+1 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (8,757 puan) tarafından
Çalışan varmı ne soruyolar yarın gidicem görüşmeye hazırlıklı olmak istiyom markete çalışan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Esnek çalısma saatlerine uyum sağlayabilir misin, vardiyalı olabılır çalısmaları. Buna ayak uydurabilir misin diye sorarlar. Sonra muhtelemelen çalıstıgın alan dısında da çalısmanı beklerler. Çalıştığın alanın temizliğinınsen yaparsın diyebilirler. İşle alakalı bunlar diğerleri klasık güler yüzlü musun ne okudun tecruben var mı vs
(8,757 puan) tarafından
Lise biti benimde canım yinede alırlarmı
(465 puan) tarafından
Sizin ve işyerinin şartlarına baglı canım bilemem
(8,757 puan) tarafından
Tm canım bakalım yarın gidicem işallah
-Reklam-
0 oy
(2,749 puan) tarafından
Çalışmadım bilmiyorum postun yukarı ciksin 
(8,757 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,487 puan) tarafından
Ben çalıştım özellikle Güleryüzlu musun ona bakıyorlar şahsi market olduğu için pek bişey sormamisti işte tecrüben var mı ne okudun falan diye sormuştu sadece yani özellikle konuşmaya bakmışlardi bim,a101 gibi büyük market değildi 
(8,757 puan) tarafından
A101 benimki bakalım nolacak lise biti benim
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Ben bim de başladığımda bölge sorumlusu ıle görüşmüştüm 

Tam baba adamdı ne ıs yaptığımı daha önce tecrübem olup olmadığını ietısımın onemlı olduğunu market kurallarını mağaza ıcı sorumlulukları anlatıyor 

Ama bun her yönüyle çok zordu. Sadece maaşları güzel zamanında yatıyor ve her hakkım vardı
(8,757 puan) tarafından
İşallah yaparım canım yarın olsun da
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Markette çalışmadım ama müşteriler ile iletişimi konusunda sorar. Diksiyona dikkat ederler. Güler yüzlü olmana felan. 
(8,757 puan) tarafından
Tm canım sağol
0 oy
tarafından
Çocuklarına kim bakacak canim
(8,757 puan) tarafından
Annem bakacak canım yapacak bişey yok yoksa her ay eksik paradan başıma ağrı giriyo

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 261 göst.
1 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde dunyali _birisi (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu

409,647 soru

12,315,234 cevap

38,809 kullanıcı

Kategoriler

...