+1 oy
830 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar lütfen akıl verecek insanlar yazsın ben 12 yıllık evliyim eşimle benim ailem de tutucu aileler böyle her şey çok dikkat ederler ben de öyleyim dikkat ederim alışveriş yaptığımız konuştuğumuz insanlar bile bellidir bekarken ailem evlendikten sonra da eşimgil fazla dışarı çıkmama alışveriş yapma tek başıma hareket etmeme çok da izin vermezler hatta hiç izin vermediler son 3-4 yıldır önce kayınvalidemin evinden ayrıldım kendi evimi kurdum eşim çalışıyordu baktı olmuyor o şekilde izin vermeye başladı o da yine sayılı yerlere pazara gitmeme normalde izin vermezdi ama Pazar benim bir sokak arkamda pazar yeri kuruldu büyük bir alan vardı oraya kuruldu 3-yil önce önceleri izin vermiyordu sonra marketler daha fazla pahalı olunca 2 yıl önce izin verdi bundan bir ay önce önce her zaman gittiğim sebze zaten adam yanında başka bir adam vardı birlikte satıyorlardı ben de gerekli malzememi aldım ve gittim  sonraki hafta tekrar gittiğimde gene o adam vardı ve yüzünde anlamlandıramadığım bir bakış vardı rahatsız etti ama dile dökülen bir şey olmadığı için ters bakmakla yetinip yoluma devam ettim Bir daha da o adamdan alışveriş yapmadım kızımı okula götürüp getirirken işte mahallede başka yerlere alışverişe gittiğimde ya da ailelere gittiğimde o adamın da mahallede oturduğunu fark ettim ama ben adama hiç o şekilde bakmadığım için bana bakıp bakmadığını ya da herhangi bir şekilde ne yaptığını görmedim gördüğüm zaman adamı başımı eğip geçip gidiyordum ta ki geçen okula gittiğimde iki gün önce biz 5 bayan okula çocukları bırakmıştık sohbet ederek evlere doğru gidiyorduk tam karşımızdan geldi yine yanımızdan geçerek o adam geçip gitti gördüğüm anda tekrar başımı eğdim ve hicbir şekilde adamla bir göz temas ya da herhangi bir şey kurmadım sonrasında herkes evlerinin olduğu sokağa dönerken birbirinden ayrıldı ben de yolun karşısına geçtim ve kendi sokağıma giderken arkadaşım çağırdı kafamı çevirdiğimde o adamın köşede durup ağaçların arasında bana baktığını gördüm hemen kadına cevabını verip hızlı bir şekilde kendi sokağıma değil de başka bir sokağa girdim sonra kendi sokağıma geri döndüm ve evime gittim dün akşam da eşimle alışverişe çıktığımızda bizim burada bim ve a101 karşı karşıya almamız gereken bazı malzemeler a101'de olduğu için ben küçük bebeğimle dışarıda bekledim eşim de a101'e girdi ben de onu BİM'in önünde bekliyordum onun ne zaman geldiğini ne yaptığını görmedim ama eşimle beraber yola çıktığımız zaman 4 yol ağzı olan bir yerde dönerken adamın yine ağaçların arasında beni izlediğini gördüm hatta benim gideceğim yol güzergahına hızla adımlarla geldiğini gördüm yine arkama bakmasam da beni izlediğini biliyordum öyle bir hissiyata kapılmıştım eşim fark ederse büyük olay olacağını bildiğim için söyleyemedim eşime ya bu yol çok trafik var ana cadde üzerinden gitmeyelim gel ara sokaklara gidelim deyip kendi bulunduğum sokağı yine belli olmasın diye başka bir sokakta evimize doğru eşimi ikna edip gittik ama bütün Bir gece uyuyamadım çok korkuyorum bu takip etmeleri başka bir boyuta geçmesinden korkuyorum Bizim burada maalesef dedikodu çok fazla ben burada doğdum burada büyüdüm ailem evlenip buraya taşındı yani 3 kişinin 2'si ailemi mutlak tanıyordur beni de aynı şekilde bir gün bir yerde yolumu kesse bana bir şey söylemek isterse ya da ne bileyim başka