0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Kızlar annem 2 sene önce vefat etti ilk başlarda normal rüyalar görüyordum ama sonradan hep annemi gördüğümde diyorum annem ölecek annem öldü gidicek  bunuda içimden geçiriyorum üzülüyorum rüyamda dün akşam yine öyle gördüm annemle oturuyoruz hani çaya gidicektik diyo bnd içimden düşünüyorum bnm annem ölecek bunu düşünürken uyandım v hep böyle gördüğüm için uyandığımda içim çok acıyor o günüm ayrı bı uzuntulu geçiyor 

Güzel bı şekilde görmek istiyorum Allah a dua ediyorm rüyada kavuşalim diye amaaa

7 Cevaplar

+1 oy
(432 puan) tarafından
Cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, hepimizin gideceği yer orası tabi ama gidenler gidiyor kalanlara çok kotu oluyor bı şekilde hayata devam ediliyor ama unutulmuyor, acaba annen senden Fatiha okumanimi bekliyor , vefat edenlerin rüyamızda gorursek dua bekliyorlar anlamında oluyormuş 
(226 puan) tarafından
Diriye daha cok faydasi var
(432 puan) tarafından
Doğrudur ama dediğim gibi duymadım normalde hocalar bile, ölmüşlere bı Fatiha okuyalım der
(226 puan) tarafından
Bilmiyorum canim benim gorusum bu sekilde♥️
(432 puan) tarafından
Tabiki cnm goruşler farklı olur herkesin kendine göre ❤️
(7,714 puan) tarafından
Fatiha da oku yasinde oku canım . Bir insanın amel defteri üç şekilde kapanmaz . Biri de hayırlı evlattir . Sen onun niyetine sadakalar ver . Yetim doyur . Bol bol oku ruhuna hediye et..
-Reklam-
+1 oy
(4,175 puan) tarafından
Öldüğünü bildiğin için (ölum cok net keskin bir durum ya )rüyanın içinde muhtemelen rüya olduğunu bilerek fark ederek rüyanı görüyorsun Bazen insan ruyasinin içindeyken  rüya olduğunu fark edebilir normal birsey ardınada rüya hemen son bulur.

Sonrasında da ayni yerden tekrar canın acıyor.

Duan kabul oluyor seni duyuyor  işte, daha dun gece bile çay içmeye gidecekmissiniz ❤️
+1 oy
(400 puan) tarafından
Annenı ziyarete gıt canm seni özlemis hayrına mevlüt okut ya da birşeyler dağıt... Kur'an okulu adına senden birşey bekliyor... Annenın adını şöyle bende bır yasın ı şerif okuyaym
+1 oy
(2,567 puan) tarafından
Annene bir kirginligin var ise eğer onu gönülden bağışla ve ona dua et adına sadaka ver 
+1 oy
(572 puan) tarafından
Benim 4 yıl oldu halâ görünce diyorum anne sen ölmemişsinn sağlıklısın rüyamda içimden geçiyor annem öldü ama keşke hergün görsem onu çok özlüyorum 
0 oy
(226 puan) tarafından
:(( ahh ölüm ne kadar acı ne kadar zor ,allah sabir versin mekani cennet olsun
(65 puan) tarafından
Sağolasın cnmbnm inşallah
Çok zor
0 oy
(172 puan) tarafından
Ah ahh . Rüyalarıma gelse keşke onada raziyim . 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 226 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,375 göst.
9 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysegullss (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 181 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (670 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,143 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...