+1 oy
393 göst.
önce Diğer kategorisinde (166 puan) tarafından
Yani 26 senelik hayatımda şu postu açacağım aklıma gelmezdi :) ben oldum olası zayıf cılız biriydim iki hamilelikte de sadece 6 kiloyla doğuma gittim bekarken 45 50 arasiydim evlendikten sonra da taş çatlasın 56 oldum ta ki küçük oğlanı memeden kesene kadar bu sene aldıkça aldım 60 ı da gördüm:( boyum 155 şu an ki kilom 62 

Birde şöyleki boyum zaten kısa omuzlarım dar basenim yok göğüslerim küçük ama göbeğim yan simitler ve kalçam olduğu gibi ortada yani bütün kilolar orda birikmiş çok tuhaf bir şekle girdim artık kendimden sıkıntı alıyorum 

Çevremdeki herkes bu halimi beğeniyor çünkü ben hep zayıftım çöküktüm ama yok önüne geçemiyorum günden güne kilo alıyorum ve artık dur demenin zamanı geldi 

Bu yüzden diyet + spor evde artık napilirsa yapicam bakalım var mısınız benimle kilo vermeye

20 Cevaplar

0 oy
önce (166 puan) tarafından

En İyi Cevap
E O zaman baskül tavsiyesi de alayım kızlar buraya yazar mısınız
-Reklam-
+3 oy
önce (20,350 puan) tarafından
Ben bugün başlayıp akşam bozanlardanim:)
önce (1,502 puan) tarafından
Tesekkur ederim kuşummm
Afiyet olsun Selvi boylum al yazmalım ❤️❤️
Hahaa ben hiç başlamadım ama yok bir yerde dur demem lazım kendime ;)
önce (1,502 puan) tarafından
Selvi boylun sana kurban❤️
♥️❤️☺️♥️♥️☺️
+1 oy
önce (12,202 puan) tarafından
ben dün başladım :) 
Hadi bakalım bol eksiler :) tariflerin varsa yaz canım sana zahmet
önce (9,253 puan) tarafından
Benide gazlayin nolurr
özel bir tarifim yok. yemekleri az yağlı ya da çiğden bastırma olarak yapıyorum
bak bu esma da ketojenik ekmek tarifi var, onu al:)
:Ddddd esmada birsuru diyet listesi var ama artk uygulayamiyorum:D
+1 oy
önce (12,349 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Gel bacım Gel

image

Kız yapıyorum bu sporu bak yenisi geldi :D çayda demleniyor gel. Yarına ye ek var bebelere de çorba yaptım şimdi uyutcaz
Evetttt geçende kek denk gelmişti sjsj

İşin tuhafı evde bir parça tatlı birsey yokkkjjkk
Ben yemek hazırlamaya üşendim oğlana 2 lahmacun sipariş verdim onu gömdü ayranla sonra banyo sonra uyku :D şuanda tvyi açtım iş yapiyom
Bizde yarın oğlanı hastaneye götürcez 11de çıkmaz akşama anca geliriz kızı kaynanama bırakcam bizde bakacak yani o yüzden corbasınıda yaptım şimdiden. Kaynanam seviyo diyede kek yaptım. Ne iyi gelinim yav :D
Ohh afiyet olsun canım bende bunları yapa yapa aldım ya çocukları bahane ettim her güne bişey yaptım al löp löp et oldu :))
+1 oy
önce (13,521 puan) tarafından
Bu postu ben açmış gibiyim. Benim boy da 1.55 en son 53 kiloydum şuan kacim onu bile bilmiyorum çok ağırlaştıgimi hissediyorum. Oturunca ayağım uyuşuyor o derece 
Oyy halbuki minnos tatlı biseydim şimdi yağ bezesine dönüstüm :))
önce (890 puan) tarafından
Ayak uyuşması magnezyum eksikliğinden her gün bir maden suyu içebilirsun
önce (13,521 puan) tarafından
Biz yer sofrasında yiyoruz canım üzerine oturduğum için uyuşuyor artık ağır geliyorum
önce (890 puan) tarafından
Kız biz de yer sofrasında oturuyoruz üç haftadır kilom 73 de takıldı şaşırtmam lazım detoks falan
+1 oy
önce (3,050 puan) tarafından

Şekeri kes garanti 5 6 kilo verirsin. Vermezsen gel beni bul:D Sadece şekersiz yiyerek 63ten 58e düştüm 1 ayda. Meyve ve kuru meyveler yedim sadece. 

