Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kendinizi küçümsemeyin çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz
+3
oy
171
göst.
23 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Myangell
(
649
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ben iki çocuk annesiyim hep çevremde ve küçüklükten beri aynı zamanda senden bir şey olmaz denilerek büyütüldüm. Çok ağladığım günler oldu Çok üzüldüğüm günler oldu gerçekten kendimi buna inandırmıştım ama öyle bir zaman geldi ki dedim ki kendime benim başka insanlardan neyim eksik onların benden ne fazlası var Allah zekayı hepimize eşit verdi başkalarının yapıştırdığı üzerime etiketlerden kurtulmam gerektiğine karar verdim. Olumsuz konuşmalara artık hayatımda izin vermemeye karar verdim. Yanımda olumsuz biri konuştuğunda bu sizin düşünceniz deyip benim düşüncem farklı kararınıza saygı duyuyorum deyip konuyu kapatıyorum. Yapacağınız işlerde insanların sizi yapacağınız işten soğutmasına izin vermeyin gerçekten eğer bir iş yapacağınız zaman içinize kuşku biri düşürürse gerçekten yapmaktan vazgeçiyorsunuz ve hep çevrenizde sizi motive eden sizi cesaretlendiren insanlarla muhabbet edin .O tarz insanları hayatınıza alın .Sizin hayatınıza negatif düşünce katan insanlarla ya kısa sohbet edin ya da hayatınızdan çıkarın. Gerçekten ben bunun faydasını gördüm ve kendimi topladım .Bir hayalim vardı onu gerçekleştirdim. Çocuk masal kitabı yazdım umarım tüm kadınlar cesaretini toplar ve kendine inancı artar gerçekten biz çok güçlüyüz.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
+4
oy
23 Aralık 2024
CorpseBride
(
2,257
puan)
tarafından
cevaplandı
23 Aralık 2024
Myangell
tarafından
seçilmiş
En İyi Cevap
Bende burdan benim gibi hassas kalplilere sesleniyorum. Siz kötü olduğunuz için değil, onlar kötü olduğu için kalbiniz defalarca kez kırıldı. Kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız yok. Biz mükemmel evlatlar, mükemmel eşler ve mükemmel anneleriz.
7 önceki yorum göster
23 Aralık 2024
Myangell
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama ne yazık ki ben kendimden ödün verirsem daha çok önemli olacağımı zannederek büyütüldüğüm için çok sorun yaşadım bunu aşmak çok zor oldu benim için tabikide önemli olan bu bunu en azından anlayabildim bunu anlayamadan ömrünü tüketen okadar kadınlarımız varki çok üzücü çünkü bizim toplumumuzda kadın çok değersiz akşama kadar evde birşey yapmıyorsun çocuk bakmak çok kolay iş mi ben çalışıyorum diyen erkekle dolu ülkemiz ne yazık ki eminim %70 böyledir
24 Aralık 2024
Myangell
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı durumdayım ve yaşadım benimde babam beni sevmiyor annemde çok pasif bir insan.Aslinda kendi ailelerinin aşıldığı duyguları ya atamamışlar yada kendilerini çok fazla sevdikleri için kimseyi sevemiyor bazı insanlar .Aslında çok bencil olduklarından bu durum Bu senin kusurun değil.Sen önüne bak ve kendini sev.İnan bu sana iyi gelecek ve olabildiğince uzak dur .Gerekirse bayramlarda görmeye git sana iyi gelmiyorsa ben uzak duruyorum bana iyi gelmedikleri için.Uslubu çok bozuk babamın ve zaten psikolojik anlamda iyi değil.Benim uyarmalarima rağmen devam etti .Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar . Hiçbir şekilde vicdan azabı çekip kendini asla suçlama o.Onun kurban psikolojisinden çıkması lazım aynı şekilde senin de kendini bu psikolojide çıkarman lazım ben burdan kendime ne ders çıkarmalıyım demen lazım hiçbir şey boşuna değil her zaman şunu söyle kendine.Ben kendime inanıyorum ben başarılı yım ben kendimi seviyorum hiçbir olumsuzluk tan etkilenmiyorum . kendini kötü hissettiğinde bunları getir aklına ve namaz kılmak okadar ruhuma iyi geliyor ki bu benim için en başta gelir bu arada canım en güzel terapi yöntemi dua ve namaz
24 Aralık 2024
MEHYASEL...
(
3,893
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun kızlar yorumlarınız çok güzel elhamdülillah namazda kılıyorum kur an da okuyorum bir tek rabbime sığındım ve olaylar biraz karmaşık biri yüzünden babam bizi sevemedi annem sevdi ama göstermeyi beceremedi 10 yıldır göstermeye çalışıyor babam sevgisini ama geçti o zamanlar unutmak zor oluyor bende emannn neyse gııı boşver Rabbimize layık olalım o yeter ondan başka yaramizi kimse saramaz elhamdülillah ❤️ tekrardan Allah sizden razı olsun inşallah ve birazdan o yazdıklarımı siz okuduktan sonra sileceğim (◍•ᴗ•◍)❤ sizde silin olur mu kimse bilmesin
24 Aralık 2024
Myangell
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle derdi verende Allah alanda Allah sevdiği kuluna dert verirmis o yüzden mutlu ol :)
24 Aralık 2024
MEHYASEL...
(
3,893
puan)
tarafından
yorumlandı
Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah şuan sadece gülüp geçiyorum ama bazen çok geçmişe takıldığim için önüme bakınca biraz zorluk yaşıyorum o kadar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+4
oy
23 Aralık 2024
Yumurtabitmis
(
630
puan)
tarafından
cevaplandı
Maşallah size, tebrik ederim kitabınız için. Evet yorumunuzda çok haklısınız. Negatif duygularını yaymaktan başka işleri olmayan insanları çok da yakınımızda tutmaya gerek yok.
23 Aralık 2024
Myangell
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet onlar yüzünden çoğumuz bir yere gelemiyoruz elimiz bir işe gitmiyor çoğu kez malesef bunu tesrube ettim çok iyi.
23 Aralık 2024
Yumurtabitmis
(
630
puan)
tarafından
yorumlandı
Sizin adınıza çok sevindim. Darısı her gün küçük/büyük baskılara maruz kalıp, ihtiyacı olan güç ve kuvveti bulmayı bekleyen kadınlara.
23 Aralık 2024
Myangell
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
23 Aralık 2024
Myangell
tarafından
düzenlendi
Amin inşallah umarım bazı şeyleri hazmetmemekte bizim kendimizi bitirmemize sebep oluyor insanların laflarına cevap verememek çok zor bunları aşmak
23 Aralık 2024
Yumurtabitmis
(
630
puan)
tarafından
yorumlandı
**sormayı unuttum, kitabınızın ismi nedir acaba? Destek olmak isterim.
23 Aralık 2024
Myangell
(
649
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim canım düşünmeniz kafi :) Merhamet Ülkesi ismi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
62
cevap
1,372
göst.
Biz kadınlar robotuz çünkü ,:)
18 Ekim 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Yasmin26
(
540
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
701
göst.
Biz kadınlar neyiz ya kullanilacak esya mi isleri bitince koseye atılacak mal mi
13 Ağustos 2021
Diğer
kategorisinde
1993cagla
(
337
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
+7
oy