0 oy
245 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (436 puan) tarafından
Kızlar ben spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum taktran var mı canı acıyor mu insanın bilgi verin bana ve kanuni Hastanesi'nde taktiracam

21 Cevaplar

0 oy
(2,322 puan) tarafından
Ablam taktırdı hiç hissetmedim bile diyordu sadece saniye sürüyor demişti yine de bilmiyorum 
(436 puan) tarafından
İnşallah öyledir teşekkürler
(2,322 puan) tarafından
Bende düşünmüştüm o yüzden sormuştum hamilelikte alttan muayene oluyor ya onun gibi düşün kendini sıkarsan ağrır yoksa hissetmezsin bu senin elinde demişti
(436 puan) tarafından
Beş aylık kızım var çok sürüyor mu ilk defa olca için geriyor insan kendini çok teşekkür ederim bilgi verdin icin
(2,322 puan) tarafından
Çok kısa sürüyormuş rica ederim
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Bilgi lütfen 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Ben Arnavutköy devlet hastanesinde.taktirdim büyük ihtimalle İstanbul sin sende :) 5 7 dk süren bir işlem ağrısı şöyle kasik ağrısı oldu bende sanki âdet olacakmışim gibi bir iki gün o o kadar 
(436 puan) tarafından
Aynn istanbulluyum randevu almak gerekiyor mu yoksa gitsem olurmu
(10,302 puan) tarafından
Ben kadın doğuma randevu alıp gittim adetli değildim daha bebeğim 2 aylıktı adet olmamıştım beta istedi ertesi sabah tok.gel takalım dedi birde sprial i medikalden kendim almıştım
(436 puan) tarafından
Anladım çok özür dilemek soruyorum taktirdiktan sonra ne kadar süre sonra ilişki oluyor eşle
(10,302 puan) tarafından
10 gün ilişki olmasın dedi. 4 5 gün leke geldi zaten
(436 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim bilgi verdin icin
0 oy
(148 puan) tarafından
İnan bende çok korkuyorum 
(436 puan) tarafından
Evet taktırdım iki dk sürdü cnm bugün oldu taktilar hafif bir ağrı var okadar okadar korkulcak kadar değilmiş
(436 puan) tarafından
Dün kan aldılar bugünde taktılar
(148 puan) tarafından
Ben korkuyorum cnm ya o bacak açmaktan
(436 puan) tarafından
Yok yok hiç korkma
(148 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Taktırdım hiç hissetmedim  canm coook minik ama çok minik bir sızlama oluyor sadece
(148 puan) tarafından
Canim bende çok korkuyorum alttan muayene bile beni korkutuyor elini tutuyordum doktorun
(4,915 puan) tarafından
İnan korkulacak hiç. Bişe yok canm benim
(436 puan) tarafından
Tek değilmişim:)))
(148 puan) tarafından
Elimde deil cnm ya ürkütüyor beni bu durum
0 oy
(21 puan) tarafından
Acısı normal doğum ve sezeryana göre değişiyor mu acaba biri de buna cvp verebilir mi
(3,665 puan) tarafından
Onlarla ilgisi yokki canım , acısız bişey aslında sadece düşünerek kendimizi kasıyoruz
(111 puan) tarafından
Evet oluyormuş sezaryenli isen hiç rahim açıklığın yoksa oluyor benimki çok zordu ya
(7,947 puan) tarafından
Ben sezaryenli ve rahmim geride olmama rağmen öyle ağrı falan hissetmedim. Hatta doktor seninkiyle bayağı uğraştım zor oldu dedi. Çünkü üç dört denemenin sonunda takabilmişti. Korkulacak bir şey yok yani.
(21 puan) tarafından
Peki isteyince doktor o gün takıyor mu hemen
(7,947 puan) tarafından
Evet canım benim hemen takılmıştı.
0 oy
(3,603 puan) tarafından
5 saniye suruyor adet sancısı gibi bir sancı oluyor hafif bir karın ağrısı hemen takılıyor bir dahada hissetmiyorsun eşinde hissetmiyor tabiki kaymadigi sürece düzenli kontrollerini yaparsan kaymaz zaten 
(436 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Valla ben adetsizken taktirdim zordu. Bi sefer taktılar ultrason dan baktılar olmadı düzgün yerleştirememişler çıkardılar sonra tekrar denediler gene olmadı tansiyonum düştü bayılcak oldum tiner koklattılar olmuyosa bırakın dedim sonra daha uzman bi doktor geldi baktı bu kızın rahim boyu uzun ezberden gidiyosunuz herkese 7 ile olmaz ondan yetişmediği için yerleşmiyo 9 la takcaksın dedi geldi 2 dk da taktı gitti o kadar acıyı boşuna çektim kısacık bi işmiş. Asistan doktorların elinde deneme tahtası olıyrz 
(436 puan) tarafından
Ayyy umarım öyle birşeyle karşılaşmam
(3,169 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Taktırdım acımadı, çatısı dar olanların acıyor bnce 
