+1 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (705 puan) tarafından
Hanımlar aranızda Plasenta previa ameliyatı geçiren var mı Nasıl bir süreçti ameliyatınız nasıl geçti bebek İyi miydi kaçıncı haftada oldunuz bi kadın bana dikey kesi atıyolar yorgan gibi diktiler beni falan diyo öyle bişi varmı boydan boya kesilende varmış 

3 Cevaplar

+1 oy
(838 puan) tarafından
böyle  bir durumun varsa muhaakak üniverste hastanesinde özel prof.gitmen lazım.ablam 17 haftalık 4.sezeryanı devlette plesanta previa denildi profa gitti böyle birşey  yok gayet sağlıklı dedi .hem olsa bile iyi bir doktor olursa Rahim alınmadan kurtarabilir 
(705 puan) tarafından
Üniversite hastanelerinde özel ücretlimi ne kadar randevusuz gitsek bakarlarmı acaba
(1,372 puan) tarafından
Çok yüksek bi ücret değil normal özellere göre çok uygun canım
-Reklam-
+1 oy
(4,504 puan) tarafından
Öyle bir ameliyat mı varmış? Bende vardı gebelikte zamanla düzeldi 
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Biraz erken oldu doğumum kanama ile 1 ay erken geldi bebeğim. Onun dışında her şey yolundaydı. Ha bi de çok kan kaybettim 2 ünite kan verdiler. Moralini yüksek tut canım. Hep önceki ameliyatları baştan savma yaptıkları için oluyor bunlar. Dikey değildi benim yatay kesildi. Sonra bi doğum daha yaptım o da en kolayıydı. Yarı özel oluyor tıp fakültesinde. 
(705 puan) tarafından
Bide düşün önceki sezeryan özelde oldu rahimde ufacık bir yara olursa yapışırmış tekrar o özeldeki doktoruma gittiğimde kabul etmedi riskli gebeliksin alamam dedi
(1,372 puan) tarafından
İşte dünyanın parasını alıyorlar bir de sorumluluk kabul etmiyorlar. Allah yardımcın olsun canım dua o kadar önemli ki. Şükürler olsun çok dua ettim ve çok dua aldım çevremden. Her şey çok kolaydı. Seninki de benimkinden kolay olur inşallah. Sağ salim alırsın inşallah kucağına bebeğini. ❤️
(705 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mavisiyah2001 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy