+2 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (2,773 puan) tarafından
Iyi aksamlar kizlar.  Oyle meraktan soruyorum.  Sorunlar cozuldugunden bu yana çevrenizde ulkesine donen var mi denk geldiniz mi ?

Ben konyadayim cevremde yoktu bilmiyorum ama 10 gundur cok fazla kiralık ev ilani görüyorum ve fiyatlar 3 ay oncesinden daha dusuk. Satilik ilani da cok fazla. Konya da ozellikle kiralik konut sıkıntısı cok fazlaydı 

(Lütfen siyaset,ayristirici yorumlar, nefret icerikli atismasmalar yapmayın)

26 Cevaplar

0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bizdeki Suriyeliler bir yere gitmediler hala burdalar tek kişinin gittiğini görmedim keşke gitseler keşke 
(2,773 puan) tarafından
Hangi sehir canim
-Reklam-
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Ben denk gelmedim ya canım
(2,773 puan) tarafından
Hayirlisi olsun insallah
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Canım dönüş olursa okullar kapandıktan sonra olur çoğu suriyeli çocuk okula gidiyor. Gitseler nereye gidecekler ki. Okul hastane yaşam faaliyetlerini sürdürecek ne var ki? Sadece virane bir ülke ki hala bir kaos devam ediyor. İsrail PKK ypg toprakları işgal ediyor. Üzülüyorum çok. Kızıyordum ama oraları gördükçe düşmanın kim olduğu belli değil ee çaresizlik çok zor. 
(2,773 puan) tarafından
Haklarinda hayirlisi olsun.  Ama heryere savrulmak yerine vatan basi bekleseler daha makul gibi. Hepimiz üzülüyoruz ama neticede savas boyle de bisey.  Filistin in gecmiste yaptigini yaptılar bir yerde. Ayrica Filistin de ve bircok Müslüman beldesinde daha beterleri oluyor. Haklarinda hayirlisi olsun diyoruz yine tabi
(5,492 puan) tarafından
Kardeş katli yasasını hocamız anlattığında çok şaşırmış eleştirmiştim. Hocamız bana bugünkü aklınla bugünkü şartlarda tarihi olayların yargılamak Uygun olmaz demişti. Canım bizde Türk kanı var biz gibi değiller ve rabbim göstermesin de o şartları bilmiyoruz yani o nedenle rabbim bize güç versin bolluk bereket versin her mazlumu koruyup kollayalım.
(2,773 puan) tarafından
Cok fazla iyisin biliyosun demi :) amin insallah diyeyim
0 oy
(320 puan) tarafından
Canım bende konyadayım hatta her gün sahibinden sitesine bakıyorum kiralık ev ilanlarına düşüş hiç görmedim hep 20 den başlıyor mahalledeki Suriyelilerde hiç gitmek istemiyor sen nerde gördün ki düştüğünü uygun fiyata varsa valla ben oturucam ama yok hiç denk gelmedi bana 
(2,773 puan) tarafından
Sille yolunda pazar gunu 4 tane kiralik gordum. Fiyatlarını bilmiyorum. Ayrica esentepe de oturuyorum burda da yaklasik 4 aydir kiralik daire boş.
(320 puan) tarafından
Kirası ne kadar ki canım sizin orda olanı biliyor musun
(2,773 puan) tarafından
1.kat 15 e tutuldu gecen ay. Orasi ara kat 18 falan diyordur muhtemelen. Ben 9 10 ay once oturdum 12 . 1 sene dolunca ne olur bilemem. Merkezi isinma sorunu da yok. Koy gibi burasi zaten herkes herkesi biliyor .
(2,773 puan) tarafından
Ama cok var bugun yine gordum bak kardelen markete bakan binada var hicaz caddesindw cok var. Akıncılar parki çevresinde cok var
(2,773 puan) tarafından
Sen nerde oturuyorsun. Ha birde buraya gelirken otobus son duraginin orda bi cami var onun karsisinda var 18 diyor ama orasi ev sahibi ustte ve cok golgede. Hep golgede ev yani
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Yaşadığım yerde olmadıkları için yorum yapamayacağım.

Tek 1-2 aile vardır onlar da burada galiba..

Ama başka yerde duyduğuma göre okul bitmesi bekliyorlar..

Çok iyi iş olanların gideceğini düşünmüyorum.
(2,773 puan) tarafından
Hayirlisi olsun.
0 oy
(586 puan) tarafından
Alt katım 2 aydır boştu daha yeni tutuldu bi dönem bi ev ararken boş ev bile bulamıyorduk. Ama içimden geçeni de söyliym hiç bi şey değişmez bu toplumda onlar gitse ne olur o kadar yozlaştık ki kendi insanımız sapıttı en başta hiç ümidim yok bi şeylerin düzeleceğine onlar bence sadece işin bahanesiydi. Şimdi bahane de kalmadı güzel günler görecekmiyiz dersin (?)
(2,773 puan) tarafından
:))) bisey demek istemiyorum bosver
(586 puan) tarafından
Boşveriyoruz zaten napalm :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 300 göst.
0 oy
11 cevap 360 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.