0 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar  benim evim müstakil bir ev bahçeli bir ev kapımın önünde asma var dama doğru uzanan çamaşırları da  damda asıyorum  tam da çamaşır asarken böyle fare sesi duydum ve bir şeyi böyle yeme sesi geliyordu sanki eşimi aradım durumu izah ettim tamam yarın izinliyim bakarız dedi ertesi gün işte baktığımızda bir tane fare gördük ve dış kapıyı açıp dışarıya kadar kovaladık gitti tedbir amaçlı yapışkan koyalım dedik kartona fare yapışkanı sürüp bekledik sonra bir tane fare yapıştı attık ama hala sanki ses geliyor gibiydi dedim bir tane daha yapışkan koyalım ve dört tane birden yapıştı damda da asmanın olduğu bölgede de dün akşam bir tane daha fare kendi kendine ölmüştü bu sabah da az önce gittim baktım bir tane de diğerlerinden daha küçük böyle yeni tüylenmiş bir fare gördük diğerleri de yavruydu ama bu daha çok küçüktü internetten baktığımda tek seferde 10 tane yavru doğuruyor diyor biz şu bir haftada 8 tane fare gördük bunların ikisi büyük biri ortaydı 4 tanesi Küçük bir tanesi de çok çok küçüktü yani hepsi farklı boyuttaydı Allah bilir daha kaç tane var damda ama bunların yuvasını bulmam lazım yoksa daha çok yavrular daha çok gelir damda soba yakmak için talaşım  ve kömürüm var ama baktığımda orada göremedim kayınvalidem de fare oduna ve bizim burada sümek dediğimiz mısır'ın koçanı olursa gelir talaş'a ve kömüre gelmez dedi bilemiyorum havalar soğudu asmadan tırmanıp gelmişler dam da açık alan yani nereye yuva yapmışlar bilemiyorum baktığım yerlerde göremedim var mı başına gelen evine fare gelen nerelere yuva yapmış olabilir ya da başka yapışkan dışında ne yapabilirim

2 Cevaplar

0 oy
önce (12,174 puan) tarafından
fare zehiri koyun canım, çocuk varsa erişemeyeceği yere. bir de bir iki tane kediyi alıştır evine
önce (10 puan) tarafından
Canım zehri çok düşündüm çok da araştırdım bana hep şey dediler bir hani çocuk var yetişebilir allh muhafaza başına bir şey gelebilir dediler Bir de fare yuvasını bulmadan öyle bir şey yaparsan öldüğü yerde çok ağır koku bırakıyormuş yani o yuvayı bulup dağıtmadan öldürürsen o kokudan kaynaklı sıkıntı yaşarsın denildi
önce (12,174 puan) tarafından
kedi + kapan deneyin olmazsa
Öyle yapacağım
-Reklam-
0 oy
önce (1,620 puan) tarafından

Evinizde fare familyası olmuş :D anne baba yavruları falan şaka bir yanada çok zor fareyle baş etmek zehir atın etrafa bence yada belediyeyi çagırın onlar ilaçlama ya geliyolar

Fazlasıyla zor canım ya ne yapacağım bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 73 göst.
0 oy
15 cevap 359 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,751 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
0 oy
12 cevap 248 göst.
25 Temmuz 2024 Aile kategorisinde 3mhnads (2,071 puan) tarafından soruldu

406,929 soru

12,212,227 cevap

36,790 kullanıcı

...