+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Selam kızlarrr adetimin üzerinden 4 gün geçti zaten istiyorduk hemen bir test aldım eczaneden yanlız başta tek çizgiydi aradan 3-5 dk geçti ikinci çizgi silikti aradan bir saat geçti baktım her iki çizgi de net belli yarın için randevu aldım ama çok da merak ediyorum böyle birşey başına gelen oldu mu ? Gebelik var mı yok mu sizce 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,817 puan) tarafından
Testi at bakalım bi canım 
(2 puan) tarafından
Maalesef yok attım testi ‍♀️
tarafından
Kız atılırmi anı olarak bile kaldırır insan anlatigina göre gebelik var atman saçma geldi kusura bakma canım
(2 puan) tarafından
Bana bu testler saklanmalık gelmiyor maalesef malum hijyen değil  hatta insanlar nasıl etrafındakilere nasıl gösteriyor nasıl çantaya koyup ellerine alıyor anlam veremiyorum tabi bu benim fikrim  hayırlısı desene yarına kadar beklemek zorunda kalacağım diye ‍♀️
tarafından
Kız tabi öyle ulu orta göstermek için değilde ben geç kavuştum oğluma benim için her anı değerliydi ha bu demek değil ki senin için değerli değil düşünce farklılığı diyelim hadi hayırlı haberlerle inşallah
-Reklam-
+1 oy
(833 puan) tarafından
testin markası ne canım
(2 puan) tarafından
Erken gebelik için olan bir testti ama markasına dikkat etmedim açıkçası
(833 puan) tarafından
erken gebelikler yanıltıcı olabiliyor
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Benimde öyleydi hamileydim canım sen kan ver kesinleşir benim bebeğim karnımda öldü inşallah vardır sizde 
(2 puan) tarafından
Çok üzüldüm rabbim hayırlısını tez vakitte nasip etsin tekrar inş
(3,602 puan) tarafından
Amin inşallah canım bizde üzüldük 3 aylıktı ama yapacak bir şey yok nasibi yokmuş rabbim hayırlısını versin inşallah
0 oy
(527 puan) tarafından
Canım benimde öyle silik çıkmıştı eşim inanmadı bir test daha aldı o da silik çıktı kan verince emin olduk gebelikten :) inşallah seninde vardır Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(2 puan) tarafından
Yaa sizinde hayırlı olsun bu arada amin amin cümlemizinkini inş ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
+1 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.

409,168 soru

12,297,667 cevap

38,375 kullanıcı