0 oy
71 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (604 puan) tarafından
Beşiği küçüldükten sonra yanıma yatırmaya başladım ama artık ayırmak istiyorum sizce nasıl bir şey alayım yardımcı olur musunuz 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,621 puan) tarafından
2 yaşından beri tek kişilik bazada yatıyor bı sorun olmadi. Açık kalan tarafına e bebekten yatak bariyeri aldik onu taktık çok güzel oldu
-Reklam-
+1 oy
(12,530 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

montessori yatak aldım. bu hafta odasını ayırmayı düşünüyorum 

(604 puan) tarafından
Bende montessori bakıyorum ama karar veremedim eğer aldığınız modelin resmi varsa atabilir misiniz
(12,530 puan) tarafından
resim attım, altı yavrulu, o d ekstra depolama alanı sağlıyor. ama tavsiyem kapısı kenarda olsun böyle ortada olmasın. o yüzden daha yatıramadım brn, kapı yaptıracağım buna
0 oy
(852 puan) tarafından
ilerde bir kardeşi olma ihtimalini düşünerek yatak seç diyorum ben. ablam hep tek cocuk gibi hesap etti şimdi kara kara düşünüyor ne yapıcam diye
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Valla ben baza alacaktım kendi ile gidip baktık tam sipariş verilecekken ben bu da yatamam düşerim diye ağlamaya başladı ikna edemedik (3 yaş doğum gününe) sonra montesori gösterdik kabul etti onu aldik. 

Benimki bu yaz sonuna kadar kendi besiginde yattı 3.5 yaş itibariylede yatağa geçti.
(4,173 puan) tarafından
Bu arada biz hastalik hariç hiç birlikte uyumadık
(604 puan) tarafından
Evim aşırı küçük düşün bu yatağı alacağım için bir kanepeyi koltuğu atmak zorunda kalacağım ama hata ettim beraber yatmakla iyice bana alıştı gündüz bile gel yatalım diyor zorla yatağa götürüyor
(4,173 puan) tarafından
Benim evimde çok büyük değil 2+1 kızımın odasi 1 çekyatin olduğu yukluk gibi kullandığım bir odaydi cekyati makul fiyata sattım ben gelip evden de çıkarmış oldular o yaşta talepler çok çok normal onu dert etme benimki uyuyana kadar ben odada oturuyorum hala çok nadir benimde uykum geldi odama gidiyorum diyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 116 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -_- (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu

408,218 soru

12,261,032 cevap