bir niyetle başka bir şey yapmaya kalkarsa gereken cevabı veririm ya da yapmam gerekeni yaparım ama tanıdık bir kişi bile beni onunla herhangi bir yerde yan yana gördüğü anda insanların ağzını bağlayamam bir kişi bana hak verirken iki kişi acaba ne yaptı da adam böyle yaptı der bu kadın suçsuzdu demez eşim her ne kadar yanlış bir şey yapmayacağımı bilse de toplum baskısıyla ne olur bilmiyorum ve gerçekten çok fazla korkuyorum eşime anlatsam adama gidip hesap soracak ve olaylar çok daha farklı yönlere gidecek yine büyük bir dedikodu malzemesi olacak insanlar yine konuşacak Kendi aileme anlatsam aynı şekil şimdilik adamın bulunduğu yerlerde gördüğümde kaçmakla çare buluyorum yolumu değiştirmek ile buluyorum ha bu adamı vazgeçirecek mi onu da bilmiyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum insanlara dedikodu malzemesi olmadan eşimin başına ya da başkasının başını belaya sokmadan bu işi nasıl çözerim bilmiyorum

32 Cevaplar

+6 oy
(217 puan) tarafından
Dun marketten cikinca yolu değiştirmişsiniz ama ilerde ortaya cikarsa esin suphelenebilir Bir daha baktığını gördüğünde hızlıca o tarafa doğru git ne bakıyorsun polisi ararim benim asabımı bozma de eşimi arıyorum şimdi de direk dön git eşinize ara adamın biri sürekli bakıyor polisi arayacaktım de  
(10 puan) tarafından
Bundan sonra gördüğümde yolumu değiştirmeyeceğim herhangi bir bir şekilde ondan korktuğumu belli etmeyeceğim onu yok sayacağım herhangi bir atak herhangi bir konuşma yaparsa da ses kaydını açıp kaydedeceğim
(7,264 puan) tarafından
Kayıt yap ama videolu kayıtta adamın yüzüde görünsün.
-Reklam-
+5 oy
tarafından
Hiç korkma sana bir şey yapamaz . Karşılaştığın zaman ona don ve parmağını kaldır seni eşime söylerim seni parçalar olmadı polise giderim bütün hareketlerinin farkındayım böyle şeyler söyle emin ol bir daha cesaret edemez o ******** istersen bunlari söylerken ses kaydını aç kanit olsun elinde 

O adam senin korktuğunu anlamış ve öyle Cesaret buluyor dik dur ve korkma 
(1,948 puan) tarafından
Bunu aoylerken kesin ses kaydını açsın bence
(10 puan) tarafından
Ben de açıkçası ses kaydını açmayı düşünüyorum çünkü başka türlü olmaz bugünden sonra sanki o hiç yokmuş gibi devam edeceğim hayatıma onu gördüğüm yerde de yolumu değiştirmek yerine o yokmuş gibi yolumdan devam edeceğim eğer ondan herhangi bir şey gelirse de ses kaydını açıp olanları kaydedeceğim
+5 oy
(1,079 puan) tarafından
O ne der bu ne derden ziyade bence önce canınızı düşünün ve kesinlikle eşinize anlatın. Bu ülkede kadınlar hiç tanımadığı erkekler tarafından  gözüne kestirilip öldürülüyor, bence hiç hafife almanız gereken bir konu değil mutlaka anlatın eşinize
(8,661 puan) tarafından
Araba tutar kacırır seni en kötüsünü düşün ve git anlat eşine polise gidin ne olacağı beli olmaz
(10 puan) tarafından
Bakalım canım eşime söylesem olay çok büyür inkar ettiği an herşey biter elimde kanıt olması lazım
(8,661 puan) tarafından
Riske atma hayatını ne olursa olsun telefonun hep yanında olsun
(10 puan) tarafından
Haklısın canım
(54 puan) tarafından
Olay buysun zaten söylesene sen ses kaydı falan ne adam kafana vursa biseyle tamam işte Allah korusun yapma nolursun şöyle eşine anlat
+3 oy
(2,257 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Senin yerinde olsam beni niye takip ediyorsun şimdi polisi arıyorum beni rahatsız etme sapıkmısın diye çıngar çıkartır polisi ararım. 
