0 oy
205 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (863 puan) tarafından
Kızlar komşularım yarın bana  gelecek öğlen gibi olduğu için çizkek Rus salatası ıspanaklı peynirli kalem börek ve mozaik pasta hazırladım sizce nasıl yeterli mi ?

10 Cevaplar

0 oy
(1,873 puan) tarafından

Kısır sarma veya dolma olabilirdi. 2 tatlı çeşidi var biri kurabiye olabilirdi:)

(863 puan) tarafından
Bugün acaip yoruldum sarma dolma yapamam kısır yapabilirim aslinda bir Rus salatası bir de börek tuzlu iki tatlı iki tuzlu cesiti var
(1,873 puan) tarafından
O zaman kısır yaparsın yani zorlamaz :))
(863 puan) tarafından
Sağol canim
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Kısır yada köfte olabilir sarma yada bilemedim bişey istiyo
(863 puan) tarafından
Bebeğim var sarma saramam çok yorgunum ama kısır olabilir cizkek de baya aşamalı hepsi yordu
(1,276 puan) tarafından
Kısır yap bencede . Bebisinde varsa yeterde artar bile . Kaç aylik
(863 puan) tarafından
İki yaşına girecek insallah
(1,276 puan) tarafından
Büyümüş maşallah benimkide 2 gün sonra iki aylık olacak çok zor ya
(863 puan) tarafından
Allah yardım etsin tabiki büyüdü elhamdülillah ama işte çocuk bakım oyun istiyor arkasını topluyosun derken tek tabanca gibi değiliz hala ama geçer insallah
0 oy
(995 puan) tarafından
Iki tatli fazla olmuş. Çiğ köfte ya da kısır da olabilir 
(863 puan) tarafından
Kısır galiba iyi fikir
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Çig köfte al hazır yuvarla gıtsın ıkı tatlı gereksız olmuş bence
(863 puan) tarafından
Maksat çeşit olsun
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Yeterlil ya hem yorgunsun bebeğinde varmış

Mercimek köftesi olsaydı fena olmazdı da '))
(863 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yarın inşallah yaparım kısır veya onu
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Iki tatlı fazla olmus demisler ama cayin yanina tatli cok guzel gidiyor bence menun iyi 2 tatli borek ve salata birde evde varsa cerez vs koy kâfi
(863 puan) tarafından
Ya hepsini bugünden yaptım son dokunuşları inşallah yarına bıraktım yarın da evi topla çocuk vs derken fırına at derken onlarla uğraşmayim dedim e tabi çay sonra kahve de insallah
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Bence gayet yeterli ama bir kısır ya da mercimek köftesi de ekleyebilirsin 
(863 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım iki kişiler sadece kalabalık değiliz oyuzden 4 çeşit çay kahve var bir de yetişirse kısır yaparım artik
(7,944 puan) tarafından
Aman o zaman yeterli canım Allah bin bereket versin inşallah
(863 puan) tarafından
Sağolasın canım cok teşekkür ederim
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bence 1 tatlı 2 tuzlu yetiyor ya. Çok kalabalık değilse gelenler ben bu şekilde yaparım hep
(863 puan) tarafından
İki kişi tek canım yani valla iste bence de yeterli de bin çeşit yapıp günlerce onları yemenin anlamı yok az olsun öz olsun
(19,483 puan) tarafından
Gelen muhabbete geliyo valla. Bence kendini kasma.  Ben dediğim gibi 3 çeşit yaparım genelde
(863 puan) tarafından
Haklısın canım ben de bir yere gitsem asla takilmam biseye ne olacak tek çeşit olsa ayıp mı bence değil ama işte
(19,483 puan) tarafından
Aynen öyle. Ben kırmaya çalışıyorum bu zinciri.
(863 puan) tarafından
Valla iyi yapiyosun çocuklu insanız olmasak da olsn vsr olmayan var
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Bence uygun 4  çeşit şey yapmışsın bide en arkadan türk kahvesi yaparsın yeter güzel menü
(863 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım iki kişi sadece bir de yani tüm apartman degul
(3,123 puan) tarafından
Ben çayın yanına pasta ve kek tarzı şeyleri seviyorum bizde öğlen çayı için genellikle şerbetli muhallebili şeyler yaparız
(863 puan) tarafından
Valla bende çayın yanina herşeyi severim
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Daha ne olacak gayet iyi ,ben olsam kesin sadece 1 kek 1 börek yapardim yanında da çaÿ :D

(863 puan) tarafından
Valla ben bir yere gitsem tek bir çeşit de olsa asla sıkıntı olmaz yeter de artar bile popüler kültüre kapıldık hoşumuza da gidiyor ama yani bence tek çeşit de pekala olabilir neden o da nimet
(4,173 puan) tarafından
Bende birseyler yapmayı severim evde iyi kötü 3 günde bir kek börek pogaca tatlı pasta kurabiye birsey olur kızım var zaten çocuklu evin kuralı gibi birsey.
Ama bir çay oturmasını yanına (kadınlar günü gibi birsey değilse) öyle çok fazla birsey yapmam açıkçası zaten gün içinde komsularimda ayni durumda hepsi çalışıyor (önceden bende çalışıyordum) bir aksam uzeri kahvesine uğrarlarsa ne ala o zaman da yanına varsa birseyler çıkarırım yoksa onu bile koymam ikisininde hiç extra birsey beklediğini hissetmedim benimde çağırırlar  bende hiç umursamam komşularım ve ben yaşlandık galiba çıta bizde düşük :)
(863 puan) tarafından
Yok yaşlılık ile alakası yok bence de çok abartmaya israf yapmaya gerek yok ha ben de açıkçası severek yapıyorum ama toplum nezdinde bu çıtayı indirmek gerekiyor herkes öyle değil ama kimisi 7 8 çeşit yapıyor e sen onları çağırınca bir iki çeşit ile kendini mahcup hissedebilirsin ben sevmesem kimseyi takmam açıkçası

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 305 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
+1 oy
6 cevap 96 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,623 cevap