+7 oy
389 göst.
önce Diğer kategorisinde (163,653 puan) tarafından
Kıymetli Üyelerimiz, 

Son zamanlarda yaptığımız anketlerin sonuçlarını paylaştığımız postların altında, anket sonuçlarının taraflı olduğuna dair bazı yorumlar görüyoruz. Bu durum daha önceki anketlerde de gündeme gelmişti. Sizlere bu süreçle ilgili biraz bilgi vermek istedik. 

Platformumuzda bazı markaların hediye kampanyaları ile anket düzenlemesine izin veriyoruz. Bu anketlerin tüm içeriği ve altyapısı marka tarafından hazırlanıyor. Biz, ankete katılan üyelerimizi GÖRMÜYORUZ ve herhangi bir yönlendirme yapmamız mümkün değil. Kazananlar, tamamen markalar tarafından belirleniyor. Anket sona erdikten sonra kazanan isimler bize bildiriliyor ve biz de bu isimleri sizinle paylaşıyoruz. Yani hediyelerin kime gideceği konusunda müdahale etme şansımız bulunmuyor. 

Bu tür hediyeli anketlerin amacı, hem sizlerle olan etkileşimi artırmak hem de platformdaki deneyiminize küçük de olsa bir mutluluk katmak. Sizlerden gelen geri bildirimleri her zaman önemsiyor ve elimizden geldiğince daha şeffaf bir süreç yürütmeye gayret ediyoruz. 

Her birinize desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri seviyor ve burada olduğunuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. 

Sevgiler,

12 Cevaplar

+6 oy
önce (2,160 puan) tarafından

Ne zorluyoruz şansı olan tüm anketlerde de çıkar şansı olmayan bin ankete katılsada çıkmıyor inanıyoruz admin hanım hakk'a girmek kolay değil çünkü:angel:

-Reklam-
+4 oy
önce (455 puan) tarafından

""Bu tür hediyeli anketlerin amacı, hem sizlerle olan etkileşimi artırmak hem de platformdaki deneyiminize küçük de olsa bir mutluluk katmak.""

Etkileşim baya artıyor zaten kavga ediyorlar zan altında bırakıyorlar falan:D

Teşekkür ederim admin ❤️

+2 oy
önce (394 puan) tarafından
sanırsın ev araba veriyorlar:) bir krem yani..
Krem değil kız vitamin takviyesi
Sjsjsjjs bak içeriğini bile bilmiyorum, ne gerek vardı insanları vebal altında bırakmaya cidden çok şaşırdım önceki yorumları okuyunca
:D bak herşey nasip işi , bende çıktı ama kargo kapidayiz dedi , üzerimi giyinene kadar bir baktım kargo gitmiş , bugün ise geçerken baktım daha açılmamış , demekki nasip değilmiş yani :D
Gerçekten öyle nasip işi
Geçen sefer de pişik kremi anketi yaptılar o zaman da bu tarz ithamda bulundular.
Onları inceledim bu listede var olan orada var mı diye. Hiç alakası bile yok yani
Aynen o zaman da puanı yüksek olanlara torpil geçti dendi. Yani ne yaparsan yap yaranamiyorsun
+1 oy
önce (1,094 puan) tarafından
Bizde seni sevyoz adminnnnnnnn
+1 oy
önce (7,232 puan) tarafından

Siz boşverin :D burdakilerden bazısı cikmayan denebunu kutusu içinde torpil lakabını takmışlardı, değişmezler . 

önce (51,131 puan) tarafından
o bana artik cikmiyor ya ☺️
0 oy
önce (3,079 puan) tarafından
Şans işi bu.....aman cikmasada biz sizi seviyoruz burayida ayrı seviyorum şahsen ❤️❤️❤️❤️
Selamun aleykum ☺️
Vay aleykümselam sekerim
Napiyorsun nasılsın☺️
İyiyim cnm sen nasılsın ❤️
Cok şükür iyim ben de
0 oy
önce (3,684 puan) tarafından
Bu konuda asla öyle düşünmedim nasip işi bu admincim bızde senı seviyoruz ☺❣️
0 oy
önce (14,524 puan) tarafından
Ben baktım da çok da tanıdık isimler yoktu mesela “anneler toplandık “ hiç

Görmemiştim orada gördüm 
0 oy
önce (9,693 puan) tarafından
Admin hanım ben hediyemi almadım ve özel msjda atmadinjz bana 
Canım bir kısmı kargoya verildi denildi bir kısmı da kargoya verilecek denildi muhtemelen senin ki bugün kargoya verilir
0 oy
ben katilmadim son ankete neden çıkmadı ki ☺️☺️☺️ 

gitmis nagise cikmis ☺️ populer kisilerden oda ☺️☺️ 

şaka yapiyorum bu arada kazananları tebrik ederim ☺️
önce (3,527 puan) tarafından
Bende ikidir katılıom çıkmıo ben zaten doğuştan şansızım  kimse sorumlu değildir şansızlığımdan:))))
beni biri dovecekti aglayacak nerdeyse niye çıkmadı diye ☺️
önce (3,527 puan) tarafından
Aman kısmet :)))
0 oy
önce (3,704 puan) tarafından
 alt üstü bir kutu şans işte buna da torpil denmez, sanki ev veya araba mı veriyorlar da torpil deniyor anlamıyorum.  
0 oy
önce (12,214 puan) tarafından
anketleri bilmem de tam sayfa reklam çıkarmayın ama çok gıcık oluyor 

İlgili sorular

0 oy
78 cevap 4,187 göst.
1 Aralık 2019 Diğer kategorisinde admin (163,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,800 göst.
23 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde admin (163,653 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 415 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (3,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
30 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Safiye__ (511 puan) tarafından soruldu

407,015 soru

12,215,939 cevap

36,805 kullanıcı

...