(10 puan) tarafından
Bir dahakine öyle bir şey olursa yolumu çevirmeyeceğim değiştirmeyeceğim sanki o yokmuş gibi devam edeceğim  ve herhangi bir atak olursa da ses kaydını açacağım
(3,314 puan) tarafından
Sonra bize bilgi ver canım lütfen
Merakta bırakma bizi
Onun gibi haysiyetsiz tiplere ağzının payını ver
+2 oy
(5,777 puan) tarafından
Ben olsam şayet hiç yolumu değiştirmedim mümkün olduğunca kalabalık bı yerde durup ne oldu hayırdır bakıyorsun der adama cikisirdim. Bugün sen kendini koruyanazsan kimse koruyamaz erkeklerin sinir li çok pistir erkekler adam gibi konsmak j nedr bilmz ki .

Kız kardeşin varsa destek isteyebilirsin
(10 puan) tarafından
Aynen öyle haklısın erkekler bilmezler
+1 oy
(2,330 puan) tarafından
Bi fikrim yok ne yapman gerektiği hakkında şuan ama daha devam ederse kesinlikle esine söylemelisin bence güzelce anlatırsan hiç bişey olmaz illa sen suçlusun demez bence çünkü artık ortalığın hali belli yani millet yoldan çıkmış durumda bilhassa maalesef erkekler. Kaç yıllık eşin. Öyle kolay olmaz sana güveninin yıkılması 
(10 puan) tarafından
Eşimden yana sıkıntım yok benim ama çevre baskısı çok fazla olacaktır yani evli bir kadının tanımadığı bir adamla bir arada tek bir kelime bile konuşması insanlar için konuşmak için yeterli bir sebep çevre baskısı yüzünden kaç kişinin yuvası dağılmıştır gelen sözleri kaldıramadığı için maalesef ki bu da şu anki Türkiye toplumunda çok fazla olan bir şey ama ben artık korkmayı düşünmüyorum gördüğüm anda yoluma devam edeceğim o yokmuş gibi hayatımı yaşayacağım herhangi bir atak olursa da telefonla ses kaydımı açıp kaydedeceğim
+1 oy
(205 puan) tarafından
Okurken ben bile ürktüm açıkçası.Sen yine de hiçbir şekilde cevap verme .Konuştuğun an asla peşini bırakmaz .Eşine desen dediğin gibi farklı şeyler olabilir .Birinin yüzünden koca ailenin hayatı degisebilir .Offf nasıl insanlar var ya evli barkli çocuklu insana nasıl göz dikerler .Namussuzluk değilde ne ? Psikolojik sıkıntılari mı var acaba .Bir insan kolay kolay böyle bişeye cesaret edemez .Çok dikkat et canım cocuklarini bile yalnız birakma . Mümkünse tek başına çıkma bı yere komşuların yanında olsunlar her zaman .Tabi kime ne diyceksin herkes olayı anlamak istediği gibi anlar.Allah yardımcın olsun .Bu adam işsiz ,güçsüz , psikolojik sıkıntılari olan biri belli ki 
(10 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum işsiz güçsüz psikolojik sıkıntıları olan biri olarak düşünüyorum bundan sonra da korkmayacağım yoluma devam edeceğim o yokmuş gibi yaşayacağım eğer herhangi bir atak olursa ondan ses kaydını açıp onun söylediklerini kaydedeceğim
(205 puan) tarafından
Telefonun her daim elinde olsun konusuryor gibide yap zaten gelip biseyler derse kanıtın olur . durduk yere laf atarsan bn sana bakmadım gibi şeyler der sen suçlu duruma düşersin .Boşuna gerginlik çıkar
eşin adamı mahveder zaten  söylersen .Hiç korkmadan yürü cesaretli ol korkusuz ol
(10 puan) tarafından
Yok kesinlikle haklısın zaten ondan herhangi bir şey gelmediği sürece ben bir adım atmam yani dediğin gibi kendimi suçlu konumuna düşerim
(61 puan) tarafından
Kades uygulaması indir
+1 oy
(857 puan) tarafından
Dışarda her türlü insan var iyi kötü takintili deli manyak ama sen çevre baskısından neden korkuyosun ne derse desin herkes.adamla denk geldiğimde derim ben olsam ne bakiyon ayı mi oynuyor diye pislesirim sevimsizlesirim yani bilmiyorum anlatabildim mi.
(10 puan) tarafından
Bundan sonra ben de hani korkmayacağım gördüğüm anda sanki o yokmuş gibi yoluma devam edeceğim herhangi bir atak yaparsa bir konuşmaya çabası olursa ya da başka bir şey zaten onu gördüğüm anda direkt telefonumdan ses kaydı açacağım ve bütün konuşmaları kaydedeceğim
(857 puan) tarafından
Kades uygulaması indir hazırda dursun en ufak tehlikede basarsın yardima yanında biber gazı bulundur muhakkak
+1 oy
(779 puan) tarafından
Ben olsam hiç bişey yapmazdım sonuçta adam yanına gelmiyo sadece iki kere baktığını gormuşsun. Sende adama bakmadan yoluna devam et olurda ileri giderse eşine söylersin adamida terslersin
(142 puan) tarafından
Yorumlara çok şaşırdım adamı iki kere bakarken fark etmiş ve olayı polise tehdide kadar götürmüşler adam esnaf anladığım kadarıyla tesadüfen denk gelmişler kadın aşırı kısıtlandığı için kafada kurmuş da kurmuş :))
(10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Adam esnaf değil yani bir dükkanı yada bir yeri yok mahalle çok büyük değil her ne kadar ailem muhafazakar olsa da babam ticaretle uğraştığı için çoğu insanı tanırız ve bilirim ikincisi adamın bakışlarındaki rahatsızlık söylediğim şey farklı bir şey vardı böyle bambaşka bir şey her ne kadar kısıtlanan bir insan olsam da ortaokulu liseyi örgün eğitim okudum evlenince üniversite sınavına girdim açıktan okudum muhafazakar bir ailenin bir çocuğuydum 30 yaşında bir kadınım kimin bana ne niyetle baktığını ne niyetle yaklaştığını anlayacak bir yaştayım o adamın da psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum
(10 puan) tarafından
Yok bundan sonra adamı gördüğüm zaman yolumu  değiştirmeyeceğim buradaki bayanlar hakli korktuğumu fark ettikçe daha da üzerime gelecektir gördüğüm yerde tekrar yoluma devam edeceğim eğer herhangi bir atak yaparsa da yanıma gelmeye başladığında telefonumda ses kaydını açacağım
(142 puan) tarafından
Eğer gerçekten rahatsızlık hissettiysen hiç oralı olmamayi dene tabiki korkacak ne var neden korkasin kalabalık ortamda zaten zarar veremez canım
(10 puan) tarafından
Aynen öyle bundan sonra o şekilde onu gördüğüm anda hiç sanki görmemişim gibi yoluma devam edeceğim o yokmuş gibi hayatımı yaşayacağım ama buna rağmen herhangi bir atakta bulunursa da ses kaydını açacağım
+1 oy
(142 puan) tarafından
Canım benim seni aşırı kısıtlamislar birden dışarı çıkınca sıradan bir adamın normal davranışlarına fazla anlam yuklemissin adamların bir çoğu bir amaci olmaksızın bön bön bakma alışkanlığı ediniyor kafanda bu kadar kuracagin stres yapacağın bı şey görmedim ben ayrıca ben adamı fark etmezdim bile sende etrafına çok dikkat kesilme bence böyle yaparsan dikkati üzerine daha çok çekersin bakmazsan görmezsin özetle ve zaten yakın mahallede oturuyorsanız adamı sürekli görmeme ihtimalin yok.
