+2 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar dün gece kalktım lavaboya gitmeye salonda bir hapsirdim hemen baktım eşim yatağından fırlamış arkamda ne oldu ne oldu diyor bende aniden arkamda onu görünce korktum Allah belanı vermesin hapsirdim ne olacak dedim korkuttun beni oda bagirdin sandım bebekte onun yanındaydı bebeğe bişey oldu sandim bebek yanında yatıyordu ya dedim önceki günde sırt üstü uzanmış yatıyor bende tabi birden uyanıyor benide uyandırıyor elleri havada o şekilde uyumuş elim niye böyle diyor çok ani değişik hareketleri oluyor uyurken kızlar bana bir zarar verir mi bu durum normal mi bilincini kaybediyor Sanki bir defada korkunç bişey olmuştu beni başkası sanmıştı artık korkmaya başladım 

20 Cevaplar

+3 oy
(1,948 puan) tarafından
Bebekten SONRA esimde öyle. 
-Reklam-
+1 oy
(5,153 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim eşimde öyle seslenince hemen yatakdan fırlar  korkar bir şekilde   öyle durumda bir şey yapmayacaksin bekliyeceksin kendisine  gelsin eşim çok yoruluyor yorgunluğun vermiş olduğu bir tepki
(103 puan) tarafından
Benimkide çok yoruluyor olabilir canim
(5,153 puan) tarafından
Aynen cnm bazen bizde uyuduğumuz zaman refleks bır şekilde kalka biliyoruz
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Çok yoruluyor galiba bedeni anı refleks yapiyor 
(103 puan) tarafından
Evet canım yoruluyor gerçekten
+1 oy
(2,724 puan) tarafından
Benim eşimde aynı böyle seslenince korkarak kalkıyor 
(103 puan) tarafından
Yalnız değilmişim çokta korkulacak bişey değil inşallah
+1 oy
(831 puan) tarafından
cinlerimi var acaba
(129,283 puan) tarafından
senindemi var
(831 puan) tarafından
yok kız Allah korusun
biden acaba varmidir dedim☺️
(831 puan) tarafından
sen zorla bana musaallat edecenn belli
aay yok aman cumlemizden uzak dursun oyle seyler
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Ne zaman esimi uyandirsam sessiz ve nazik sekilde adini soylesem bile sıçrayarak allahhhh nolduuuuu bismillaaahhh diye bagirarak kalkiyor yorgunluktan oluyor 
0 oy
(909 puan) tarafından
Bunlar yine iyi ya eşim rüyasında fabrikada yangın çıktığını görmüş evde odadaki gece lambamız da sarı bi uyandı beni kolumdan tutup çekiyor kalk yangın var diye :)) neye uğradığımı şaşırmıştım çok yorulunca olur böyle her zaman oluyorsa bir doktora görünsün ama genelde yorgunken olur 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Benim eşim top patlasa duymaz :D
0 oy
(107 puan) tarafından
Benim eşim çok yorgun olduğundan aradaa böyle oluo mesela yorgun koltukta uyuya kalmış kaldirdigind birden korkuyo 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Uyku yarı ölüm çünkü. Uykuda korkarak kalbi duranlar dahi var.
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Ay ne cok varmıs korkarak uyanan. 

Benn eşimin hiç uykusunun bölündüğünü görmedim o yüzden blmiyorum. alarmını kurar canı isteyınce uykusunu alınca kalkar normal normal. 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Yorgunluktan ve muhtemelen beyni meşgul uyuduğu için. Esim de öyle anı bi ses olunca bi anda fırlıyor yataktan. Kanepede uyuyup kalsa yanına gidip aniden kaldıramam hafif alçak sesle önce bi kac kere seslenip ondan sonra dokunup kaldırmam lazım yoksa çok fazla tepki veriyor bisi oldu sanıyor.
0 oy
(268 puan) tarafından
Bemkm eşimde öyle oluyor sakın ol benim diyorum sonra kendine geliyor 
0 oy
(154 puan) tarafından
Genelde yorgun olduklarından dolayı öyle korkarak sıçrayarak afallayarak uyanırlar geçen eşim oturma odasında uyuya kalmıştı uyursan kaldir demişti bı iki adını seslendim hafif dokundum yerinden sıçrayarak kalktı boş boş yüzüme bakıp sen kimsin dedi bikac saniye boş baktı yani ve işinden dolayi sürekli yorgundur kendisi
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Benim eşim güvenlik görevlisi ve çok yoğun bir yerde çalışıyor dolayısıyla gün içerisinde kapkaç taciz silah bıçak olayları ile çook fazla uğraşıyor ondan diye düşünüyorum bende adını söylesem fırlayıp noldu noldu diyo geçen oğlum anne gelsene dedi öyle bir uyanıp koştu ki benden önce :D sakin olsana diyince ben naptım ki diyo :D
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Ay ahahxuahsha 2 kere de beni başkası sanmıştı eşim. Uyanıp kötü kötü bakmıştı çok korkup ağlamıştım öyle kendine gelip teselli falan vermişti aklıma o geldi senin postu okuyunca :D ben de korkmuştum uyanıp bana bir şey yapar mı acaba dalan diye qma sonra tekrarlamadı bakalım insaallah yapmaz yani akshsjsj
0 oy
(168 puan) tarafından
Depremden sonra eşimde öyle olmaya başladı hepimiz öyle olduk tabi sanki bir an kötü bişey olmuş gibi fırlıyoruz ama eşim depremden sonra öyle oldu dün gece battaniyeyi örteyim dedim bir sıçradı yataktan ne oluyor dedi bişey yok uyu dedim bazen ani hareket ediyor uyurken 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Benim eşimde gece butun evi boşaltıp kamyona yukleyip cocuklari alıp gitsem ruhu duymaz ( çok ciddiyim )
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Benimki trafik polisi uykusunda elini kaldırmış adama ceza yazıyor :D beni kaldırıyor ha ha ha diye kahkaha atıyor gözü açık ama uyuyor 
0 oy
(157 puan) tarafından

Benimkide bazen rüyada konuşuyor. Onu uyandırınca fırlıyo. Yorgunluktan oluyo. Gece gündüz çalışıyorlar çünkü. Bikeresinde akşam hepimizi kaldrdı noluyo diye bağırdı:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 145 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 702 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 187 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

408,333 soru

12,267,385 cevap

37,497 kullanıcı

Kategoriler

...