Oooo hadi canım ekmek şeker en büyük zarar zaten
Tabi ekmeği ben çoktan yemiyorum. Yani beyaz ekmek yemiyorum, pandemiden beri evde ekşi mayalı yapıyorum. Onu da az yiyorum
önce (679 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsunuz ekşi mayalı tarif verir misiniz. Size zahmet olmasaa
Ekşi mayayı mı ekmeği mi anlatayım
önce (679 puan) tarafından
Ekmeği canım.
2 su bardağı su koyuyorum. Üzerine ekşi mayayı aktifleştirip( büyükçe bir kase kadar) koyuyorum. Önceden 3 bardak normal 3 bardak tam buğday unu koyuyordum.ama eşim diyet yaptığı için 5 br. tam buğday unu 1 br. normal un koyuyorum. Tuz atıyorum. Normal unu koyma sebebim özleşsin diye. Belki hiç koymasakta olur. Ölçü artabilir ama ben mutfak şefinde yoğurtuyorum. Ekmeği çok yoğurmak lazım derler ya o yüzden. O kadar aldığı için ölçü böyle tuttu. Mayalanıyo ortam sıcaklığına göre ve ekşi mayanın güzel, aktif olmasına göre. Kabarınca küçük kesme tepsi aldım yağlı kağıt koyup ona koyuyorum yuvarlak şekil verip. Ordada bekliyor biraz. Kabarıp yarılmaya başlayınca az az, fırına atıyorum 1 saat ayarını değiştirerek pişiyor.
Fırında ; 220 fanda açıyorum 10 dk kuruyorum
Yönünü çevirip 10 dk daha kuruyorum
(Toplam 20 dk piştiği sürece bi kasede su oluyo fırında sonra çıkarıyorum)
Ayarı alt üst yap, dereceyi 170-180 e al 20 dk pişsin
En son sadece alt ayara alıp derece aynı 20 dk daha pişiriyorum
Toplam 1 saat pişmiş oluyor. Çıkarıp üzerine su serpip tepsi kapatıp sarıyorum. Sonra sarıp poşete koyuyorum. Buharıyla üst kabuğu yumuşuyor. Sert olur yoksa. Dilimleyip yenmeyecek kısmını buzluğa atıyorum
+1 oy
önce (5,411 puan) tarafından
Bende 3 hafta once basladi. 1.60 boyunda 63 kgdim. 3 hafta da 2 kilo verdim. Suan 61 kg yim. Haftasonu biraz bozdum ama bugun baya az yedim. İlk hedefim 57 sonra 55. 60 altina bi turlu dusemiyorum bende :(
Hadi bakalım bol.eksiler :)
+1 oy
önce (1,169 puan) tarafından
Ben başlamıştım sonra oğlanla uğraş kızla uğraş ara verdim şimdi tam gaz devam 5 kilo gitti 1 haftada bakalım haftaya pazar günü tekrar bakicam 78 den 73 ü düşmüşüm hedef 69 68 felan haftaya ama en sonki hedefim 50 55 arası bişey 
Ayy hadi bakalım canım ins veririz
önce (1,169 puan) tarafından
Azimle sıçan dağı delermiş canım güveniyorum bize yaparız hahaha
Hahahshshs çok iyi laf
+1 oy
önce (17,441 puan) tarafından
Yarın yemek üzere karnabahar haşlıyorum şimdi akşam tom balıklı salata yedim sadece 
Ohh afiyet olsun canım
+1 oy
önce (992 puan) tarafından
Ben başladım ama benim ınsılın dırencım düşük olduğu için acayip acıkıyorum basa sarıp duruyorum 
Hadi ya bende elim ayağım titrer bir lokma da olsa yerim muhakkak
önce (992 puan) tarafından
Doktor sabah dokuz kahvaltı İki öğle yemeği yedi akşam yemeği yani doktorun verdiği listeye göre de çok doyurucu olmuyor çok çok acıkırsan dedi 9:30’da ara öğün ara öğün dediği de kuru meyve ile kefir veya çayla işte diyet şeyleri ben acayip acıkıyorum üstün direncim aşırı düşük
Anladım canım
+1 oy
önce (1,812 puan) tarafından
Bence bosveelim ölümlü dünya yiyelim 
Hahahaha
0 oy
önce (141 puan) tarafından