(10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Maalesef canım keşke söylediklerin gerçek olsa ama değil yani ben o adamın bakışlarına anlatsam anlatacak kelime yok yani sapıkça bir başka kış desem tam değil böyle korkutucu insanın içini ürperten yani kelimeye dökemiyorum o bakışları  ve ben ortaokulu ve liseyi örgün okudum ailem muhafazakar erkek arkadaşlarım olmasına ya da erkeklerle konuşmama izin vermezlerdi yani bir başıma oturup da konuşmama ama çok kız arkadaşım oldu çevrem çok geniş kadın olarak eşime gelince de eşimde aşırı kıskanç ve dinine çok düşkün kayınvalidem le bir oturuyorduk kadın kısmı dışarı çıkar mı kadın kısmı bir yere gider mi kadın kısmı şöyle yapar mı deyip eşimi doldurup bırakmıyordu.  önceleri senin dediğin gibi gördüğüm zaman evet gördüm deyip umursamıyordum ama o gün beni ağaçlar arasında izlediğini fark ettiğim anda sokak değiştirdim evet ama arkamdan gelip gelmediğine bakmadım o günden sonra hiç bir şekilde dışarı çıkmadim iki gün sonra dışarı çıkıyorum ve dışarı çıktıktan 20 dakika sonra geldiğim yerde onun beni ağaçlar arasında yine izlediğini görüyorum yetmiyor benim bulunduğum sokağa koşar adımlarla geliyor ben karşıda olduğum için onun yaptıklarını net bir şekilde gördüm
+1 oy
(2,577 puan) tarafından
Seni takip ettiğini gordugun anda telefonuju cikar ve onu kaydet. Birdaha seni gorursem peşimde polise verir, mahkemede sururundururum seni mahvederim diye bagir  asla korktugunu belli etme. 
(10 puan) tarafından
Zaten bir dahakine öyle yapacağım karşıma çıkarsa geldiğini gördüğüm anda ses kayıt cihazını açacağım ve onun bana söylediği sözleri direkt kaydedeceğim ve durumu eşimi izah edip eşime göstereceğim elimde bir kanıt olmadan bir adım atmak istemiyorum
+1 oy
(148 puan) tarafından
Kesinlikle ama kesinlikle eşine söylemelisin
(10 puan) tarafından
Bir daha karşıma çıkarsa ses kaydını almayı düşünüyorum en azından benim bir suçum olmadığını adamın tamamen kendi art niyetinden orada olduğunu kanıtlamış olurum yarın ortaya çıktığı zaman adamın kendini savunamaz
(148 puan) tarafından
Hiç bulaşmaya gerek yok böyle bir yola onunlami ugrastin bide niye baştan söylemedin derler bu sefer de
İnsan kendini ispat etmek istedikten sonra her yer kamera dolu
(10 puan) tarafından
bu konuda haklısın ama bir dahaki sefere karşıma geçtiğinde elimde kanıt olmasını istiyorum umarım gelmez bu saatten sonra onu gördüm yolumu değiştirmeyeceğim o yokmuş gibi yoluma devam edeceğim
(148 puan) tarafından
Yada ikinci bir şık tam kalabalık bir yere götür adamı insanların içinde sen ne diye beni takip ediyorsun diye bağırmaya basla bak bidaha yapiyomu ***
(10 puan) tarafından
Bak bu daha iyiymiş ama diyorum ya Cevre baskısı iki kişi bu kadını taciz ediyor der bir kişi de dönüp kadın kuyruk sallamasa erkek peşinden gitmez der diyorum ya mahalle öyle bir mahalle ki insanın kendisinden nefret ettirir
+1 oy
(1,057 puan) tarafından

Ben direk eşime anlatırım korkma eşine anlat.

