+1 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Kızlar önyargı ile yaklaşacaklar  birde siz dert olmayin lütfen.Buraya yazmamın tek sebebi belki yol gösteren biri olur diye düşündüm yada  manevi destek veren olur.

Eşimle ayrılma kararı aldık çıktı gitti evden on günden fazladır yok kirada oturuyorum ev sahibimiz kirasını istiyor ben iş buldum yarın ise başlıyorum ama iki gün icinde kirayı vermezsem çıkmam gerektiğini söyledi ki bu ilk geciken kira değil yani adam sağolsun çok idare etti.Kredi çekmek istedim çekemedim hiçbir banka vermedi başka bir yerlerden bulma şansım var mı bu konuda  herhangi bir bilgi sahibi olan var mı acaba 

İnşallah bu ayı atlatırsam ayaklarımın üstünden sapasağlam duran kadınlardan biride ben olucam

Bu arada dualarınızı eksik etmeyin 

8 Cevaplar

+1 oy
(96 puan) tarafından
Bu arada başlığı yapay zeka yazdi ben değil
-Reklam-
0 oy
(133,756 puan) tarafından
nasi yaaa sendemi ayriliyon
(737 puan) tarafından
Bu başka biri galiba Merve degil
0 oy
(737 puan) tarafından
Çocuk var mı?
(96 puan) tarafından
Hayr çocuk yok çok şükür
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Ailen destek olmuyor mu bu konuda
(96 puan) tarafından
Şuan ailemin haberi yok söylemedim tek amacım kendi başıma kimseye yük olmadan hayatıma yön vermek
(5,292 puan) tarafından
Tek başına yıpranırsin cnm biriden borç al sonra verirsin
(96 puan) tarafından
Deniyecem kimseden ümidim yok ama inşallah Rabbim kolaylastirir
(5,292 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(1,903 puan) tarafından

Aile yada yakın birisi borç verebilir onun dışında çok zor. Ev sahibi belki de ilk olmadığı için bu son demiştir oda sana denk gelmiş :( Allah yardımcın olsun. Tek çaren borç görünüyor.

(96 puan) tarafından
Evet adam çok zorlandı ailemin haberi yok şuan çünkü artık kimseye yük.olmadan ve tek başıma hayatıma yön verip devam etmek istiyorum çeken beni anlar etrafımda yapıcı birileri olsaydı şuan bu halde olmazdım
(1,903 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Ama borçtan başka çaren de yok kimse kimseye yardım eli uzatmıyor bu zamanda. Sokakta kalmaktansa güvendiğin birinden isteyeceksin.
(96 puan) tarafından
Gerçekten kimse kimseye yardım eli uzatmiyor en önemlisi yoldaş dediğin eş insani bu hale koyabiliyorken bir başkası merhamet eder mi zaman çok zor hemde çok
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Yani bence en kâr li yol aileden birinden borç almak çünkü başka eve çıksan 3 kira hazir bulunması lazım. Bende geçen hafta hesap kitap yaptım kiralık evleri aradım 3 kira hazir olması lazım depozito emlakci vs. Sıfırdan bir eve çıkmak daha masraflı.  Ben sırf bu yüzden en az 6 7 ay ertelemek zorunda kalıyorum 
(96 puan) tarafından
Canm keskee keskee olsa vallahi hiç düşünmeden satardım elimdeki telefondan başka hiç bişey yok onuda dün telefoncuya götürdüm bin lira dedi geri döndüm
(1,798 puan) tarafından
Ay İstanbul daha zor. 1 kere de 5 kira verdiğimizi hatırlıyorum en az 4 zaten de. Bir de bir çizik dahi olmasa hep kestiler depozitoyu.  Keşke herkes sizin gibi olsa diyorlar ama depozito kesmekten geri durmadilar. 10 sene yaşadık İstanbul da
(96 puan) tarafından
Evet maalesef öyle ama burdada iş imkanları bayağı var suanki kira evimin kirası 7500 konumu güzel yeni yapı yani düzenli bir işim olursa rahatlıkla gecinebilecegimi düşünüyorum inşallah
(1,798 puan) tarafından
İyi güzelmiş işini de bulmuşsun bu ayı atlatsan sonra halledersin Allahin izniyle, ya da bulamadin seni zorla çıkaramazlar heralde zaten maaşını alınca da kiranı öder durumu izah eder sonra yoluna koyarsın inş.
(96 puan) tarafından
Evet buldum elhamdülillah bu teselli edisiniz ve dualarınız yeter Rabb'im razı olsun
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Birilerinden borç istesen verecek kimsen yok mu sana saygısı olmayan adamı zaten napacaksın tabi durursun ayaklarının üzerinde ev sahibi seni hemen kapı dışarı koyamaz merak etme eşin olacak adam geçmiş borcu ödesin evde kullanmadığın eşyalar varsa onlarıda satabilirsin bide daha küçük bir eve yerleş 1+1 gibi masrafı daha az olur fazlalık ne varsa satarsın para geçer eline
(96 puan) tarafından
Canm evim zaten 2+1 ama  büyük değil.Ama satabileceğim eşyalara bakacam hiç aklıma gelmemişti bu kendine yetecek kadarı kalsa yeter teşekkür ederim
(3,443 puan) tarafından
Aynen yeter salon yada oturma odası birisini seçersin  birini sat gitsin tek başınasın zaten
0 oy
(988 puan) tarafından
Allah yardımcı olsun cnm. Bankadan hesap açtır. Ekşi bakiye ye düşme kismini da açtır kiran  kadar. Onu çekip verebilirsin. eksiye girmiş olacaksın. Ama başka gelmedi aklima
(96 puan) tarafından
Ya bundan iki yıl önce eşim benim hesabım ile kredi çekmişti ihtiyaç kredisi sonradan kapattık borcunu ama onun ödemeleri geciktiği için bankalardan ne kredi alabiliyorum nede başka bişey sanırım bahsettiğiniz şeyde olmayacak
(988 puan) tarafından
Altın yüzük vb varsa bozduracan mecbur cnm yoksa ta tanidiklardan istemen gerek
(96 puan) tarafından
Altınım yok bir iki kişiye soylicem inşallah olumlu haber alırım hepinize tek tek yorumlarınız için teşekkür ederim kizlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinirlibayan (406 puan) tarafından soruldu
+1 oy
48 cevap 2,132 göst.
+1 oy
4 cevap 85 göst.

409,788 soru

12,319,870 cevap