+1 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (1,729 puan) tarafından
Kızlar içim çok sıkılıyor bu ara biz gurbetteyiz burada eş dost akraba kimsemiz yok doğunun bir ilcesindeyiz mahalle parkından başka bir yer gördüğümüz de yok eşim ev almak.istiyor o yüzden araba almıyor ama biz oğlumla çok sıkıldık bunaldık artık, ikinci çocuğu istiyordum ama ailelerden çok uzakta olduğumuz için cesaret edemiyorum. Kendimi burada çok yalnız hissediyorum ev üstüme üstüme geliyor oğlumla ilgilenemiyorum ev hapsinde gibi hissediyorum kendimi çok bunaldım 

18 Cevaplar

+1 oy
(22,049 puan) tarafından
Hangi ilin ilcesindesin cnm
(1,729 puan) tarafından
Urfa Ceylanpınar
(22,049 puan) tarafından
Uzakmisiz cnm
-Reklam-
+1 oy
(835 puan) tarafından
Bende öyleyim valla 4 yıldır alışamadım bir türlü 
(1,729 puan) tarafından
Gün içinde yapacak birşeyler olsa yalnızlık bu kadar koymayacak buradaki arkadaşlara bakıyorum kimse benim kadar bunalmiyor her gün geziyorlar bir yerlere gidiyorlar hiç bir yere gitmeseler en kötü çarşıyı turlayip geliyorlar eşime araba al diyorum ev alicam ev daha önemli diyor almıyor araba olsa binerim iki gezerim kendime gelirim ama yok eşim zaten gezmeyi para harcamayı sevmez ona hava hoş o yüzden
(835 puan) tarafından
Erkekler ise gidip geldikleri için sıkılmak nedir bilmiyorlar o yuzden kadınları anlayamiyorlar
(1,729 puan) tarafından
Aynen öyle
+1 oy
(99 puan) tarafından
Ben de daha dün eşimle bu konuyu konuştum Evet gerçekten çok zor özellikle çocuk büyütmek gurbette çok zor Ben de Mardin merkezdeyim Burada da hiçbir şey yok komşu yok tanıdığım yok Tek başımayım sadece Kızım ve Ben eşim de işte zaten Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
(1,729 puan) tarafından
Meryemnisaa doğru diyorsun ama çocuk var işte öyle yerlerde oğlan durmaz ki
(1,729 puan) tarafından
Haklısın canım bir sorayım araştırayım bakalım
(99 puan) tarafından
yaa öyle mi ev tuttumuz mu merkezde mi olacaksınız mardin gerçekten güzel bir şehir tek olunca ben alışamadım sadece bu sene tayin isteyecez malatya ya da malatya yakınlarına Allsh kolaylık versin
(37 puan) tarafından
Tutmadık daha midyatta yaşayacakmışız. Orası nasıl bilemiyorum. Yaşayıp görcez :)
(99 puan) tarafından
midyat güzel arkadaşım inşallah güzel anılar biriktirip daha mutlu ayrılırsınız bu şehirden selametle..
+1 oy
(289 puan) tarafından
Ayni duruum bende var canım eşimin ailesi burada ama herşeyi herkese anlatamiyorsun, eşimle kavgamız arttı. Boşanmayi bile göze almıştım. Psikolojim bozuldu bütün gün evde çocukla bide 1 ay sonra doğumum var. Geçen hafta çocuk için doktora gittik çocuk gelişimine yönlendirdi. Bir süre sonra konu bize gelince ben patladım orada eşimi resmen kadına şikayet ettim içimi boşalttım o kadar rahatladım ki. Yabancı ,tanımadığım birine derdimi anlatmak iyi geldi. Bir yakınıma anlatsam ilerde bana geri yansır diye kimseye konuşamıyorum.send benim gibisin bir arkadaşa ihtiyacın var
(1,729 puan) tarafından
Arkadaşlarım var ama samimi olamıyorum çünkü eşleri eşimin arkadaşı ben anlatırsam o dönüp dolasip eşime gidecek biliyorum o yüzden her şeyi içime atiyorum
(289 puan) tarafından
İşte en çokta ondan sıkılıyoruz, ben doktorun yaninda konuşunca öyle rahatladım ki ,kendim bile tahmin etmiyordum bunu
(1,729 puan) tarafından
Geçen sene bir komşum vardı geç tanıştık 10 ay vakit geçirebildik o kadar dolu dolu geçiyordu ki günlerim bir gün ben ona bir gün o bana derken arada da dışarı çıkar yürüyüş yapardık zaman hemen geçerdi sohbetimiz harikaydı bir araya gelince sohbete dalardik saatler geçerdi ama onlar taşındı başka şehre gitti şimdi duramıyorum işte
(289 puan) tarafından
Benim n komşu var ne arkadaş, kayınvalide ile aynı apartmandayim ama o da üvey zaten, arada bir gitgel yapiyoruz, dertleşmek için kimsem yok yani. İnsallh Allah ikimizede güzel komsular,arkadaşlıklar verir
(1,729 puan) tarafından
Amin inşaallah canım
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Alacağınız evi şehir ve aileye yakın tutun 
(1,729 puan) tarafından
Tayinle alakalı o canım ya
+1 oy
(1,783 puan) tarafından

