+1 oy
53 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (757 puan) tarafından
Oğlum sadece mama ve baba diyebiliyo normal mi bu. 

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,513 puan) tarafından
Bir kaç kelimesi daha olmalı, bebekten bebeğe değişir tabi ama doktorlar bu dönemde bir kaç kelime daha istiyorlar. Doktorunuzla bir görüşün derim. 
önce (757 puan) tarafından
20 ocakta aşisk var o zamn gosterecem ama banada az geliyo konuşmasi.
önce (1,513 puan) tarafından
Evet canım az. Aslında iletişiminde çok faydası var. Sizler bebeğiniz ile ne kadar konuşuyorsunuz?
-Reklam-
0 oy
önce (886 puan) tarafından
Benim kizimin 17 aylık baba meme mama hav hav pisi pisi diyor bi kaç gündür de yarım yamalak anne diyor bende kafaya takıyorum ocak 18 de aşısı var bende sorcam bakalım 
0 oy
önce (125 puan) tarafından
Kızım 15 aylık sadece mama diyor çok nadiren bababa tarzında heceler ama takmıyorum oğlum 2,5 yaşına kadar anne ve baba dışında kelimesi yoktu şimdi sussun diye yalvarıyorum 3,5 yaşında 
Bugün biri sormuş 17 aylık bebekleri herkes baya kelimesi var diyince benimki niye az diye düşündüm. Yorumuzun biraz rahatlattı teşekkür ederim
önce (125 puan) tarafından
Ben çok üzülürdüm oğlumda kaç kere gittim hastaneye farklı doktorlara bı sorun olmadığını söyleyip gönderiyorlardi en fazla kreş,aktivite,oyun grubu vs oneriyorlardi her şeyi de deniyordum en son bıraktım doğumum vardı birden pat pat konuşmaya başladı çok hızlı bir şekilde ilerledi
 Her çocuk aynı değildir ama en azından ben kendi kızım için endiselenmiyorum oğluma şahit olduktan sonra ve diğer gelişim basamaklarında bı sıkıntı gozlemlemedigim için mesela anlama kabiliyeti iyi,göz teması var hareketleri normal.
0 oy
önce (19,227 puan) tarafından
Çok kitap oku dostum. Resimli ****** bitki nesne kartları ya da kitapları oluyor. Onlardan yoksa alabilirsin. Her gün 3 4 kitap oku en azından çok faydasını görürsün. Kızım 18 aylık. Artık her dediğimizi taklit etmeye calisiyo. Kendince biseyler uyduruyo çoğu zaman. Ama çıkartmaya çalışıyor. Sizinki de artar Allah'ın izniyle 
Kitap etkili olabilir denicem teşekkür ederim. Bizim hareketleride taklit etmeye calişiyo sadece kelimesi az tvyide çok aciyorum sanırsam oda etkiliyo olabilir
0 oy
önce (12,217 puan) tarafından
sadece 2 kelime ise az canım. toplamda kaç kelime bilmeli bilmiyorum ama daha fazla söylemeli. düzgün olmasa bile benzeterek diyor mu? 

kızım avakadoya, akoko diyor mesela, bunun gibi benzetmeleri var mı
Bişeyler anlatmaya calişiyo ama anlamiyoruz kafasını yüzümüze getirip dadada gibi uzun uzun bişeyler geveliyo. Onun dışında kedi gorunce gel gel diyo yüzünü kapatıp böö yapiyo başkada kelimesi yok. Burda biri sormuş herkes 25 kelimesi fln var diyince az geldi benimki
önce (12,217 puan) tarafından
sayıyı bilmiyorum, 2-3 haftaya kontrolümüz var o zaman ben de soracağım

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 184 göst.
0 oy
7 cevap 139 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
12 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Melek2844 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 81 göst.