Asla hiç kimsenin de suratına ne kadın ne erkek bakmam gözlerim yerde olur. Yani sen niye bakıyorsun ki baktığını farkediyor ondan yüz buluyor bile olabilir. 

En nefret ettiğim şey bir arkadaşımın sokakta arkamdan ismimle seslenmesidir. 
(1,057 puan) tarafından
Ses kaydı ne âlâka senin ona cevap vermen bile adamın cesaretlenmesi demek ne tarz sapıklar var hiç bir şey deme eşine de. Adam artık senin ismini de biliyor sana ses kaydında isminle seslenirse ne olacak. Eşin dinleyince demeyecek mi sana bu adam senin adını nerden biliyor diye. Buraya yazdığın gibi eşine anlat.
(10 puan) tarafından
Tamam da adam benle konuşmak isterse yolumu keserse ne olacak kendimi aklamak için kayıt diyorum
(1,057 puan) tarafından
Tamam bildiğini yap Allah selâmet versin muhafaza eylesin
(10 puan) tarafından
Amin amin inşallah
(100 puan) tarafından
Bence Nur Ay haklı. Ses kaydı ne alaka? Allah aşkına. Basınız yerde olsun. Bir daha rahatsız ettiğini görürseniz çok sert bir şekilde uyarın yolunuza devam edin. Ses kaydına, adamla diyalog kurmaya gerek yok.
+1 oy
(157 puan) tarafından
Buna benzer aynısını bwnde yaşdım . Şöyle oldu. Ben ve kaynanam dışarı çıktık bi parkta oturduk, karşıdan bi adam sürekli bize bakıp duruyordu bende ann3 bu dam bize bakıp duruyor dedim kalk gidelim dedim. Kalktık adamda hemen rkmızdan geldi oda kalktı bizi takip etti, anne bekle dam geçsin biz geçeriz dedim, bajtım adam önümüzden gitti ni yerde durdu, 2 yol vardı orda bizde yürüyen merfivene bindik baktım o adam yine arkamızdan geldi. Etrafımızda kalabalık tabi, sonra kaynanam bağırdı ne takip ediyorsun bizi şrfsszz  seni burda rezil ederim dedi, bende bağırdım polisi aricam dedim  , adam arkasına bile bakmadan kaçtı banamı diyorsun bile demedi, hızla kaçtı hemen.bidaha o adamı görmefik görmeyizde inşALLAH  korkmuştuk bizde bide gündüz vaktiydi. Yani demem oki sen tepkini ilkinde koymazsan adam sürekli takip eder başta tepkini koysaydın keşke. Ama bigün yine adam sana baksa tepkini koy. Ne bakıyorsun polisi arrım de. Yoksa takıntılı olur. 
(10 puan) tarafından
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum haklısın ben de o şekilde düşünüyorum bundan sonra adamı gördüğümde yolumu değiştirmeyeceğim ya da başka bir şey yapmayacağım tepki vermedikçe adam üstüme geliyor bu saatten sonra herhangi bir atak adamdan olursa ses kaydını almayı düşünüyorum o anları sonra da gelip eşime anlatmayı düşünüyorum
(157 puan) tarafından
Sen tepki vermezsen adam dicek ya bu korkuyor ama cesareti yok herşy yaparım der nede olsa sesini etmiyor onu rahatsz ediyorum die, . Tepkini ver anında hayırdır ne bakıyorsun abi de tip tip
(10 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın bir daha böyle bir şeye denk gelirsem direkt cevabını yapıştıracağım umarım denk gelmem
+1 oy
(795 puan) tarafından
Senin en büyük hatan susmak avazin çıktığı kadar bağırarakcasin gerekirse ailede kim var kim yok ki söyleyeceksin polisinarayacaksin had bildirmezsen yüz bulur
(10 puan) tarafından
Canım söylediklerinde haklısın burası çok dedikoducu bir mahalle maalesef ki çevre baskısı çok fazla olan bir yer ben de bunu çevre duymadan insanlar konuşmadan çözmek istiyorum ama bundan sonra da susmayacağım adamı gördüğünde yolumu değiştirmeyeceğim o yokmuş gibi yoluma devam edeceğim herhangi bir atak gelirse de ses kaydını alacağım ve eşime anlatacağım
