0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Dün.zayiflamis dedi.bende dis çıkardı ve hareketli .kilosunu boyuna verdi.saglik önemli dedim kilo ilerde alir .boyle dememesi gerekiyo bence her anne bebegini düşünür yedirir. Sanki ben bakmıyorum gibi laf soyluyo

17 Cevaplar

+2 oy
(720 puan) tarafından
Diyebilir canım o niyetle söylediğini düşünmüyorum, bende bazen çevremde söylüyorum
-Reklam-
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Ne söylediğinden ziyade ne niyetle söylediği önemli ben kendim de bazen oğlum için zayıfladı sanki derim genelde boyu uzadığı için daha zayıf görünüyor derim ama arada acaba mı konuşması yapılır 
+1 oy
(2,481 puan) tarafından
Benm kaynanadq kizim icn demistiki saglik ocagi boyu normaline gore cok uzun kilosu normal ama boy uzun oldgu icn az gelebilir ki ona ragmen zayf durmuyor demisti.kaynnama bunu dedim ve sonrada sen kendj kizina bak bebm kizimla ayni yastayken tek parmakla kaldirilabilcek kadr zayfti sen kilo aldiramamjsnda benm kizmamj laf ediyon dedim.bidahada asla cocuklrim icn yorum yapamadi.sok lafi bidahada cesaret edemesn.artik kilo sorusu yada yorumu annelerim korkulu ruyasi oldu bu zihniyetsz insanlar icn.
+1 oy
(107 puan) tarafından
Ayy resmen bütün kaynalalar aynı yaa
+1 oy
(1,282 puan) tarafından
Benim kaynanamda her görüntülü konuşmada çocuk zayıf iması yapardı. Kızımın yemesi iyi maşallah ama babası gibi yemesine göre kilo almıyor birde boyu uzun. Bı gün eşim yine görüntülü konuşurken kaynanam bakabiliyor musunuz diye birşey dedi çok net duyamasan da eşimde e bakıyoruz ya çocuğa dedi tam onu derken beni gördü ve yüzü düştü eşimin ama ben birşey demedim. Eşim kaynanama demiş olacak ki daha da çocuğun kilosu hakkında birşey demiyor.
+1 oy
(2,428 puan) tarafından
Ooo her gördüğünde söyler sen niye kurumuşsun böyle yok sen yemek yemiyor musun, sana yemek vermiyorlar mı gibi gibi, çokta tın :)
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
bu senin kaynanana özgü bir davranış değil. çoğunluğu böyle. sadece kaynana da değil çoğu kişi böyle. doktor iyi diyorsa iyidir. doktor bir şey derse o zaman canını sık. gerisi boş. 

fosur fosur olsun istiyor millet, sonra da bu çok kilolu zayıflat derlerç boşver.. 
+1 oy
(19 puan) tarafından
Hep aynilar canım önemseme oğluna der sen zayiflamissin kızıma der bu çocuk zayıf bana der senin saçın kalmamis o soyluyo ben laf söylüyom geciyo
+1 oy
(1,288 puan) tarafından
Allah kahrettsin şunlari nette bi yazi okudum bebek dogdugu itibaren yaninda olumsuz konusulan herseyi bünyesinde kodluyormus kiiiiiii benmki dogumda 3700 dogdu kanı bozuk bezini degistirirken bu cok zayif bu bezin kucugu yok mu dedi bezde 0 numara dusunun Ister inanin ister inanmayin ne beni emdi ne mama yedi suan 4 yasinda olcak biri deri bi kemik yemiyor cocuk ne yapsamda
+1 oy
(17,736 puan) tarafından
Normal bir cümle bence bunu hemen kötü bakıyorsun diye algılamamak lazim
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Hepsi öyleee boşver ben hiç cevap bile vermiyorum bu sözlere 
0 oy
(724 puan) tarafından
12 aylık 12 kilo kızıma kendi annem zayıf bu bakamiyorsun diyor. Sorun kaynaklarda değil büyükler hep aynı :D bı kendileri büyütmüş. Biz onlarin gözünde küçük olduğumuz için bakamayacagiz gibi geliyordur. Benimde 18 yaşında kardeşim bana bebek gibi geliyo o yüzden onları anlıyorum :D kendi annem diyo ki ben 2 aylıkken 10 kgmisim ahahha 
0 oy
(909 puan) tarafından
Aslında bize niyetleri kötü gibi geliyor ama bence bilmeden yapıyorlar tabi bu kayınvalidenizle aranızdaki iletişimle de alakalı biraz benimki eşim için hep 6 aylıkken 10 kiloydu tombiş tombişti diye över ama görümcemden laf açılsın onda sütün kesildi mamayla besledim incecikti ilk okulda çantasını ben taşırdım zayıflıktan taşıyamazdı der mesela ikisini de yaşamış hâlâ söyler şimdi kızım 10 kilo bandında görsün toparladı maşallah kilosu yeter sağlıklı olsun diyo ikisini diyen de aynı kadın kötülüğüne olsa mesela hiç toparlanmış demezdi hep zayıf derdi moral bozmaya o yüzden hiç alınmayın böyle şeylere zayıflamış mı dedi sağlıklı çok şükür deyin geçin takmamak daha iyi böyle şeyleri sinir etmek için bile yapıyorsa sinir olmadığınızı anladığında bırakır 
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Evet biraz üzücü benimde eşim dün büyük oğlum için öyle dedi olur böyle şeyler takma 
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Benim kızımda  hastaydı zayıfladı bana bir çocuğa bakamıyorsun dedi bende hiç tinlamiyorum bile oda bildiği için laf sokuyor 
0 oy
(19,483 puan) tarafından
İyi de kadın ne biçim annesin neden zayıflamış bu çocuk dememiş ki. Sadece gordugunu söylemiş. Zayifladiysa evet zayıfladı. Zayiflamadiysa yok zayıflaması de geç. 
0 oy
(516 puan) tarafından
Kesinlikle kimsenin annelere soylememesi gerek çünkü çok kafamıza takıyoruz ben herkese aman kilo ne ki alır verir saglık önemli derim kaynana değil kilo ile ilgili yorum yapılmamalı kim olursa  olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 671 göst.
0 oy
11 cevap 250 göst.
+1 oy
16 cevap 449 göst.

408,338 soru

12,267,591 cevap