0 oy
199 göst.
önce Diğer kategorisinde (365 puan) tarafından
Ankara'da gidilebilecek yeni yıl konseptli mekanlar nereler chirstmas market gibi 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (20,381 puan) tarafından
Ankaralı değilim ')

Post yukarı ')
-Reklam-
+1 oy
önce (5,431 puan) tarafından

Yelkene gider mis gibi balık yerdim veya gölbaşına :) ah özledim Ankara’yı :)

önce (365 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama marketler oluyor ya süslü püslü öyle bir yer arıyorum
önce (394 puan) tarafından
Ahh filiz en çok da ne zoruma gidiyor biliyor musun taaa ağrıdan Ankara'ya bir tane sınav için gittim aynı gün döndüm gezemedim su başkenti:(
önce (5,431 puan) tarafından
Ankara’da şu an her yer süslüdür tren garı bile :)
Ankara’da gri şehir ama gezilecek gidilecek çok güzel yerleri var. Kızılcahamam’a gitmeyi de çok özledim. Çam ağaçlarının arasında kahvaltı yapmayı yürüyüş yapmayı.
0 oy
önce (8 puan) tarafından

Gaggag:D tövbe tövbe 

önce (2,833 puan) tarafından
Örnek bir müslüman olmalıyız böyle değil ya gerçekten üzülüyorum yapmayın böyle.
Ben senin kim olduğunu buldum hemen admine bildiriyorum , insanlarla dalga geçmek neymiş gör gününü
önce (8 puan) tarafından
Kimse kimseye acimiyomus onu gördum burda
önce (8 puan) tarafından
Kimim?
Admine bildirdim o ilgilenecek seninle. Trol hesap açıp kaos yaratmak haaa. Belliydi
Eskisin belli ki başka hesapla gelmişsin. Asla savunmuyorum onları Allah ıslah etsin. Ama acınacak bir şey yapmadın sadece doğrusu söylenmesi gereken hareketlerde bulundun. Susup geçmeyi içim almaz
önce (8 puan) tarafından
Trol mü tam bacım sensin
önce (8 puan) tarafından
İlk hesap açtığımda yaptığım yorumları da okusun admin dalga gacmek için mi açmışım baksın ;)
Post'un altında tartışmayın güzelce bişey sordum herkes cevap vermek zorunda değil seven ilgilenen yazar ilgilenmeyen yazmaz tartışmayın benim postta
Emredersin canım hemen :D
önce (8 puan) tarafından
Bende senin gibi yapmıştım ama kaldiramadilar zorlarina gitti
İslami platform değil burası isteyen istediğini sorabilir bu dakiler herşeyi çok uçta yaşıyor
0 oy
önce (124,659 puan) tarafından
seni yerler burda yilbasi kutlamayanlar
Sorum bilenler için bilmeyenlere değil ki istemeyen sevmeyen yorum yapmak zorunda değil
0 oy
Soracak yeri buldun 
önce (8 puan) tarafından
Aslında ikiside aynı şey :)
Değil işte anlamıyorsun. Bacım git seninle admin ilgilenecek . Bana bulasma . Yazma yorumumun altına.
önce (8 puan) tarafından
Ahhh vahhh tuhhh naparim ki şimdi admincim bı el at hele
Tartışma yaratacak bişey değil bu sevgililer günü gibi bir gün isteyen istediğini yapsın sorum bunu bilenlere burası islami bir platform olsa haklısınız ama öyle değil burası herkesin herşeyi sokabileceği bir platform
önce (487 puan) tarafından
Kevsercim sayfacak senin laf sokmalarından atıp tutmandan insanları birbirine düşürmenden çok sıkıldık artık gerçekten buraya geliyorsunuz huzursuzluk çıkartıyorsunuz buradakiler artık akıllandı kimseyi kimseye kırdıramazsınız artık . Lütfen admin hanım  gereği yapılsın .

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 75 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Azizeak (203 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 122 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Denizela (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.