0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,434 puan) tarafından
Saç artmasına uzamasına fayda ediyor mu. Saçım çok azaldı ve uzamıyorda test yaptırıyorum d vitamini. Eksikliği çıkıyor başka bişe yok . O yüzden acaba işe yarar mı bu fikir diye düşünüyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(98 puan) tarafından
Kestirince fayda olurmu tam bir şey diyemicem ama sac için uygulanan bitkisel yağlardan falan alıp kullanabilirsiniz 
(1,434 puan) tarafından
Var kullanıyorum ama düzenli değil kısaltıp düzenli kullanayım diyorum  bakayım da
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Bunun için cildiyeyle bi görüşmelisin. Kıl kökü deride sabittir kazıtınca artacağını düşünmem
(1,434 puan) tarafından
Çok gittim ilaç yağ falan veriyorlar.  Bırakınca aynı yine
(568 puan) tarafından
Böyle durumlarda istikrar önemli. Ama farklı bi doktora da görünsen iyi olur. D vitamini eksikliği nerdeyse toplumumuzda her bireyde var az yada çok....
Demir eksikliği olabilir.
Kullandığınız şampuanlarda sorun olabilir. Mutlaka dahiliyeden size uygun bi şampuan önermesini isteyin. Yada en az zararlı şampuanı bulmaya çalışın. Beslenmenize ve su tüketiminize dikkat edin. Bazen genetik de olabiliyor. En azından nedenini bulamıyorsanız bile sağlıklı olması için çaba gösterin belki istikrarlı olursanız biraz daha saç çıkabilir.
(1,434 puan) tarafından
Olabilir yoksa tuzsuz şampuan bitkisel şampuan  kullanıyorum.  Dökülme için olanlardan.  Suyu çok içerim ben kendimi bildim bileli.  Beslenme olarak da ketçap mayonez tarzı şeyler yemem ama orta halli besleniyorum sağlıklı şeyleri tüketmeye çalışsamda aralara canım çekince paketli gıda serpiştiriyorum yalan yok çiğ kabak çok yeriz ailecek. Bakayım yine de bi doktora görüneyim 1 yıldır gitmiyorum cildiyeye
(568 puan) tarafından
Çiğ kabağı nasıl yiyonuz kız
0 oy
(10,342 puan) tarafından
Bu ara o kadar çok döküyor ki kazitmayi bile düşünüyorum :D hiç o kadar kısa kestirmeden.en kısa.hali küt
(1,434 puan) tarafından
Bazen bende düşünüyorum ama psikolojik olarak hazır değilim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 660 göst.
6 Eylül 2020 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu