0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar iki oğlum var biri 3 yaş küçük olan 4 aylık küçük oğlum prematüre doğdu ve doktorumuz eve kimseyi almayın çocuğuda kreş gibi yerlere vermeyin küçük için risk çok yüksek dedi iki arkadaşımız vardı büyük oğlumla arkadaş ikiside biri akrabam diğeri arkadaşım ikiside arkasını döndü ne arayip ne sordukları var çok psikolojim bozuluyor bu zor zamanimizda oğlum hep onların çocuklarını soruyor arıyorum bakmıyorlar doktor kimseyi almayın demesine rağmen iyiyseniz gelin oynasınlar dedim ikiside çocuğu okula gidiyor bize sırt döndüler neden böyle insanlar 

6 Cevaplar

+1 oy
(12,450 puan) tarafından
demek ki gerçek arkadaşın değillermiş 
(41 puan) tarafından
Bir anda benim zor durumumda böyle yapmaları hem beni hem büyük oğlumu çok etkiledi çok üzülüyorum ikinci doğmadan ikiside hergun arayan insanlardı çünkü
(12,450 puan) tarafından
bu tarz şeyler acıtır, başka türlüsü başıma geldi. açıp niye böylesin diye bile soracaktım madem yakın arakdaşız sorabilirim diye, sonra vazgeçtim demek ki hayırlısı olan bu. herkes kendi yoluna
(41 puan) tarafından
Aynen öyle bende bir kez sordum canım kendi hayat telasem var dedi diğeri ise basladim yoruluyorum dedi tekrar sorayim diyorum sonra beni tinlamayana ne soracaksın diyorum sanki bidaha arkadassiz kalacakmisim gibi yalnız hissediyorum
(12,450 puan) tarafından
insan yetişkin birini istiyor yalan değil ama böyle olacaksa bırak olmasın. 2 tane evladın var, yalnız değilsin
-Reklam-
+1 oy
(269 puan) tarafından
Bebeginiz kac aylik ve kac kilo dogdu 

Ve suan kac kilo anne sutumu aliyor 
(269 puan) tarafından
Burda bir arkadss 26 haftalik 700 gram dogum yapti 3 ay kuvezde kaldi
Ciktigi gibi butun kalabalik ortamlara girdi hic birsey olmadi
(41 puan) tarafından
29 haftalık 980 Gr doğdu 49 gün kuvezde kaldi su an sadece anne sütü alıyor yoğun bakım doktorumuz takipli doktorumuz hepsi çok korumam gerektigini hastalığı çok ağır atlatacağni söylediler
+1 oy
(1,696 puan) tarafından
Giden arkadaş olsun Allah başka dert vermesin..
0 oy
(127,166 puan) tarafından
yanliz degilsun
0 oy
(21,427 puan) tarafından
İnsanlar empati kurmayı bilmiyorlar çünkü 
0 oy
(970 puan) tarafından
Hastalık durumunda Sen ne kadar gel dediysen de ben o çocuğu düşünerek ben de gelmezdim çocuğumu da getirmezdim doktor sana demiş yani hasta olur dikkat edin diye. Hastalık o kadar çok zor ki kendimi sürekli hasta olduğumuz için zorluğunu da bildiğimden bir başkasının bizim yüzümüzden hasta olmasını asla istemem. 
(41 puan) tarafından
Gelmiyolar ne ariyolar ne soruyolar kayınvalidem varken çıkabiliyoruz arada bunu bildikleri halde gel bile demiyolar canım yani tamamen sırt döndüler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 340 göst.
0 oy
20 cevap 627 göst.
19 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 549 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Dilekk (1,135 puan) tarafından soruldu

407,872 soru

12,245,353 cevap

37,056 kullanıcı