0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (19,483 puan) tarafından
Ya koltuklarimin rengini hiç beğenmiyorum. Eşimin aklına uydum. Degistirttim evlenirken. Adamlar da benim sectigim krem rengi değil vizon rengi gibi bir renk yapmışlar . Nasıl bir şal.aklıgıma denk geldiyse geri göndermedim. Düğün telaşı şu bu derken. Pişmanım. Koltuklar da taş gibi. Ama kaplatsam ne kadar tutar. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. 

19 Cevaplar

0 oy
(4,672 puan) tarafından
Geçen sene yengem kapatmıştı 1500 gibi bir miktardan bahsediyordu tek koltuk ama çok güzel olmuştu 
(19,483 puan) tarafından
Bedava.
-Reklam-
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Annem yazın kaplattı o zaman 13 bin mi ne vermişti 2 tane 3lü 2 tanede berjer. Komple yenilendi ama koltukları süngerine kadar 
(19,483 puan) tarafından
Beklediğimden çok iyi. Ben süngerleri  değil sadece kumaşları değiştirmek istiyorum
(2,620 puan) tarafından
Yani yeni bir takim alsan en az 50 bin.
(19,483 puan) tarafından
Aynen ben de o fiyatlar gördüm nette
0 oy
(748 puan) tarafından
Bizim burda komşum kaplatmıştı iki kanepe 10000 di geçen sene 
(19,483 puan) tarafından
Beklediğimden çok daha iyi fiyatlar
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bacım seçtiğin kumaşa bağlı annem sormuştu 15000 dediler 2 üçlü 2 tekliye annemde gider sıfır alırım dedi
(19,483 puan) tarafından
Tabi öyle olması iyi olur
(19,483 puan) tarafından
600 e ne kaplıyor acaba sgdgdgd.
(19,483 puan) tarafından
34 de ona vereceğine yenisini alırsın tabi
(4,091 puan) tarafından
Hdhsha pazardan aldıkları örtüleri kaplıyorlar sanırım :D
(19,483 puan) tarafından
Heralde öyle Hshsh
0 oy
tarafından
Yeni koltuk takımı fiyatı ile aynı olur galiba 
(19,483 puan) tarafından
Ben de öyle duydum daha önce. Ondan sorayım buraya dedim
(556 puan) tarafından
Gecen sene eltim sordu koltuk fiyatıyla aynı flyat çıkardılar vazgeçti
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Teyzem  koltuk takımını 15 bin kaplatmıştı sünger dahil mi bilemiyorum ama harika olmuştu.

Kumaşı pahalı  olan seçmişti

Koltuk Takımı 2 üçlü 2 tekli idi.

Benzerleri mağazada 40-45 bindi. Beğendiği modelin fotoğrafı çekmişti. Göstermişti buna benzer olsun diye. 

