0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
Başlamak istiyorum bir yerden ama sıfır bilgi. Eşim para verecek bunun için bana dedi senin zamanın olur bi dene diye. Nasıl yapsam nerden başlasam bilemiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Halka arz devri bitti ya borsa daha duzelmediki
(398 puan) tarafından
Sıkıntılı mı şu an? Aslında ben garanticiyim altın hesabı açayım dedim de eşim illa borsa diyor
tarafından
Uzun zaman oldu girmiyorum çoğu ystirimcida girmiyor çoğu hisse ekside şuanda ilk aşamada biraz risk ve strese sokar seni sen bence bu sürede sadece araştırma yap bilgi edin sonra ufak ufka alırsın
Garanticiysen girme borsaya çünkü jorsa sabır ister
(398 puan) tarafından
Valla anlamadığım için değerlendirme yapamıyorum en iyisi araştırmak bir süre.
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Önce bi aracı kurumdan hesap aç. Banka hesabı da olur misal ziraat. Ziraat yatırım yükle ve müşteri ol adımları takip et işte. Sonra halka arzlarin zamanları oluyor bazı zamanlar yüksek mintarlarda veriyor talebe göre. Çoğu zaman 500 1000 arası veriyor . YouTube dan hesap açma videoları izleyebilirsin
(398 puan) tarafından
Var ziraat borsa hesabı ama giriş yapamadım eşim dedi burdan takip et ama sıfır bilgi bakıyorum bişey anlamıyorum. Youtubed2n mi izlesem anlatan olur mu
(28 puan) tarafından
YouTube da var bir sürü video baakbilirsin
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Borsa riskli iş canım yaa valla aklın varsa altın al internet bankacılığından istediğin gram alabiliyorsun illa bir gram olması gerekmiyor daha düşük de alıyorsun mesela ben bazen hesabımda 400 TL kaliyor o kadarlık gram aliuorum .Borsa da biz yüklü bir miktar icerideyiz .hani şöyle o para sana bir sene lazım olmayacaksa koyulur denir borsaya .bizde o mantıkla paramiizin büyük çoğunu borsaya bağladık .bir seneden fazladır kıpırdamıyor hep ekşi gidiyor neredeyse .şuan araba degistirmek zorundayiz büyük arıza yaptı aracımız mecbur kaldık .tüm paramiz borsada çeksem 200 bin zarardayiz cekmesem sıfır araç alamiyoruz kredi çekmek zorunda kalacağız onunda faizi oradaki zararımız kadar var sıkıştık kaldık .zararı kurtarsak tekrar asla girmem borsaya .çok küçük miktarlarla girmenin de bir mantığı yok birşey getirmez yani en iyisi altın 
(398 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum eşim teşvik ediyor beni de ama büyük miktar değil küçük küçük mesela ayda bin tl gibi. Cesaretim yok borsa için zaten altın hesabı daha garanti

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (1,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nurse34 (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 471 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.