579 kullanıcı