En yakın arkadaşım hep kendim.... Diyerek kendimle mutlu olmayı basarirsan kimseyi atamazsın :)aramiyorumda  iki bebekle 

(1,729 puan) tarafından
Benim oğlum tek başına olduğu için o da sıkılıyor insan arıyor arkadaş ariyor senin bebeklerin birbirlerine arkadaşlık eder
(1,783 puan) tarafından
15 aylık ve 4 aylık  sen oynaya bilirsin tek cocuksa daha iyi
(1,729 puan) tarafından
4 buçuk yaşında benimki sürekli oyun oynamak istiyor ben sürekli oyun oynayamam ki 1 saatten fazla oynayamiyorum bünyem kaldırmıyor :)
(1,783 puan) tarafından
Kız ben birini sırtıma sariyom öbürünü kucama surmeli arabaları çekip bırakıyorum oynuyorum başka napalim
+1 oy
(557 puan) tarafından
Valahiii tam beni anlattın resmen artık yüzüm gülmez oldu aşırı derecede bunaldım. Eşim evde olunca çok güzel geçiyor işe gidince tekrardan başlıyor bende nefes darlığı. Bilmiyorum neden böyleyim birde ben batidayim ama çok zor evim arka cephee. Üstüne hamileyim. Rabbim içimize ferahlık versin inşallah 
(1,729 puan) tarafından
Benim evimde hiç ışık almıyor etrafı apartman doldu gündüzleri bile ışık açıyorum. Biraz da ondan daraliyorum evde galiba.
0 oy
(129,283 puan) tarafından
bende yillarca oyle yasadim
(1,729 puan) tarafından
Halimize bin şükür tabi ki Allah bugunleri aratmasin ama böyle de zorlaniyorum işte ev hapsinde gibiyim
0 oy
(985 puan) tarafından
4 yıl olacak bazen cocuk gibi aglıyorum ust katta kaynanam var Allah razı olsun iyiler ama işte ister istemez zor geliyor hasta olsam bakıyor kaynanam ama ister istemez annem yokluğu his ediyorum 
(1,729 puan) tarafından
Benimde 5 yıl oldu 6 ya döndük ama alisamiyorum
(985 puan) tarafından
Alışmak cok zor ya 21 yaşında sac beyazlamış o derece yami
(1,729 puan) tarafından
Ay benimde öyle saçlarım çok beyazladi
0 oy
(684 puan) tarafından
En güzeli herkesten uzak olmak takıl keyfine bak işte 
(1,729 puan) tarafından
Yalnızlık da bir süre sonra sıkıyor canım her şey dozunda olmalı,
0 oy
(167 puan) tarafından
Bende gutbetteyim ama merkezde yaşıyoruz alışveriş merkezine falan gidiyorum  kızım iki buçuk yaşında  komşulara gitmem sevmem yani kitap okuyorum evim büyük zten temizlikti yemekti kızımla ilgilen derken akşam oluyor ama haklısınız bir hafta çıkmadım mi evden içim sıkılıyor 
(167 puan) tarafından
Aynen ben bişi almasamda bı çarşıyı gezip geliyorum napayım gidecek kimse yok insallab ile atanirsinizda kimse olmasa bile oyalanacak şeyler oluyor illaki
(1,729 puan) tarafından
İnşallah canım ya şu doğu görevimiz bir bitse batıya dönünce rahat bir nefes alırız inşaallah
(167 puan) tarafından
Kaç yıl var canım
(1,729 puan) tarafından
1 buçuk yıl kaldı
(167 puan) tarafından
İyi az kalmış canım bizimde 3 buçuk yıl oldu
0 oy
(239 puan) tarafından
Canım biz üç sene Şırnak Silopi'de yaşadık. Oralarda yapılacak en güzel şey çevre edinip arkadaşlık kurmak. Ben çalıştıgım için şanslıydım ortamım hep vardı. Öyle bir şansın yoksa komsularından memur olan gurbette olan çok fazladır eminim onlarla oturmalar planla. Eşinle hafta sonları geziler planla. İlçede imkan varsa sosyalleşeceğin kurslara katıl.
(1,729 puan) tarafından
Arkadaşlar var arada gidip geliyoruz ama öyle samimi değiliz, haftasonlari eşimle bir plan yapamıyorum çünkü kendisi gezmeyi sevmediği için araba almıyor burada da arabasız gezilecek bir yer yok
(239 puan) tarafından
Haklısın canım Urfa'da her yer araba mesafesinde. Biz turlara katılıyorduk araba yokken. Eşin sevmiyorsa arkadaşlarından biri illaki sevecektir. Ev çocuk eş üçgeni dısına cıkacağın şeyler bulman gerekiyor. Yoksa herkesten uzak bir şehirde işkenceye döner yaşamak.
(1,729 puan) tarafından
İşkenceye döndü artık isyan etmek gibi olmasın diye halime şükrediyorum her zaman Allah'ım bu günlerimi aratmasın çok şükür sağlığımız yerinde diyorum ama bunaldiğim da bir gerçek yani eşim bunu anlamıyor işte
0 oy
(90 puan) tarafından
Bende senin gibiyim birde hamileyim duygusallık üst seviye. Oturup oturup ağlıyorum eşimjn işi ağır sürekli çalışıyor yada uyuyor. Kaldım kızımla öylece . Komşu ediniyorum onu da Kac gün gidip geleceksin milletin evine . Ya çıkıp dolasacaksin yad komşu edineceksiniz bu devirde de her komseya güven olmaz
(1,729 puan) tarafından
Bir kere komşudan ağzım yandı zaten insanlar gurbettekileri yalnız olduğu için bana muhtaç kimsesi yok gibi düşünüp her işini yaptırmaya çalışıyor
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Kaç senelik evlisin  benim 5 sene  oldu alistinmi bilemiyorum 

