0 oy
500 göst.
önce Aile kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim eşim fabrikada calisiyor .bi kiz vardi evlenip gitmis başka ile eşime ekim de mesaj atmış kanka napiyon özledim falan yazmış en sonda da eşine slm söyle demiş .Bende 2 aydır annemlerdeydim.2 haftadır gelmiştim yeni mesajı gördüm. Bu saatte onu uyandip hesap sordum bana abartıyorsun dedj üstüne kızdı uyudu.sjzxe kim haklı.bende o kızı engelledim onun telinden ya tekrar ekler bilmiyorum.brnim eşim insanlara karşı çok kibar 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (3,120 puan) tarafından
Ben öyle bişey ile karşılaşsan sanırım çok net kavga çıkartırdim evli bir erkeğin ve evli bir kadınin kız yada erkek arkadaşı olamaz ne saçmalık bu yaa bırak merhaba demeyi numarasını bile alamaz 
Amacım sizi birbirinize düşürmek değil ama eşinin kadınlarla samimi olması kibar olması çok yanlış dışarıda aslan yanında kedi olması lazım net
önce (238 puan) tarafından
Walla canım sabah işe gidiyor akşam geliyor güveniyorum ona ama çok fazla kibar bide fabrika olunca binlerce kişi var
Kendi açımdan konuşayım eşime kimse öyle mesaj atamaz eşim kimse ile o kadar samimi olamaz işi ne olursa olsun
Bende o kafadayım ama bir türlü eşimi adam yapamadım.
Allah yardımcın olsun inşallah kardeşim
-Reklam-
+1 oy
önce (625 puan) tarafından
Ne kadar kibar olursa olsun özledim ne. Kanka ayağı bişey ayağı derler ben soylemeyeyim. Bu konuda bende genisim arkadaşı tabi ki olsun kızda olabilir ama özledim falan hoş değil. Artık tvlerde bile izliyoruz kardeşinin eşine kacanlar, evine her gün giren insanla aldatanlar.. Bu devir çok kötü. Bende asla istemem böyle konusmalari. 
Bende kavga ettik şimdi uyudu.bende sinir oluruyorum
Zaten engellemişsiniz. Eşinize de biraz daha tatlı dille yaklaşın sizde böyle bir mesaj görse nasıl hisseder bunu anlatın. Anlayacaktır
Bazen söylüyorum ben yerinde olsam ne olir .normaldir diyo
Yani şuan sağlıklı cevap vermesini bekleme uykudan kalkıp kavga etmişsin. Bu tür konuşmaları sakin ve işinizin olmadığı boş zamanlarda çözün
+1 oy
önce (329 puan) tarafından
Kanka niyet gizlemek için uydurulmuş kılıf! Terbiyesiz evli barklı adama yazdığına göre kocandan yüz bulmuş 
Eşim kibar feyzo
+1 oy
önce (28,938 puan) tarafından

