+1 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (146 puan) tarafından

image

Dün doktor yumurta 14 mm demişti

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gebelik var diyor canim
(135,301 puan) tarafından
sallama oku vr anla anlamadan yazma
(146 puan) tarafından
Gebelik testi değilki ama ovülasyon testi
tarafından
Minnosun silik çizgi var yani bugünü değerlendir '))
Ay hiçte anlamam ki ovulasyon günlerini ')
(146 puan) tarafından
Değerlendiriyorum da pik ne zaman yapar acaba yinede teşekkürler
-Reklam-
0 oy
yumurta catliyo bu gunlerde iliskiye girerseniz gebe kalma olasiligin yuksek
(146 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim pcosluyım 2 kutu klomen kullandım dün doktor 14 mm olmış dedi çatlama iğnesi falan demedi geç yumurta olabilir salı çarşamba perşembe ilişki. Dedi
gebelik istiyosan degerlendir mutlaka
(146 puan) tarafından
Tamam sağolun yorumunız için
0 oy
(98 puan) tarafından
Kesinlikle yumurtlama değil canım çatlama olmuşsa o cebinden onu bilemem
(146 puan) tarafından
Nasıl anlamadım yumurtlama dan sonra çatlama olmuyor mu doktor dün 14 mm folikül dedi salıçarşamba perşembe ilişki. Dedi geç yumurtlama olabilir dedi
0 oy
(278 puan) tarafından
Canım ben kullandım ovulasyon testini adetin bittiği günden itibaren başlıyorsun her gün aynı saatte yapmaya özen göster mesela öğlen yapıyorsan ertesi gün öğlen yap kıpkırmızı çift çizgi çıktığı gün yumurtlama günü yumurtlama günü kiminde 2 gün kimin de 1 gün sürüyor o günü sabah akşam değerlendir sonraki günler aynı bu görselde ki gibi silik çizgi çıkarsa yumurta çatlamış demektir yumurtlama günü ve sonraki 2 günü değerlendir mutlaka yani 3 günü değerlendir sonra ki günler birgün ara verip birgün ilişki yaşayabilirsin bende çok istiyordum kafayı bozmuştum araştırmıştım hâlbuki 1 sene sonra hamile kaldım o da kafamı rahatlatıp takmadıgim ay akışına bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim stresten uzak dur kafaya takma akışına bırak Instagram da Bir gebenin günlüğü sayfası var oradan bakabilirsin detaylı şuan ki görsel yumurtalama değil 
(146 puan) tarafından
Pcosluyum ya yumurta büyüyüp çatlama olmaya da bilir mi
(278 puan) tarafından
Tabi bazı aylar olmayabilir her ay yumurtalama olur diye bişey yok bazen de ayda iki defa da yumurtlama olabilir bazı aylar olmaya bilir yani ben bunu dediğim sayfadan hep gördüm çatlama iğnesi falan vurulun bir kaç ay ovulasyon ile kendinizi kontrol edin tabi doktara gitmeyi de ihmal etmeyin
(146 puan) tarafından
Gidiyorum doktora da çok tatmin etmedi iyi bi doktor bulmalıyım çok teşekkürler yardımın için
(278 puan) tarafından
Rica ederim mutlaka araştırıp iyi bir doktara görünün rabbim gönlünüze göre versin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Els1 (1,830 puan) tarafından soruldu

410,999 soru

12,368,957 cevap

42,236 kullanıcı

Kategoriler

...