+1 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (881 puan) tarafından
İyi akşamlar herkese. 28+4 haftalık hamileyim. Birkaç gündür ağrım oluyordu akıntım da çoktu. Bugün kontrole gittim doktor bebek ters yani doğum pozisyonu almış baskı o yüzden oluyor dedi aşağıda duruyor dedi. Alttan muayane etti rahim ağzı kapalı açıklık yok ama vajinal enfeksiyonun var dedi fitil yazdı. Geçen hafta idrar tahlili verdim birsey çıkmamıştı. Bu başka birsey mi oluyor nasıl geçer bir tehlikesi var mı acaba ilk defa başıma geliyor? 

Gebe soru cevap yerinde sordum cevap veren yok orda 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gebelikte çok sık olur canım korkulacak bir şey yok fitilini düzenli kullan geçmiş olsun canım
(881 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım. Peki bu sancı gibi ağrı flan yapıyor mu. Çünkü öyle şikayetlerim var nst bağladı sancı yok dedi ama orda bile sızlıyordu karnımın alt tarafı
-Reklam-
0 oy
(3,630 puan) tarafından
Canım benim hamileliğin başından sonuna kadar oldu. Ne yaptıysam geçmedi. Tevsik oldum gitti geri geldi. Hamilelik bitti doğum oldu enfeksiyon da yok oldu
(881 puan) tarafından
Ya benim önceki hamilelikte olmamıştı. Normalde de hiç enfeksiyon olmam doktor alttan ultrason muayane si edince gördü. Peki senin de ağrıların flan oluyor mu enfeksiyondan dolayı mıdır?
(3,630 puan) tarafından
Agri degil de kasinmam cok oluyordu
(881 puan) tarafından
Bende kaşınma yok ama akıntım artmıştı. Enfeksiyon çıkınca doktor ağrıların ondandır dedi
0 oy
(1,516 puan) tarafından
Bende de çıkmıştı ben kurudut çayı içtim sabah akşam nir de ic camasirima nioli yağı damlattim 2 3 günde geçti. Doktor güvenli dedi ama ben yine de ilaç kullanmadim
(881 puan) tarafından
Ya zaten ilacı almaya gittim çok pahalıymış 5 tane fitil var içinde 400 lira dedi ama mecbur sipariş verdim yokmuş sabah getirecekler. Kurudu çayını demleme usulü mü yaptın
(1,516 puan) tarafından
8 dk kaynatıp içtim sabah taze akşam taze yaptım
(881 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hilalseyiss61 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 330 göst.
13 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
8 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mhmthan (110 puan) tarafından soruldu

410,187 soru

12,334,585 cevap

39,328 kullanıcı

Kategoriler

...