+1 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Arkadaşlar benim eşimi burda anlatıyorum belki bilirsiniz nasıl biri olduğunu cimri çocuklarına bana para harcamayı sevmez daha yeni sobayı yaktı gitti ama soba yanmadı ben de bilmiyorum sobayı yakmayı eve 2 saat sonra geldi soba yanmadı dedim yanıyor diuo ama evin içi buz gibi klimayı açım diyorum kan çikarrm diyo açarsan anca ye iç yat diyo bana bir ton bağırdı çağırdı benim napmam lazm ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum zaten aynı yatakta falan 5 yıldır yatmiyoruz doğru düzgün birşeyde yasamiyoruz bununla benim içimde hiç bir şey kalmadı artık napmam lazm benim nolur bir akıl verin çok kötüyüm 

21 Cevaplar

+4 oy
(19,483 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Madem bosananiyorsun dostum ilk işin soba yakmayi öğrenmek olmalı. Sonra çocuklar okula başladığı zaman hemen bir iş bulup para biriktirip krndine bı duzen kurmak. Sonra da bu adama tekmeyi basmak. Madem bosananiyorsun köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. 
(330 puan) tarafından
Teşekkürler canm
-Reklam-
+2 oy
(4,173 puan) tarafından
Al karşına konuş anca ye iç yat değil 

Evini temizlemeye yemeğini yapmaya ve çocuklara bakmaya biri gelse karın tokluğuna tutamazsin asıl ekmek elden su gölden yaşayan sensin sen beni evde fazlalık olarak görüyorsun ama alıp başımı gitsem b.kunla oynarsın haberin olsun diyebilirsin.

Tabi arkasına kavga patlar ama belki bir ışık yanar beyimizde...

Aslında böyle yorumlar yazmamaya özen gösteririm ama yine dayanamadıgim anlardan biri.

Canım benim kocan cimri değil sizin bir değeriniz yok gözunde..Aç gözünü sen daha iyi niyetle yaklaşıyorsun.

