0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,723 puan) tarafından
Kızımın su gibi ishali var ne iyi gelir  doktora götürdüm iki gündür geçmedi  

5 Cevaplar

0 oy
(13,437 puan) tarafından
Zehirli ishal geziyo şu ara yine ne dedi doktor. Eşimin dayısının çocukları oldu
(6,723 puan) tarafından
Acile götürmüştüm cnm harfta sonu  bir ilaç vermişti bugunde çocuk doktoruna götürdüm ilaç yapmış olabilir dedi ilacı kesti acilin vermiş olduğu ilac
-Reklam-
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Pirinçli yoğurt çorbası bol bol ayran. Mutlaka su içmesi lazım. Onun dışında haşlanmış patates iyi geliyor. Geçmesi biraz zaman alıyor eğer ilaç verdiyse üçüncü dördüncü günden sonra işe yarıyor zaten
(6,723 puan) tarafından
İlaç verdi cnm şuan sadece su yoğurt tek yiyor
0 oy
tarafından
Muz 

Patates haşla

Pirinç lapa yap 

Bunları ver canım çok geçmiş olsun kuzuya
(6,723 puan) tarafından
İki gündür ağzına birşey yemiyor tek yoğurt yiyor cnm
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Haşlanmış patates, muz yiyecek olarak iyi gelir. Onun dışında reflor veriyorum 1 kaşık yoğurta karıştırıp. En fazla 2 günde düzeliyor
(6,723 puan) tarafından
Doktor bize farklı bir ilaç yazmış rengi sarı şeklinde suya karıştırıp yapılıyor cnm
(2,603 puan) tarafından
Anladım. Doktora sormadan yinede siz kendiniz alıp başlamayın nolur nolmaz.
(6,723 puan) tarafından
Yok cnm ben kafama göre asla kızıma ilaç vermem
0 oy
(21,921 puan) tarafından
Doktor ilaç vermedi mi. Çok feci ishal kusma salgini var. Yaklaşık 1 ay önce bizimkiler de geçirdiler. İlaçları kullandik ama hemen kesilmedi 3 güne ancak kesilmeye başladı  ilaç vermrdiyse tekrar git muhakkak 
(6,723 puan) tarafından
Verdi cnm ishal ilaçi ki kez hastaneye gittim ben küçücuk birşeyde direk hastaneye giden biriyim  ama kesilmedi hala ishali dediler şeftali suyu iyi gelir ishale aziciik verdim daha kötü oldu
(21,921 puan) tarafından
Hemen kesilmiyor malesef ishal. Bize verdiği ilaç 1 litre suyun içine 1 poşet ilaci dokuyosun . Saşe şeklinde. Sonra her kakasını yaptıktan sonra 1 çay bardağı içir dedi doktor. Sizinki de böyle mi. Bı de probiyotik verdi
(6,723 puan) tarafından
Gaita testi yapti birşey çıkmadı  harfta sonu diye  acile götürdum cnm bir ilaç verdi  ateşi filan vardı kızımın  ishal yoktu o ilacı kullandım ishal oldu bugünde cicuk doktoru  o ilaç ishal yapmış olabilir dedi  ilacı kesti bir tane bir tatlı kaşığı suya bir toz katiyorsun o ilacı verdi dedi gaita dışkısında  parazit çıkarsa antibiyotik yazarız demişti cikmadi
(21,921 puan) tarafından
İyi şükür. İnşallah geçer . Acil hep bu vakalarla dolu
(6,723 puan) tarafından
Acil  pek anlamıyor cnm o ilacı verdi kızım o ilaçtan sonra ishal oldu çocuk doktoruna gösterdigim gibi verme o ilacı dedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pampers (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,271 soru