Tavsiyem yaparsan iyi yerde yap
(19,483 puan) tarafından
Ya işte araştırmak lazım.  Ben 30 bin falan gibi fiyatlar bekliyodum . 15 beklediğimden uygun geldi.
(2,019 puan) tarafından
Eskidendi o
O zaman kaplatma ile koltuk takımı aynı idi
 şimdi çok fark var
(19,483 puan) tarafından
Mantıken öyle de olması gerek  tabi zaten
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Yakın zamanda arkadaşım koltuk takımı 6 sandalyeyi 29 bine kaplatti..bende oturma odasında ki kanepeleri yaza doğru kaplatacagim..yeniler ama renkleri soldu
(19,483 puan) tarafından
Çok sağol dostum
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Kaynanamlar geçen sormuş sadece 3 kanepe 20 bin demişler  yer Diyarbakır 
(19,483 puan) tarafından
Sağol dostum
(5,777 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(22,050 puan) tarafından
Hiç bilmiommmm dostum ♥️
(19,483 puan) tarafından
Olsun sağol dostum ♥️
0 oy
(605 puan) tarafından
Bende yazın değiştirecem benimki iki kanepe istikbalin müşteri hizmetlerini arayınca fiyat veriyolar. İki sene önce salon koltuğumun birini yaktım tek koltuk 1500 tl tutmuştu aynı kumaşı yaptırdım mis gibi oldu. Oturma odamıda biri kiremit biri bej rengi düşünüyorum sıfırı 40-60 bin arası yeni takımlar çok pahalı
(19,483 puan) tarafından
Aa hiç duymamistim istikbalin bu hizmetini. Ama benim koltukların markası istikbal değil. ABC mobilya. O da koltuk takımı üretmez oldu. Sadece yatak üretiyor.
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Ağustos ayında anneme kaplattık iki tane üçlü iki tane tekli koltuk süngerleri değişti ilave yastık yapıldı 15 bin TL iki taksitli fiyatı
(19,483 puan) tarafından
Beklediğimden uygun
0 oy
(2,184 puan) tarafından
2 senedir yaptırdım koltukları singer tahta ayak kilif hepsini yaptı 3lu 2 tane koltuk ve 2 tane tekli koltuğu 5 e yaptık heryer bize sadece kilif için 15 ten başlıyor dedi Allah razı olsun çok iyi biri çıktı karşımıza koltuğu baştan yarattı sıfır gibi size tavsiyem baya yer sorun soruşturun bizim sormadigimiz yer kalmadı baya yere sorduk 
(19,483 puan) tarafından
Çok iyiymis. Eşimi ikna edebilsem kaplatmaya o zaten ben söylemeden milyon yerden teklif alır. En büyük korkusu kaziklanmaktir ahshdhd. Ama o seviyo koktugun renklerini benim de hiç sevmediğim bı renk ☹️
(2,184 puan) tarafından
İnşallah kaziklanmazsiniz bizde ucundan döndük adam ucuz basit bu kumaş önermişti ama ona nasip olmadı yaptırmak kendisi bi turlu gelip almadı başka yere gittik o adam bana baya tavsiye verdi bu kumaş çok ince yırtılır fln dedi başka bi tane sectirdi bende renk seçtim sonuç krem koltuğa kahve döküldü direk ıslak bezle çıktı yapısı o kadar güzel inşallah anlayışlı uyguna bulursunuz  gönlüne göre bi renk seçersin inşallah
(19,483 puan) tarafından
Aa çok iyiymiş ya koltuğunun kumaşının ismini biliyo musun
(2,184 puan) tarafından
Yok bilmiyorum sert bi kumaş yapısı var dokununca yumuşacık
(19,483 puan) tarafından
Tammadir dostum. Sağolasın
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Yengem kaplatti canım 21 e. Ama 4 sandalyesi de içinde. Ablam kaplatacak şimdi 18 demişler 
(19,483 puan) tarafından
Tamam dostum cok sağol
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Kuzenime geçen hafta koltuk takımı ve köşe koltuk için 65.000 tl fiyat vermişler eskisi gibi uygun değil
(19,483 puan) tarafından
Baya pahalı söylemişler
(13,568 puan) tarafından
Yeni sıfır alsa 55.000 tl onunda koltukkarı çok sağlam
(19,483 puan) tarafından
Aynen şimdi aynısını almaya kalksak o fiyatlar söylerler.
0 oy
(1,102 puan) tarafından
1 yıl önce İzmir'de çok araştırdım 2 tane 3luye 18 bin ile 22 bin arasi fiyat verdiler 36 bine 2 tane yeni aldım .değmezdi o fiyata çünkü .İzmir biraz pahalı bu konuda
(19,483 puan) tarafından
Ben de Antalya'dayim. Burası da oradan aşağı kalmaz heralde
(3,329 puan) tarafından
Ablam da İzmirde 18 demişler. Eşinin arkadaşıymis hani indirim payı vardır ama yine de 2 koltuk çok fazla ve 1 sene önce. Ablam 1 2 haftaya kaplatacak
(19,483 puan) tarafından
Fazla aslinda ama yeninkoltuk almaya kalksa yaklaşık 50 bin civarı tutar. Koltuklar sağlamsa iyi olabilir belki. Ama ben de hiç kaplanmış koltuk girmedim . Aslindan ayırt ediliyor mu acaba
(1,102 puan) tarafından
Sünger değişimi de dahildi fiyata ama yine bana fazla geldi çünkü güzel yapacaklarinin garantisi yok .arkadaşım kaplatti görüntü güzel ama bir tanesi oturum kısmı alttan renk verdi kusmaya başladı yağlı gibi yuvarlak bir görüntü oldu muhtemelen atölyede ıslanmış koltuk süngeri veya kirli yağlı gibiydi .oturdukca kusmus rengi çok kötü duruyordu o yüzden guvenmedim
(19,483 puan) tarafından
Ee tabi bı de böyle riskler de var
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Yazın sordum 2 uzun bir tekliye 17 bin dediler vazgeçtim 3 5 yıl daha kullanırım çocuklar büyüdüyunce degiştiririm dedim 
(19,483 puan) tarafından
Ya bu renk benim en sevmediğim renktir yanı. 3 5 yıl daha görmek istemiyorum aslında. En mantıklısı çocuklar az daha büyüyünce değiştirmek tabi de bakalım.
(10,302 puan) tarafından
Ben çok beğenerek aldım aslında rengini halende beğeniyorum ama kumaş seçimi hatalı bende su dökülse acayip leke kaliyo düşün
(19,483 puan) tarafından
O çok silmekten dolayı da oluyo biliyo musun. Yakın zamanda yikattin mi makineyle hiç . Benim koltuklar da öyle oldu. Sildikce ilk zamanlar bişey yoktu. Temizleniyodu. Zamanla üzerine su dökülse bile lekeyi kusuyodu. Yıkayınca gecti
0 oy
(11,367 puan) tarafından