Madem yediğin lokmayı sayıyor sende emeğini ortaya koy herkes yerini bilsin madem kağıt üstünde evliliğiniz herkes şartlara uyum sağlasın tek sen değil.
(330 puan) tarafından
Bacm ben bu 6 yılda ona konuştuğumu duvara konuşsam adam olurdu
(4,173 puan) tarafından
Yok benim yazdığım konuşma adam olsun diye değil en iyi bildiğini sandigi matematik hesabını doğru yapsın da kesenin ağzını açsın diye.Bos atıp dolu tutmasın öyle.
(330 puan) tarafından
Teşekkürler bacm da keşke tanisaydn nasıl cimri bir insan sadece varsa yoksa ailesi
+1 oy
(789 puan) tarafından
Ailen arkandaysa ailenin yanına git boşan 
(330 puan) tarafından
Değiller istemiyorlar
+1 oy
(2,620 puan) tarafından
Bu dağ ayılarını nerden bulup evlendiniz ya biraksaydiniz mağaralarinda kalsaydi bunlar 
(720 puan) tarafından
Yaaaa kahkaha attım :D
(330 puan) tarafından
Keşke evlenmeseydim ama görücü usulü oldu zaten
0 oy
(831 puan) tarafından
cimriliğin çözümü varda ayrı yatmana birşey diyemedim acaba sağlık sorunumu var yoksa normal değil
(330 puan) tarafından
Canm parayi beş kuruş harcym suratı beş karış oluyo
(5,171 puan) tarafından
Olsun beter olsun isterse, zaten harcama diye bilerek yapıyor
(330 puan) tarafından
Çok cimri bir insan bildiğin gibi değil ve aileci ne aynı yatakta yatıyoruz ne şakalasabiliyoruz ne film izliyebiliyoruz ne benle oturup sohbet ediyo
(5,171 puan) tarafından
İyi bilirim merak etme bir cimri kocada benim başımda var,ama sohbet muhabbet neden etmiyor onun cimrilikle ne alakası var
(330 puan) tarafından
Çünkü aklı fikri dışardaki kızlarda kadınlarda gözümle görüyorum artık içimdeki aşk sevgi bittiği için ağzımı acmiyorum
0 oy
(330 puan) tarafından
Arkadaşlar nolur bana bir akıl verin bu evde kalmam için 
0 oy
(38 puan) tarafından
Canım işin zor rabbim kolaylık versin cimri bir kocayla yaşamak çok zor sobaya gelincede bir an evvel öğrenmelisin yakmayı hiç olmuyorsa kolonyayla yakabilirsin ama çok dikkat etmen gerekir kolonya bir anda alev alır veya yumurta kağıdıyla da çabuk yanar 
(330 puan) tarafından
Napacam böyle peki ben bu adamla canm nasıl baş etmem lazm
(38 puan) tarafından
Valla canm kendi ailen falan yokmu çocuklarıda alıp gitcem desen gözünü korkutsan biraz erkekler yuvanın yıkılmasından korkuyor bnm eşimde iş problemi vardı çalışma konusunda ben bi kere 10 gün anneme gittim o gün bugündür üzerinden 5 sene geçti çok mutlu bir aile olduk yani bunu yanlış görenler vardr belki ama biraz gitmek ise yarıyor bazen
(330 puan) tarafından
Gittm bir kere yeni evlydk 1 ay gelmedi bile ailem geri götürdü
(5,171 puan) tarafından
Sen şimdilik çocukların biraz büyüyene kadar kenara 3-5 azda olsa koy, çocuklar okula başlayınca bakarsın duruma göre,bide sakın ama sakın asla hamile falan kalma,o zaman iyice elin ayağın bağlanır,daha çok gelir bu adam senin üstüne dikkat et
(330 puan) tarafından
Asla canm ne hamile kalması oda istemiyo zaten
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Eşin haksiz böyle şeyler söylediği için .neden ayrı yatiyrisunuz bunun sebebi önemli ? Bide neden sobayı eşin yakiyir yanlış anlama yakabilir ama bilmiyorum yazmişsin ogreyecek seymi bunu dememin sebebi benim eski oturduğum evde bı komusm vardı oda elini surmezdi ben bilmiuorum deyip kenara çekilirdi eşi işten wgmip yakardı ve eşi bunu bahane edip hep kadınla kavga ederdi niye bilmiyorum deyip yapmadığı için  yani bazı erkekler böyle düşünüyor yoksa ikiside yakabilir 
(330 puan) tarafından
Bacm yakarm da evde çırayla yakablyorum annesi gilde var getrmyo
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Gülüm seni o evde tutan şey ne, resmen bir işkence bu sana 
(3,893 puan) tarafından
Peki ailen böyle bir hayatın işkence olduğunu neden anlamak istemiyorlar
(330 puan) tarafından
Çünkü el neder onu düşünüyorlar
(3,893 puan) tarafından
Ah ah şu iğrenç düşünce yaa insanlar Allah rızasını gözetmiyor haşa insanları ilahlastirdilar onlar ne der diye öyle ayak uyduruyorlar halbuki ne kadar yanlış ve günah bu
(330 puan) tarafından
17 yaşımdan beri hayatımı bitirdiler bu sozlerle
(3,893 puan) tarafından
Bu algıyı kırmak şart Allah'ın izniyle kendi ailemde çoğu algıyı kırdım, bazen kendi iyiliğin için zorda olsa adım atmalısın
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Boşanamiyorsan bu adamı artık böyle kabullen, mümkün olduğunca uyma, çoluk cougunla ilgilen onlarla mutlu ol,ve uğraşacak birşeyler bul,el işi yap veya kursa git, başka çare yok,bir kere geliyoruz bu dünyaya, çaren yoksa cocuklarinla mutlu olmaya bak,ve o kocada Yok gibi yaşa, zaten ha var ha yok, aynı yatakta bile yatmıyormussunuz, böyle karı kocalık mi olur,hem kendisi suçlu bide seni istemiyor beğenmiyor beyefendi 
(330 puan) tarafından
Allah'a biraktm bacm ben onu artık bana bugün az ye bilmem ne diyo bide yediğim de azbisey
(5,171 puan) tarafından
İnan hiç görme,duyma onu,ne b.k yerse yesin ,bırak ipini,sen çocuklarla mutlu ol,inan o zaman o kocan rahatsız olacak,senin mutluluğun ona batacak,bu sefer o senin arkanda dolanacak,ben erkekleri çözmüsüm baci
(330 puan) tarafından
Öyle yapıyorum bacm ama bu adam beni çok yordu nefesini bile bu evde istemiyorum onun
(5,171 puan) tarafından
Doğrudur rabbim sana sabır versin, çocuklar okula başlayana kadar sabret şimdilik
0 oy
(110 puan) tarafından
Ne Kocanın SSK ‘ lı işi var mı ?