(436 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
(341 puan) tarafından
Çatala oturmak sıkıntı yaa onun haricinde çok bir acısı yok kndini kasma olabildiğince rahat bırak takarken sadece kasigina ağrı giriyor ama dayanilmicak gibi değil ben aile saglik merkezinde taktirmistim
(436 puan) tarafından
Ne güzel kaç gün sürer ağrısı
0 oy
(95 puan) tarafından
Sırf korktuğum için bende taktıramadım 3 aylık iğne oluyorum korktuğum için. 
(436 puan) tarafından
Üç aylık iğne nedir
(95 puan) tarafından
3 ayda bir iğne oluyorum işte korusun diye. Yan etkileri çok fazla önermek ama. 30 yaşıma gelince ameliyat olup baglatmayı düşündüğüm için idare ediyorum birkaç sene yoksa çekilecek gibi değil aslında
0 oy
(111 puan) tarafından
Kızım 4 aylıkken taktirdim şimdi 6 aylık sabaha kontrolüm var benimki çok ağrılı oldu ve takılırken baya kanamam oldu 2 doğumum da sezaryen olduğundan hiç rahim açıklığım yokmuş ondan zor oldu ilk 1 hafta ağrım ve kanamam oldu şimdi ara ara oluyor sadece adet zamanı kanamam çoğaldı ve agri diğer türlü sabah da bi sıkıntı olmaz ise iyiki taktirdim diyeceğim 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Kaynana illa adet olunca gidelim taktıralım dedi. Böyle şeylere karışmasına sinir oluyorum. İnadına taktırmadım. Taktırmak da istemem çünkü alttan muayene fobim var. Allah düşürmesin oralara. Bi akrabamızınki kaymış falan. Ben hamileyken o da spirali düzelttirmek için bekliyordu. Kanaması oluyormuş. Bunları duyunca da iyice gözüm korktu. Eşim dikkat etsin napim dedim. 
(436 puan) tarafından
Off birde kayması vae
0 oy
(792 puan) tarafından
Aci hissetmeyenleri anlamiyorum ben zorlandim ama yine de spiral gerekli bir sey sonunda ölüm yok ya 
(436 puan) tarafından
Aynn öyle de neden zorlandın
(792 puan) tarafından
Spektum mu nedir onu kullanarak takiyolar o acitiyor kocaman bir sey. Onu gorunce zaten korktum iyice hissedince kadina dedim aciyor neredeyse cikacaktim taktirmadan sonra jel sürdü oyle
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Hiç takmadım ama korkulacak kadr bı acı yokmuş 
(436 puan) tarafından
Umarım
0 oy
(54 puan) tarafından
Benim acımıştı korkutmak istemem sen dene gör sıkma kendini rahat bırak 
(436 puan) tarafından
Sonuç nasıl peki
(54 puan) tarafından
7ay sonra çıkardım şuan 3.ye hamileyim bana yaramadı adet günlerim hep sancılı geçti canımı acıttı cok
(436 puan) tarafından
Oda kötüymüş ya bende iki tane var daha da istemedim için taktırmak istiyorum
(54 puan) tarafından
Bünyeden bünyeye değişiyor tabi benim arkadaşım 5yildan beri spiralli hiç ağrım yok diyo belki benim bünyem kabuk etmedi sen dene belki sana yarar hormonlu tak ben bakır taktirmistim arkadaşım hormonlu adeti de 4 gün felan sürüyor hiç ağrım yok diyor
0 oy
(129,283 puan) tarafından
o basli basina korkunc bence☹️
(436 puan) tarafından
:D bencede
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ben de çok korkuyordum hiç taktırmak istemiyordum annemin zoruyla gittim taktırdım korkulacak kadar yokmuş. Saniyelik bir sızı oluyor taktığında o kadar. İki kere taktırdım ben
0 oy
(2,019 puan) tarafından

Genelde acımıyor eğer çok acırsa enfeksiyon yada mantar vardır 

Hiç taktırmadım ama acı hissedene söylediğimde haklı çıktım. Yakın arkadaşlarımdan biri acıdan izin vermemişti ağlayarak eve gelmişti söyledikten sonra doktor gitti ilaç kullandı. Ondan sonra zorla tekrar takmaya gittiğinde bu sefer o kadar acı hissetmediğin 2 dakika bile sürmediğini söyledi
0 oy
(28 puan) tarafından
Adetinin en ama en yoğun gününde git ben bitmeye yakın gitmiatim canım çok yandı. 5 dakikalık bir işlem. Yoğun günde gidersen canın acımaz ben resmen bittiginde girmiştim hata yaptım 
(436 puan) tarafından
Öyle de ben doğum yaptım 5ay oldu daha adet olmadim o yüzden hemen yaptırıp bitmesini istiyorum
(28 puan) tarafından
Adet olmadan takmiyorlar. Adet olman için ilaç veriyorlar sonraki ay gel diyorlar
(436 puan) tarafından
Yok cnm adetsiz de takıyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 87 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.