Varımmm ben diyetteyim 2. Ayım 6 kilo verdim ilk ay :))

Oooo maşallah darısı bana kız
0 oy
önce (141 puan) tarafından
Kız telegram bişe grup açarsan benide al teşvik ediyor foto felan atma hem tarif atarız
Valla anlamıyorum telegram dan watsapta açmam ya sonuçta bilmediğimiz site başkasının eline geçer numaralar
0 oy
önce (146 puan) tarafından
75 kio ile diyet yapmayı reddediyorum obez mutluyum ahahahhaha
Hahahaha iyi bakalım
0 oy
önce (1,953 puan) tarafından
Ben bir aydır dikkat ediyorum, aşırı sıkı değilim ama ekmek yemiyorum. Tatlı ve paketli gıda yemiyorum, spor da haftada 3-4 gün yapıyordum bu bir haftadır yapamadım. 4 kilo gitti. 4 daha vermem lazim
Çok çok iyi canım darısı bana bakalım
0 oy
önce (199 puan) tarafından
Ben zaten günden güne eriyorum geçen ay 3 kilo vermiştim bu ay bir kilo daha vermişim
Hadi ya Allah dertten sıkıntıdan eritmesin de keyfiyen verelim kiloları
0 oy
önce (9,688 puan) tarafından
Gebe kalınca benim gibi su içsen kusuyorsan çocuk yap ilk 3 ay 10 kilo gidiyo açlık susuzluktan hahaaa:) 2 haftada 4 kilo vermiştim şimdi kim bilir kaç olmuşum 
Ahaha yok canım iki gebelikte de çok şükür kusma olmadı sadece 6 kilo aldım doğurdum onu da verdim ama ilkinde kilo almadım emzirme sonrasında nedense bunda aldım kaç ayda 6 7 kilo aldım hala alıyorum şaka gibi
0 oy
önce (13,638 puan) tarafından
Bilen bilir bizim diyet grubumuz var Telegram‘da numara gözükmüyor buradan 17 kişi beraber ilerliyoruz istiyorsan katılabilirsin

Cuma günleri tartı fotoğrafı şart yedigimiz üç giyz öğünler tabaklar detoks suyu yapılan spor resimli şekilde paylaşım yapıyoruz birbirimizi motive etmesi açısından
Aaa kayıp seni çok aradık burdanda bulamadık ya iyı misin
Aleyküm selam özelin açık mı barı burdan konuşalım
Bende katilayim o zaman canım özele yazar mısın ayrıca sen zayiftin ya öyle hatırlıyorum
Link yolladım
55 im göbekte fazla beş kilo hepsı onu vermeye çalışıyorum hedefim 50
önce (69 puan) tarafından
İyiyim iyiyim şükür kendim iradeli olamadım.ikinci haftam diyetisyen desteği alıyorum. Aralıklı oruç yaptırıyor.
0 oy
önce (401 puan) tarafından
"Allah'ın verdiği cana diyet olurmuymuş "

DİLBERAY

ben aksam yiyip sabah diyet yapanlardanım gece yemesini cok severim 
Hahaha o da iyimis :)
0 oy
önce (1,930 puan) tarafından

Ay keşke diyet yapmayı çok isterim.

Yapsam bozmam da

Büyük bir engel var önümde 

Bebeğim 25 günlük 

10 dakika sonra 26 günlük olacak:D

Oyy yesinler onu boşver sen emziriyosun zaten verirsin:))

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 157 göst.
0 oy
8 cevap 267 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.

406,996 soru

12,215,173 cevap

36,800 kullanıcı