Kaç yıldır evlisiniz ? 

Eviniz kira mı ? 

Kaç çocuğunuz var ? 

Kaç yaşındalar? 

Bir mesleğin var mı şu an ev hanımı olabilirsin düğünde altınları ne yaptınız altınların takıldığına dair video ve fotoğraf mevcut mu ?

BOŞANIP NAFAKA ALIP EVLİLİK TAZMİNATI ALIP GÜL GİBİ GEÇİN İYİ BİR AVUKAT BUL

Cimri koca olmaz ömür bitmez 
(330 puan) tarafından
Bacm daha neler var bir bilsen şok olursunda bişey diyemiyorum artik
tarafından
Yani ne bileyim esimize de güvenemeyeceksek yani beni yanlış anlama ben kendi açımdan söylüyorum benim arkamdan gizli saklı iş çevirip gizli gizli para verse ya da altınlarımı alsa vesaire başka bir şey olsa ben boşanırım yani ben böyle yapamam beni umursamayacak dış kapınin dış mandalı gibi olacağım ben oldu başka derdi var mıydı kıyafetlerini yıka yemeğini pişir kahvaltısını hazırla temiz yataklarda uyusun evi temiz olsun ben hizmetçi gibi kullanacak öyle mi anasından hem de sütü burnundan getiririm yani bu benim açım yani
(330 puan) tarafından
Ne yapsam yaranamdm bacm bu saatten sonra hiç bişey yapmicam
tarafından
Doğru canm duzeltemedysen yapacak bsey yok :(
(110 puan) tarafından
Evlilik tazminatı ve takıları her türlü alırsın takılar üzerinde fotoğrafın olsun düğün gününden yeter evlendikten sonra alınan beyaz aşya çöp bile ikiye bölünür sijtşr et boşa kurtul mutsuz bir hayat mı yaşamak önemli çocuklarınla mutlu yaşamak mı
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Bu gamzelerin kaderi herhalde bu. Yakın arkadaşımla adassinjz onun da kocası cimri. İstediklerini alıyor ama söyleniyor para vermiyor anca ye iç başka işe yarama diyor sen ne anlarsın ki diyor yani çenesi kapanmıyor yazık ki arkadaşıma. Hayatımda gördüğüm en kocasına düşkün ve becerikli insanlardan biri kocası 1 iyi olsa o 10 iyi olur ama şans yok
(330 puan) tarafından
Çocuklar olmasa tek başıma çıkar gider Bir hayat kururum ama onlarla zor Allah arkadaşınızada hayırlı bir kapı açsın
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Tek çözümün çalışmak kendine bir düzen kurmak zaten evlilik değil sizin ki sonra da eşini boşamak nafakasını da alıp yemek
(330 puan) tarafından
Canm çalışmama izin vermiyo birde küçük 1 buçuk yaşında bebek var kimse bakmaz
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Cocugundan esirgeyen adami keserim. Esim boyle dese o sobaya onu sokarim. Beni gectim cocuguna bunu yapmasina tahammul edemem acikcasi. Zaten evliliginiz bitmis bana gore 5 senedir ayri yatmak artik kari koca degilde ev arkadasi oldugunuzu gosteriyor. Yani bunu konusacaksin en basta. Araya sogukluk girdigi icinde sana da ona da hersey batar. He ezelden boyleydi diyosan, her isi kendin becermeyi ogrenip parani kazanacak ve tekmeyi basacaksin baska yolu yok.
(330 puan) tarafından
Önceden bana kiyamazdi bu son 3 yıldır artık ağlasam bile ***** diyo
(4,248 puan) tarafından
Bak baska bir yerde baska bir kadin icinde yazdim. Yatak ayrildigi zaman ne yazik ki sogukluk oluyo ve hersey ister istemez batiyo. O yuzden sorunu bulup cozmek gerek. Bunun icinde konusmak gerek.
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Öyle biri ile hayat geçmez canım. 
(330 puan) tarafından
İnşallah hayırlısıyla kurtulurum bu adamdan dua edin bana
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Kız ben sinirden evi yakarım sobayı nasıl yakamiyorsun :)
(330 puan) tarafından
Bundan sonra kendi başımın çaresine bakacam canm
