0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (90 puan) tarafından
Kızlar Herbalife ile zayıflamaya karar verdim işe yarar mı neye dikkat etmeliyim tok tutan bişey mi yoksa kendi irademle mı dikkat etmeliyim spor ile desteklemek şart mı sporsuz da sonuc alabilir miyim 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,028 puan) tarafından
Karaciğerlerinden tut böbreklerine kadar zarar edersin . Sabah kalk mis gibi 3 yumurta 2 domates bol yeşillik ye öğlen cızbız tavuğunu yap yanına mis salata 4 kaşık pilav akşama da 4 5 kaşık yemeğini ye tatlı niyetine bir hurma at ağzına cevizle mis gibi gece acıkırsan cacık yap kendine ye . Hem kendinize hem cebinize eziyet etmeyin . Sporunu yap 1 ayda fark edersin 
(90 puan) tarafından
Çok haklsin ama yapamadığım için bunu yapicam zaten 10 kilo versem yeter denicem yeme bozukluğum var ama sıkıldim artık kendimden ne denediysem yarım biraktim
-Reklam-
0 oy
(13,092 puan) tarafından
bu tarz şeylerle zayıflarsın evet ama bıraktığın gibi geri kilo alırsın. 

ablam satıyordu herbalife, biz de kullandık. yeme şeklini değiştirmedikten sonra zayıflayamazsın. 

mide küçültme ameliyatı olanlar bile 3-5 seneye aynı kiloya dönüyor. 
(90 puan) tarafından
Belki o süreçte yeme düzenim değişir ve o sekidle  yaşam biçimi haline döner
(13,092 puan) tarafından
bunu yapan görmedim, ablam sattı bu herbalife. kimseye yalan söyleyemem
(90 puan) tarafından
Anladimm teşekkür ederim
0 oy
(991 puan) tarafından
Benim arkadaşim satışını yapıyor ama bende bir dönem çayını içtim sıkılaşmak için de pek bir faydası yok yani Yemene de dikkat etmen gerek eğer öyle yapabiliyosan neden o ürünlere o kadar para vereceksin ki
(90 puan) tarafından
Sıkilasmak pek mantıklı gelmedi ama işte ihtiyacı olunca insanların adına sıkılaştırıcı diyip satıyorlar
(991 puan) tarafından
Ben zaten 47 kiloyum vücudum biraz esnek hareketle birlikte desteklenmesi gerekiyodu ama ben çayının tadını beğeniyodum ondan da biraz kullandım aslında ama asla para verme benim çevremde sadece arkadaşım dediğim değil bir çok kişi yapıyordu bana mantıklı gelmedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,509 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...