0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben yeni hesap açtım ama burayı hep takip ediyirdum eslem01 vardı adanala niye hiç gözükmüyor haber alan varmı kızlar merak ettim
notu ile kapatıldı: Kişisel post

6 Cevaplar

+4 oy
(7,944 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Eee kızı iyice soğuttular ne yapsın garibim gerçekten anlayamıyorum insanları yok kim ona ne goderiyorsa ya da içinden gelip yapıyorsa Allahla onlar arasında size ne banane kime ne arkadaş niye insanları böyle kırıp dökmeye meraklısınız :angry:

(720 puan) tarafından
Onunla ilgili post açılmıştı ve yaptığı yorumları bile kopyalamışlardı, garibim anlamadı bide gitti normal yorum yaptı o posta :/
(7,944 puan) tarafından
Ahhh kıyamam yaa yeminle anlamiyorum yani ellerine ne geçiyor anlamıyorum canim yazık yani şurda adam akıllı geçinip gidersek ne güzel yani iki kafa dağıtmaya giriyoruz hepimiz bu ne kin nefret anlamadım yani
(4,672 puan) tarafından
Olay ne abla :( ne yaptılar yine
(720 puan) tarafından
Çünkü burada ki çoğu kesimin maddi durumu iyi değil , buna Eslem de dahil. Esleme giden yardımlardan kaynaklı biraz sanki çekememezlik gördüm . Günahlarını almayayım ama. Maddi durumu iyi olmayan iyi değildir yani. Herkes nasibini yer , insanlar bunu idrak edemiyor
(7,944 puan) tarafından
Yok canım yok yani dediğin gibi herkes nasibini yer Rabbım razı olsun yardım edenden de ama niye çekemiyorlar bunda ne var yaa kadin elindeki ile geçinmeye çalışıyor mutlu oluyor bırakın da hevesini kırmayın yazıktır yaa

Hsfsacım kıza çok yüklendiler geçen gün kuzum yaa kadin ogluna doğum günü diye bir pasta almış diye onu dünyanın en zenginini ilan ettiler daha neler neler
(720 puan) tarafından
Okuduğum yorumu aktarayım "İnsanlardan aldığını çekerek buraya paylaşıyorlar (Eslemin ismini de vermemişlerdi ama o olduğu belli yani ) , maddi durumunun kötü olduğunu anlatarak yardım talep etmesede insanların vicdanı ile oynuyorlar" gibi gibi bir sürü yorum
(107 puan) tarafından
Bnde geçen onun bı postunda görmüştüm niye çekip çekip. Atiyon diye empati kurmk lazım birazda yaa
(4,672 puan) tarafından
Buradakiler çok acımasız ya gerçekten çok acımasız vicdanları yok kimin kime gücü yeterse
(7,944 puan) tarafından
Yaa belki çekip buraya atması onu mutlu ediyor bizim ona bir güle güle kullan dememiz bile ona bir mutluluk veriyorsa bunu da çok görmemeliyiz ya bence
(720 puan) tarafından
4 ay süreçte burada ne insanlar tanıdım :/ Allah ıslah etsin. Dinsizliği savunan bile var
(5,492 puan) tarafından
Sevginin yaşam sevincini, şükredip mutlu olmasına katlanamayan insanlar arasında duramadı. Yardım istese benden isterdi iban ver dedim vermedi. Mesajı duruyor ss atarım. Sevgi ikinci bir şans yakalamış ah vah ile zaman geçirmiyor tadını çıkarıyor. Evine çocuklarına çiçek gibi bakıyor tertemiz.
(720 puan) tarafından
Evet Filiz abla ne durumu olmayan var evleri pislik içinde yaşıyor ama kız aşırı temiz yani. Helal olsun bacima Allah ona bereketli helalinden kazanç kapıları açsın inşallah ❤️
(7,944 puan) tarafından
Oooo daha neler var Sümeyyem bir bilsen Allah akıl fikir versin inşallah