Kanka özeledimmi saçma sapan gerçekten normal değil 

0 oy
önce (2,313 puan) tarafından
Bu tür konularda fevri davranmayacaksin sen haklısın evet o tarz bı mesaj atamaz bende çok sinirlenirim ama şöyle de bir durum var eşinin bu saatte uykudan uyanıp durumu açıklamasını veya hesap vermesini beklemedin herhalde, yarın işten gelince patlatacaktin olayı 
Ewt canım elektirik ve elektronik muhendisi ondan sorumluluğu çok
E benimkide aynı işi yapıyor kimse aramaz fabrikadan çıktıktan sonra
Eşim devamlı burda calisiyor 3 yıl oldu zor iş buldu hemde eve yakin ama o kadın çıktığı halde mesaj atmiş
Eşimde aynı işi yapıyor fabrikada çalışıyor evet orda çalışan bayanlar da oluyor, sevgiliyken bende benzer bı durum yaşamıştım yılanın başını büyümeden ezdim :) ama sizde durum daha farklı o da evli üstelik, sesinin biraz yüksek çıkması lazım yani anlayacağın:)
Hersey var fabrika ortamında yeter ki gün guzel bitsin
0 oy
önce (185 puan) tarafından
Midem bulanıyor böyle mezhebi geniş insanlardan bu devirde erkekler duruyor kadınlar adım atıyor o kadar kötüye gidiyoruz soruna gelirsek canım çok ters bı durum elgellesem tekrar eklermi diyosun senin güvenini geri kazanımı onu düşünsün lütfen bu konularda tavrın net olsun İnan su akar yolunu bulur zaten aman susalım aman huzursuzluk çıkmasın dediğimiz için hep ruhumuza eziyet ediyoruz .eşine uygun bir dille bu yaptığının hiç hoş bişey olmadığını anlat
Ewt bu konularda baya rahat aklımı sonunda yiyecem.kucuk bi kizim onun hayatı bozulmasın diyorum ama bilmiyorum ki bizdede boşunma çabuk çabuk olmaz ailede.
Boşanma değilde sen niye iki ay kaldın uzak
Kiz kardeşim evlendi  yanlizdi  beni çağırdı 2 ayda söz nişan düğün derken bitirdik
Bu kadar ayrı kalmasaydin canım keşke bak sakın kavgaylA olucak iş deil neler hissettiğini gittiği yolun takıldığı insanların doğru insanlar olmadığını güzellikle anlat ve çok dua et Allah ne dönülmez yollar vardır imkan kılmıştır
Ewt canım çok kaldim biliyorum ama mecburiyetten kardeşim agliyordu yanlizim bi kuaföre gelecek kimse yok diye annem gel dedi eşim de tm demisti.esime gelince de hep o doğruymuş böyle şeyler normal
0 oy
önce (514 puan) tarafından
5 yıllık kankamla evliyim diyeceklerim bu kadar 
Adınıza sevindim.yarin kocamla kavgamız basliyacak
0 oy
önce (3,520 puan) tarafından
O nasıl bir kankaymis ya hem özlemiş hem  sana selam söylemiş 
Bende bilemedim.esim sabah gider aksam gelir demek çok samimi
önce (3,520 puan) tarafından
Yani ozleyecek kadar samimi ise sana imali selam söylüyor herhalde
0 oy
önce (3,243 puan) tarafından
Bende sevmem öyle şeyi benim eşim de öyledir kibarlık olsun diye konuşur buda karşı cinsten yanlış anlaşılır çok kavgalar etmisizdir bu yüzden. Ama hos değil bende sevmem evli bir erkeğin başka kadınla samimi olmasını 
Ewt surekli kavga bıktım artık
önce (3,243 puan) tarafından
Mesaj vs yapmaz ama mesela sözlü olarak bir bayana kibarlık eder oda beni rahatsız eder
0 oy
önce (197 puan) tarafından
Özledim ne demek ya 
Aklım almıyor artık ya bu aksam gene kavga ederiz baktım olmuyor kadını ararim engelini kaldırım bide öyle bi kavga çıksın
0 oy
önce (1,820 puan) tarafından

Eşin kibar değil canım başka birşey. Ee o da bende kalsın kocandır nihayetinde:D

0 oy
önce (2,401 puan) tarafından
Esimin onceki cakistigi yerdeki kadin bayramda is grubuna mesaj atip bayramini kutluyor herkezin ve esimj  ozel arayip kutlamak istemis teli ben actim buyrun dedim iste oyle boyle bayrm kutlamak falan filan dedimki işle alakali durumlarda eyvallah ama bu adamin evli oldgunu bilmiyormusunda ozelden arayip kutlamak istiyorsn iş disnda numkunse arayip sorma dedim.esimede bi ton laf tabi.sonra esim kiza is yerinde ben boyleyim benm esim boyle benj öldurtmekmi istiyorsn demis ki esimde oyle samimiyet kuran biri degl.kiz ozur falan dilemis.yani bide benm esim seninki gibi mesajlassa konussa samimiyet kursa bogazina bicagi dayarim net
Çok iyi yapmışsınız sıra bende
0 oy
önce (1,006 puan) tarafından
Benim çok yakın bir erkek arkadaşım vardı sadece onunla dışarıda gezerdim. Eşim ile tanışınca ve ilişkimiz ilerleyince ikisini tanıştırdım. Şimdi arkadaşım beni bilmiyor,  eşimle konuşurlar sjsjsjsjs telefonda denk gelirsem eşimle birlikte konuşurum yoksa yok. Hemen her olayı kötüye bağlamaya gerek yok ama arkadaşlarla eşlerde tanismali diye düşünüyorum. Eşim kız arkadaslarimida bilir bende onun erkek arkadaşlarını. 

Ama bu mesajlarda öyle çok absürt bir durum yok. Çünkü iş arkadaşı ve isyeri genelde gırgır şamata ile geçiyor o ortamı kastedip özledim demiştir. 
Ama normalde watsap grupları var ondan da atabilirdi.özel atmisti .
0 oy
önce (1,039 puan) tarafından
Bence sen haklısın. Kadının konuşma tarzı hoşuma gitmedi
Ya oda evli eşimde ne gerek var özelden mesaj atmaya

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 827 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 294 göst.
+1 oy