(1,783 puan) tarafından
O yokmuş gibi davran inan o sana iyi davranır :)
(330 puan) tarafından
Bacm bunun bütün sulalesinde herkes karısının ağzına bakiyo bu herkesin içinde başta ailesinin yanında olmak üzere benim ağzıma siciyor afedersin
(1,783 puan) tarafından
Napican bir din adamı esiyim saniyormusun 4 4luguz napicaksin dünya çocuklarım annesiz babasız arada kalmasin diye  duruyor çoğu .sınırını çiz ezdirme kendini oda kendi dunyasinda kalsn
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Konusmaktan anlamiyorsa eger sende harcicaksin acimicaksin ilk zamanlar bagirir cagrir kiyameti koparir sonra baktiki senle basa cikamiyor kabullenmek zorunda kalir.benm esimde oyleydi aldgi maasi eve getrmez ne alir bilmezdm eve cok alisveriste yapmaz bende sal.ak gibj borc oduyor diye uzulurdm baktimki yok bu boyle gitmez cocuguma 1corap alsam kiyamet kopuyor bende basladim para harcamaya oyle boyle degil.ilk zamanlar cok kizdi soylendi etti duymadim bi kulagmdan girdi digerinden cikti sonuc suan sesini bile cikaramiyor.bazen yine cok harcama yapmiyormusun diyor ki bunu bile boyle inceden narin barin diyor bende zamannda harcamadjklarjma say diyip susturuyorum.susarsan harcamazsan susutururlar kocaninda parasinj yerler ya kocan ya baska biri 
(5,171 puan) tarafından
Adam para vermiyor ki neyi harcayacak
(330 puan) tarafından
Yiyorlar bacm zaten ailesi bol bol yiyo parayi
0 oy
(563 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bıraz dıslı olacaksın sıddet uyguluyorsa yapma bu dedıklerımı. Klıma için ızın almayacakaın bır. Soba yakmak ıcın eskı kumasları araya sıkıştır çakmak çak yanar... Dayak varsa yapma. Önce var ya da yok o klımayı aç korktuğunu brllı etme dik dur ben senın eşinim yapmak zorundasın de. Kartını şifresini öğren kartı al ıhtıyacları al.  Adam az ye dedıkce sen zaten az yıyorum dıyorsun ya ne münasebet ne. Yap akşama corbanı pılavını sebzelı yemegını yanına tatlını gıtsın tüm malzeme otur dolu dolu ye adam sana yapma dedıkce yapmıyorsun 
(330 puan) tarafından
Bundan sonra böyle yapacam bacm sagol
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Bir kadın olarak bu kadar çaresiz olmana üzüldüm ama beceriksiz olmana da ayrı şaşırdım soba yakmak ta ne varki öğrenmiyorsun sen bunun için bile o adama minnet edersen tabiki herşeyin hesabını yapar seni kendine muhtaç görüyor vurdukca vuruyor yere .ben 11 yaşındayken soba yakmayi öğrendim sobalı evde büyüdüğüm için.ayrica duvardaki klimayı actirmiyorsa ben olsam o klimayi parçalayıp atmıştım madem acilmayacak durmasın diye bu kadar pasif olmayın lütfen .ama sizin temelde sorun evliligin yatak odası kısmının bitmiş olması bir an önce işe girip çalışıp kendin kazanman lazım yoksa ömrün gider bu adamla yazık değil mi sana
(330 puan) tarafından
Doğru soyluyosun bacm ama çalışmam imkansz küçük bir çocuğum var kimse bakmaz ve o adamda izin vermez calismama
0 oy
(779 puan) tarafından
Canım vallahi çok zor ne diyebilirim ki Allah yardımcın olsun burada bir arkadaşım dediği gibi çocuğunu büyütene kadar artık ayıya dayı da ne diyeyim çocuğu büyüttükten sonra gir bir işe adamı da kıçına tekmeyi vur çünkü bu böyle bir insanla asla Ömür geçmez yaşın ilerledikçe çok pişman olursun geçen ömrüne yazık
(330 puan) tarafından
Ömrüm 17 yaşımdan beri heba oldu bacm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy