0 oy
26 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (251 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğim var konağı vardı kafasında yağlayıp tarayarak azalttım şimdi yok denecek kadar az ama kas ve kirpiginde de var ne yapsam düzelir yağ sürsem gözünu yakar ya da zarar verir başka bı yolu var mı 

1 cevap

0 oy
önce (635 puan) tarafından
Biz minidol losyon kullandık bizde goz üstü ve kasta olmustu normal nemlendiriciler mustela Bepanthol bitirmedi. Doktorumuz minidol önerdi. Losyonu günde bir kez duş öncesi sürdük yarım saat bir saat cildinde kalıp yikiyorduk. Yıkamanıza gerek yokta bizimki o zaman küçüktü 1 aylıktı o yüzden yikiyorduk o şekilde kullanın demişti. Normal vücut losyonu ve bebek şampuanı olarak kullanıma da devam edebiliyorsunuz. Bende sürekli yağlayıp tariyodum ama geçmemişti. Şampuanı ve losyonu iki üç kez kullandık tamamen bitti tekrar çıkmadı. Doktorum önermişti bana sizde güvenle kullanabilirsiniz 
önce (251 puan) tarafından
Hemen bakayım bı ya nemlendirici olarak Bepanthol şampuan da Sebamed kullanıyorum ama bı araştırayım teşekkür ederim
önce (635 puan) tarafından
Rica ederim çok geçmiş olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 54 göst.
0 oy
7 cevap 136 göst.
6 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
27 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Eliff annesi (13 puan) tarafından soruldu

407,265 soru

12,224,762 cevap

36,825 kullanıcı

...