Ahahah sen ben misin yaa:D evlenirken chestır koltuklar modaydı maviyle gri kombin yapmak istedim o renkleri görmek istemezsin değiştireceğim günü sabırlıyla bekliyorum biraz daha yıpransın çocuklar büyüsün diye bekliyorum 

(19,483 puan) tarafından
Ahshs keşke evlenirken daha aklı selim tercihler yapsaymisiz ahdhd. Aslında benim koltuğumun asıl kendi halı o kadar güzel ve içime sinen bir takımdı ki. Neymiş efendim. Yazın bu kumaş terletirmis. Saçma sapan bı sebepten kumaş degistirttik. Bu sefer de istediğim renk gelmeyince düğün telaşıyla uğraşmadım. Ya ne zaman eşimin aklina uysam hep sonu böyle oluyo. Eşim de 10 yıl dolsun yenisini alırız demişti. O zamanı bekliyorum. Daha 4 yıl var. ☹️ Koltuklar da taş gibi. Eminim 15 yıl sonra da hala iyi durumda olacak Allah'ın izniyle. Sağlam duruyo. Telef olmasın. Ama sevdiğim şekliyle kullanayım istiyorum. Bakalım fiyat araştırması yapıp eşime söylersem belki gündemimize alırız. Ama en ufak bı yok dese benim heves kaciyo. Bı sure sonra yeniden geliyo o heves. Başının etini yiyorum sonra agsgdg.

chester koltukları bana söylemişlerdi temizlemesi zor oluyor diye . Hiç o ise girmedim. Zaten Spor tarzda seviyorum daha çok diye o modele bakmadim. Mavi ve gri uyumlu gibi geliyo aslında bana ama insan bı sure sonra daha sade biseyler istiyo deme. Göz yormayacak biseyler sanki
0 oy
tarafından
Ben iki kanepemi yaptrdim tekine 3.500 verdim ikisine 7 bin 
(19,483 puan) tarafından
Çok uygunmuş dostum güle güle kullan inşallah
tarafından
Çok teşekkür ederim darısı başına vallahi kaliteli kumaşlarla yapmışlar sağ olsunlar:)
0 oy
(511 puan) tarafından
Biz geçen ay sorduk 7 bin dedi 
(19,483 puan) tarafından
Takıma 7 bin dediyse çok uygun valla
(511 puan) tarafından
Takıma dedi evet

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 186 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde BURHAN ALTINTOP (19,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 403 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Selva16 (18 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,629 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...