Abla sen az çok biliyorsun onu bizde burda gördük daha önce de burdaydı ben 3 bucuk yıldır burdayım yani görmedim kızın burdan birinden bir şey istediğini
(720 puan) tarafından
Hülyam canım vallahi okuyorum yorumları görüyorum eskilerde neler yaşanmış :D
(7,944 puan) tarafından
Anlatsam burdan yanına kadar köprü olur balım ☺ kimsenin ağzının ayarı yok işte Allah ıslah etsin birinin kalbini kırınca veya rencide edince ellerine ne geçiyor yaa niye mutlu oluyorlar anlamıyorum yani
(4,672 puan) tarafından
Yahu burda neler paylaşıyor. Herkes pasta doğum günü paylaşıyor. Kimseye kusur olmadı da bu kızcağıza mı kusur oldu
(7,944 puan) tarafından
Canım benim işte biz de ona sinir oluyoruz postu da duruyor sanırım bak bakalım masada ne var Allah aşkına bir de oğluna doğum günü için harçlık vermişler o da.o parayla çocuğuna pasta almış yani mutlu olsun diye.ilk defa bir doğum günü yapmış yavrusuna böyle mutlu bir günde yapmayın bari mutlu olmuş atmış buraya ne var bunda dediğin gibi millet neler neler atiyor bir bu mu gözünüze girdi
(1,612 puan) tarafından
Ah ya bende fark ettim. Haksızlık ettiler. Veren sanki kendinden veriyor, ya da veren veriyor ötekilere ne oluyor? Bende onu takdir ediyordum hatta kendi şımarıklığımdan utanıyordum. Ya kız bulduğu yırtık perdeyi dikip takıyor mutlu oluyor biz modası geçti diye yeni eşyaları atasımiz geliyor. Ben hep olumlu yorum yapıyordum ben seni anlıyorum diyordum burası onun güvenli alaniydi. Orda illa ona kötü gözle bakan olur olayını bilince ama burda bir iki iltifat ona iyi geliyordu. Ve takdir de ettim mutfağı süper eski eşyalarla çiçek açtiriyor. Bense iyi duruma getirmem için malzemem kaliteli olsun derim ve özelestiri yapmaya başladım inanın onu gördükçe
(7,944 puan) tarafından
Keşke konu bu tek olsa canim eski açtığı bir konuyu bile yüzüne vurdular kızın yok burda gelip bir derdini anlatmış kalkıp onu yüzüne vurmanın anlamı yok ki ayıptır.günahtır yaa
(1,612 puan) tarafından
Biliyorum ya çok acımasız. Kız olayı anlatmasa hiç aşamaz içine atmasından sa paylaşması belki iyi ama işte kötüler de var. Ona benzer bir  vaka yaşadığım için onu çok iyi anlayabildiğimi düşünüyorum
(5,154 puan) tarafından
Bir arkadasada  aynısını yaptilar kendini burda acindiriyorsun diye
(720 puan) tarafından
Eda'ya yaptılar ama edanın birşeyini yakalamışlardı
(7,944 puan) tarafından
He deryaya da aynısını yaptılar canim onu da gördüm ne diyelim Allah vicdan merhamet versin öylesine diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten
(5,154 puan) tarafından
Doğru yapıyorlar
(107 puan) tarafından
Postum neden  kapandı anlamıyorum yaa
(7,944 puan) tarafından
Kişisel olduğu için
(107 puan) tarafından
Yasakmii
(7,944 puan) tarafından
Evett
(5,492 puan) tarafından
Eda bir şeylerin cılkını çıkarmış o baya baya istiyordu herkesten.
(5,154 puan) tarafından
Bu edanin hesabı neydi
(107 puan) tarafından
Eda kim
(720 puan) tarafından
Eda34'dü hesabını sildirdi
(4,981 puan) tarafından
Dp bende görmüştüm o postu resmen kıza laf sokmak için açılan posta eşlem yorum yapmıştı bende çok üzülmüştüm işte eslemin o kadar içinde kötülük yokki bunu bile anlayamadı
Bende son bir haftadır belli kişilerin esleme oynadığını ve her postta inceden dokundurarak bahsettiklerinin farkındayım ve bencede sebep  haset
(720 puan) tarafından
Defne anlamamak için saf olmak lazımdı , esleme yorum yapacaktım sonra Sümeyye otur karışma hiç dedim çıktım posttan
(4,981 puan) tarafından
Aynı şeyleri düşünmüşüz resmen bende sevgi üzülmesin diye çıktım posttan
(5,492 puan) tarafından
Ya burada çok değişik kişiler var. İnsanlara inanmayan laf atan takık insanlar çok. Ücretsiz izindeyim diye defalarca yazdım. Hemşireliğime bile inanmayan insanlar var. Çalışan biri nasıl buraya zaman ayırıyor sürekli burada diyor. O kadar sağlık postuna mabadımdan mı atarak yazıyorum.
(3,329 puan) tarafından
Ben bu postu yeni görüyorum tam yatacakken bakalım öyle dedim. Ne densiz insanlar var, üniversiteyken bir ev arkadaşım vardı, youtubede bir videoya denk gelmiştim kadın dolabı açmış yarım redbull 1 tabak zeytin 1 tabak yogurt vardı sadece, evladım aç diye ağlıyordu Çok üzüldüm  arkadaşıma da gösterdim. Tabii yorumlarda ee parası yok redbull ne alaka bilmem ne diye saçmalamislar. Arkadaşım da dedi ki doğru parası yoksa ekmek alsaydı. Kadın oğlum çok ağladı markette mecbur kaldım aldım diyordu. Döndüm arkadaşıma bu nasil vicdan dedim. Yani biri durumum yok diyorsa açlıktan ölsün sadece ekmeği mi olsun dedim. İnsan hakları diye bazen konuşuyordu bu mu hak dedim delirdim. Bizim millet böyledir. Durumu olmayanı dileniyor çöpten yiyiyor cebinde 1 tl yok, eğer varsa o zengindir gibi düşünüyor. Allah ıslah etsin kimseyi de zor duruma düşürmesin
(107 puan) tarafından
Çok üzücü bı durum bence bencilikte
-Reklam-
+2 oy
(3,927 puan) tarafından
Bende merak ettim en son oğlu için doğum günü postu açmış. Kendi halinde bir kadın eminim burada kendini bilmez hadsizler birşey demişlerdir ki girmiyordur
(107 puan) tarafından
Evet ne dengesiz insanlar var
(3,927 puan) tarafından
Malesef öyle, umarım bu postu görür onuda merak edenlerin var olduğunu görünce mutlu olur :)
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Dün bir posta cvp vermiş
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Sevgiyi diyosun arada giriyor canım 
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum ama merak etmediğim değil 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bende nuru merak ediyorum hiç yok ortalıkta 
(720 puan) tarafından
Hayır pek girmiyor buraya
(2,184 puan) tarafından
Ahaha niye yok buralarda oda aktifti onunda üstüne gittiler o yüzden mi yok
(720 puan) tarafından
Ben bilmem sorun kıza :D
tarafından
Nur kim
(2,184 puan) tarafından
Eğlence postlari açan var ya nick hatirlamiyorum nur ve sayı fln vardi

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 183 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 348 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 365 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rania (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
17 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (246 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,641 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...