Mesela ora gitsem evine gidesim geliyor bazen hiç dönmek istemiyorum .aileden uzaklaşıyor insan çünkü zor zmninda yanında olamiyolar bı kopma oluyor.
(1,729 puan) tarafından
Bizimde 5. Senemiz bitti. Evimi seviyorum kendi aileme gidince kendi duzenimi evimi arıyorum ama yalnızlık zor
0 oy
(2,322 puan) tarafından
İnsan alisamiyor hele ben kalabalık ailede büyüdüm iki yıldır gurbetteyim çok zor geliyor 15 aylık oğlum var onunla ilgileniyorum şöyle böyle zaman geçiyor ama bazen insan çok kötü oluyor hele gelecek kimsede yoksa Rabbim yardımcımız olsun 
(1,729 puan) tarafından
Off bende kalabalık ailede büyüdüm annemde toplaşiyorlar beni görüntülü arıyorlar burnum sızlıyor uzaktan bakıyorum öyle :(
(2,322 puan) tarafından
Ayy işte o çok kötü ya
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Arkadaş edin. Bak 3 arkadaşım oldu çoluk çocuk gidip geliyoruz. Yani park market bile arabayla sen düşün o kadar yalnızlığı. Başka ülke birde. Bazen haftalarca evde kapıya çıkmazdım içimden gelmezdi ama alıştım artık ailem martta gelecek inşallah 1.5 senedir ilk ker görüşecegiz. Bebeğim oldu üstüne 6 aylık olmak üzere. Geçecek bacım hepsi sadece sabır 
(1,729 puan) tarafından
İnşallah ya doğu görevimiz bitse rahat bir nefes alacağım inşaallah
0 oy
(595 puan) tarafından
Selam canım seni çok iyi anlıyorum gurbet kadar uzak değilim ama yinede uzaklık var ailemle üstüne bide annem babam kardeşlerim çalışıyor çok sık gidip gelmiyoruz kaynanam gilde uzak tek başıma evde ağlıyorum kızıma yansıyor kızım sokaga çıkmak istiyor bazen ama çok güvenilir bi mahalle değil komşum hiç yok bide 18 haftalık hamileyim yalnızlıktan çok bunaldım kızımda sürekli dışarı çıkmak istiyor ağlıyor bana sıkıldım sıkıldım diyor yalnızlık çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun senin postu okuyunca sana daha çok üzüldüm naoacaz böyle bilmiyorum eşimde çok gezmeyi seven biri değil. Zamanında çok kiskancti gerçi halen öyle ama kimseyle goristirmezdi şimdide çok karışmıyor ama görüşecek kimsem kalmadı kendimi yalnız çaresiz hissediyorum rabbima binlerce şükür kızım var
(1,729 puan) tarafından
Evet ya benim eşimde çok kıskançtı biz doğuya gelmeden önce 3 sene Ankara'da oturuyorduk o zaman komşularim hep çağırırdı eşim göndermezdi şimdi eskisi kadar karışmıyor ama bu sefer de benim gidecek yerim yok
(595 puan) tarafından
Benim eşimde gezmeyi sevmez 1 gün iznim var der onda da evde yatar oturur aslında kendi işi istese ayarlar ama gezmeyi sevmez ne kadar çok ortak noktası var eşlerimizin
0 oy
(14,613 puan) tarafından
İlk evlendiğim de doğuda bir ilçedesin çok zordu kızım oldu daha da zor oldu eşimin görevleri sık sık oluyordu 

Kendi şehirimize yakın bir yerdeyiz şimdi oğlum sa doğdu Kafam esince gidiyorum annemlere Bugün erkek kardeşim geldi 

Sabret kendi şehirinize yakın bir yere gittiğiniz de rahat edersin 
(1,729 puan) tarafından
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum :(
(14,613 puan) tarafından
Ne zaman tayininiz
3 senedir buradayız bizim de bitecek batı tekrardan doğu görevi var
(1,729 puan) tarafından
2026 Haziran tayinciyiz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 124 göst.
0 oy