(795 puan) tarafından
Yav başlarım çevre baskısına sen sessiz kalsan daha çok laf ederler derler sustu Allah bilir naptinsustu y
(10 puan) tarafından
Maalesef haklısın yani bu yüzden artık yani hiçbir şey umursamadan bu olayı çözmek için elimden geleni yapacağım
+1 oy
(10,302 puan) tarafından
Aynı mahallede oturduğunuz için sürekli karşilaşmaniz normal bence. Adam sanırım boş beleş biri aylak aylak sokaklarda geziyo. Sözlü birşey de olmamiş sürekli aynı kişinin karşına çıkması etkilemiş olabilir ama belki de sana öyle geliyordur. Çünkü çok kısıtlı kisitlamarak buyumussun belli ki 
(10 puan) tarafından
Keşke söylediklerinde haklı olabilsen yani ben kendi kafamda kurmuş olabilsem yani inşallah da öyle olsun bir sapıkla uğraşmaktansa böyle olmasını kabul edebilirim ama o adamın bakışlarını gördüm böyle çok farklı bakışlarıyla bile insana korkutuyor ürkütüyordu hani sapıkça bir bakış desen tam bir olmuyor çok farklıydı ve bence psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum başka bir açıklamasını bulamıyorum kısıtlamaya gelince de insanların çoğu burada yanlış anlamış ben ortaokulda liseyi de örgün okudum ailem erkeklerle konuşmama izin vermezdi hiçbir erkek arkadaşım yoktu ama bu demek değil ki kadınlarla da konuşmadım bir sürü kadın arkadaşım var üniversiteye bile örgün okuyabilirdim ama evlenince eşim üniversiteye gitmemi istemedi ben de açıktan okudum
(10,302 puan) tarafından
Çok güzel yazıyorsunuz ama bir iki saniyelik bakışla adamın piskolojik sorunlarını olduğunu anladıysan bu çok da normal değildir. Umarım korktuguunuz gibi değildir ama her ne olursa olsun esine soyle
(10 puan) tarafından
Canım bir iki saniye bakış değil ben anlatamıyorum ya da yazdıklarımla tam size olanı anlatamıyorum 30 yaşındayım çok insanla göz göze geldim çok insanla konuştum evet erkek çevrem çok olmadı hatta hiç olmadı ama alışveriş yaptığım yerlerdeki çoğu insan erkekti ben bir yerden memnunsam devam ederim değilsem de başka yerlere giderim bugüne kadar hiç öyle bir bakış öyle bir tavır görmedim bakışlarındaki şey insanı korkutuyordu psikolojik sorunları olduğunu düşünmemdeki sebep buydu farklı bir bakış vardı yani anlatamıyorum ya da iki defa beni takip ediyor olması insan ağaçlarının arasına saklanıp oradan birini gözetlemez birini bekliyorsan bile kenara geçersin başka şekilde yaparsın ama dediğim gibi umarım bunlar benim kuruntularım olur çünkü psikolojik sorunları varsa sapıksa ne ya da başka bir şeyse bile daha kötü sadece bu saatten sonra onun bana karşı yapmış olabileceği herhangi bir şey de tepki vereceğim susmayacağım yanlış anlamışsam zaten bana yanlış anladığımı söyler değilse de benim tavrımdan arkasına dönüp bakmadan  kaçıp gider
+1 oy
(1,970 puan) tarafından
Eğer yine olsa esin yanindayken şöyle bu ikidir sanki bu adam bizi takip ediyor falan de öncesini söyleme belki eşinde yanlış anlar coktandjr birşey var sen sakliyorsun falan der o yüzden yeni oluyormuş gibi ikidir bu adam nereye gitsek önümüzde çok korkuyorum falan de gerekirse esin o anlık olmuş diye konuşur da 

Yoluna çıksa da video aç konuş polise gitcegini de şöyle korksun ama sen korktuğunu belli etme yoksa devamlı yapar 
