0 oy
67 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (39 puan) tarafından
Lazer e gidiyordum beşinci seansim olacak beş seanslik almıştım bilerek iyi mi değilmi vs diye duydum ki gittiğim yer çok iyi değilmiş ama tuylerimde baya azalma oldu acaba internetten cihaz alsam devam etsem uyguna önereceğiniz markalar var mı? Çok bı bütçem yok o yüzden uyguna bildiğiniz varsa :)

3 Cevaplar

0 oy
(103 puan) tarafından
Çevremde alanlar oldu ama tam sonuç vermediğini söylüyorlar tavsiye etmiyorlar alan çok ama tam kıl köküne etki etmiyormuş uyutuyormus sonra geri tekrar çıktığını söylemleri var ama almak istersen genede sen bilirsjn
(39 puan) tarafından
Etkisini görebileceğim birşey olursa iyi olur :) yinede link atar misnz bakaym
(103 puan) tarafından
Trendyolda n Philips markasi olarak geçiyormuş adı indirime giriyormuş ben almadım kullanmadım sadece söylentiler üzerinden yorum yaptım
-Reklam-
0 oy
(2,749 puan) tarafından

image

ben bunu kullanıyorum çok memnunum 
(2,525 puan) tarafından
Kaça aldınız?
(2,749 puan) tarafından
12 bine aldım Haziran'da almıştım
0 oy
(911 puan) tarafından
İnternette satılan lazer epilasyon cihazları IPL yani kıl köklerini tabiri caizse uyutan bi cihaz. Ve o makinelerin belli atış sayıları oluyor. Kesin çözüm için orijinal makineleri olan güvenilir bi klinik seçip oraya gitmeniz gerekiyor. Geri kalanlar sahte başlık veya çakma makine kullandığı için istediğiniz verimi alabileceğinizi sanmıyorum. Bazı güzellik merkezleri hariç ( en fazla 1-2 tanesi) geri kalanların hepsi çakma cihaz veya sahte başlık kullanıyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 500 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
23 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Nnnnnn (255 puan) tarafından soruldu

408,687 soru

12,282,624 cevap

37,928 kullanıcı

Kategoriler

...