(10 puan) tarafından
Artık öyle yapacağım ya yani ya dediğin gibi yapacağım ya kamera kaydı alacağım ya eşime söyleyeceğim ama bir şekilde bu çözümlendireceğim bu şekilde yaptıkça adamı daha çok cesaretlendiriyorum çünkü korktukça üzerime gelecek
(1,970 puan) tarafından
Aynn öyle sen korksan ******** anlicak korktuğunu daha çok yapar istediğini sonuçta kimse demez diye düşünür eşine dersen hiç pazarda karşılaşıyorum deme en iyisi sus sonuçta kısıtlı bir adam yanlış anlar birileri birşey der sen bakmışsın kendine aliştirdin der kısıtlar artık dışarıya cikmana hiç izin vermez az çok seni anlıyorum o yüzden ilk oluyor diye şöyle adam soylesede inkar et tanımıyorum iftira atıyor dersin yoksa olayda büyür yinede sen bilirsin ama asla korkma tersine korkut
(10 puan) tarafından
Bakalım canım ne olacak
+1 oy
tarafından
Sen kaçtıkça o adi yüz bulacaktır devam edip ileri gider.  Eşinize anlatın. 
(10 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın bu yüzden ben de bundan sonra kaçmayacağım susmayacağım herhangi bir şekilde bana karşı bir atak yaparsa da telefonu ses kaydını alıp ona gereken cevabı vereceğim
tarafından
Evet canım kanıt olsun
+1 oy
(5,171 puan) tarafından
Bence kocana söyleme cinayet bile çıkabilir, mümkün olduğunca tek başına çıkma , kadınlarla arkadaşlarla kalabalık şekilde gez,okula giderken falan,hiç bakma görürsen de, bizim toplumumuzda olan kadına oluyor hep gene kadın suçlu görülüyor,
(10 puan) tarafından
Son çare söyleyeceğim eğer devam ederse ondan sonra ama bir daha gördüğümde bu sefer korkup kaçmayacağım ya da yolumu değiştirmeyeceğim ya da başka bir şey yapmayacağım o yokmuş gibi hayatıma devam edeceğim herhangi bir atak gelirse de ses kaydını alıp vermesi gereken cevapları verip çekip gideceğim
+1 oy
(289 puan) tarafından
Bir defa arabayla yaklaşık 30 km yolu giderken başka bir arabayla adamın beni takip ettiğini farkettim,ara sokaklara girdim arabayla o beni yine buldu,kargoya gittim bir sokak öteden geri dönüp yine arabamın arkasına geçti. Nişanlımı aradım sen misin korkutma dedim hayr sacmalama dedi, arazide çalışıyordu, kuzenimi aradım evdeyim gel dedi. Hemen adamın önünü kestik polis çağırdık. Tekrar muhatap olmamak için şikayetçi olmadım fakat daha önceden sabıkası var mı diye polis kontrol etti kayıtlara aldık tekrarı halinde ceza alırsın dedi adama. Eşinden korkma canım, eğer ilerde önünü keser biride görürse daha çok laf edilir diyorsun en iyisi yine görünce polisi ara ,baş yaygarayı. Eşine anlat saklama
(10 puan) tarafından
Bir daha beni izlediğini takip ettiğini fark edersem o anda eşime söylerim ya bir adam beni şu an takip ediyor korkuyorum diye geçmişi hiç söylemem konuşmak için yeltenir ise de ses kaydı açıp ne konuştuğumuzu kayıt ederim
(289 puan) tarafından
Yok bence eşine şöyle söyle, geçen de takip etti gibi geldi ama eminim olamadım şimdi eminim de, adam derse eğer sende farkettim kaç gündür pesindeydim falan filan eşin yanlış anlaya bilir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynopy (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 761 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.

408,338 soru

12,267,584 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...