+1 oy
155 göst.
önce Aile kategorisinde (62 puan) tarafından
Eşimle borçları vs konuşuyorduk. Dedi gene olsa ailemin borcunu öderim.(300 bin TL) Senin ailenin dahi olsa öderiz. Bende dedim aman kenarda bir birikimimiz olmasın herkesin borcunu öde. Eşine bir alyans dahi alamayacak durumda idin.Ben gene çocukla ortada kalırım. ( başımıza kötü bir olay geldi. Eşimin cezaevine girme durumu vardı.) O süreçte kimse bir bardak su vermedi. Çocukla ortada kaldım. Tartıştık ve kendini haklı görüyor. Bebeğimiz rahatsız ve benim paragöz olduğum için böyle olduğunu söylüyor. Rabbim ben paragöz olunca bize vermiyormuş. İnanın kenarda hiçbir şeyimiz yok.( Ailesinin yanına gittiğimizde dahi buzdolaplarını biz dolduruyoruz. Maddi olarak iyiler bilerek böyle yapıyorlar) 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (5,860 puan) tarafından
bir adam evlendikten sonra kendi ana baba ve diger akrabalarini karisi ve cocugundan onde tutuyorsa asiri derecede mal bir adamdir ve omur boyu kaybeder hicbir zaman mutlu olamaz . cunku ailesi artik karisi ve cocugudur. diger tum insanlar dis kapinin dis mandalidir artik anasina babasina ailem diyemez . karisi ve cocuklarina ailem diyebilir.
tabiki anne babadini akraba kardeslerini atacak degil ama hop bi dakka durun ben once kendi ebimi bir bashoz edeyim maddi manevi her anlamda yetiyorsam sonra dis kapinin mandallarina sira gelir diye dusunebilmelei. bunu dusunemiyorsa evlenmemeli
önce (62 puan) tarafından
Şöyle söyleyeyim eşimin kendi anne babası, halaları, sayısı, teyzesi herkese para gönderir. Bende kenarda bir ekmek alacak paramız olsun derdindeyim. Ama eşim bebeğimizin rahatsız oluşunu dahi bana kesiyor
önce (84 puan) tarafından
Benim koca öyle her zaman ailesi annesi babası bacisidir çocuğumla beni hiçe sayar ve hiçte mutlu değiliz her gün kavga gürültü
önce (1,079 puan) tarafından
Yorum gibi yorum şu an içinde bulunduğum durumu söylüyorum deprem oldu kaynanamla benim evim yıkıldı dediler ki ev yaptıralım ben kabul etmedim koyteynera gitmek istiyorum dedim eşime neyse asla ikna edemiyorum adamı  anami babamı ortada mi bırakacam diyor sen kimsin diyor yani bana  dedim lanet olsun tamam ama sadece 1 yıl oturacam daha fazlasını bekleme benden elinde ne var ne yok buraya verdi bide kendine bu ev için çektikleri krediyi attılar 2 yıl oldu ne toki çıktı ne bisey ben konuşup konuşup duruyorum konuştuğumla kalıyorum ağzını açınca bana kiraya çıkalım diyo hangi parayla ev dizecek acaba simdj hangi parayla kredi ödeyip bide üstüne ev kirası ödeyecek bunları düşündükçe benim cinlerim tepeme geliyor bu sefer başlıyoruz kavga etmeye adamı bosasam anca içim soğuyacak birbirimizden soğuduk yani evli bir insan sürekli anam babam derse bu duruma düşer
iste yani akli basinda adam ulan kendi evin barkin yoksa simdi anan baban niye ortada kalsin kendin ortadasin zaten. bi ev yaptircaksan herkesin sartlari bir otursun yani . acelen ne . sanki herkesin anne babasi ozel yapim evdemi . devlet nereye yerlestirmisse sukur sikakda degilir de durumunu toparla yani . e simdi hem kredi odemek hem kira zaten olmaz e hide sifirdan esya alimi kolay degil allah yardimcin olsunki en az bes on yil mahkum bu duruma. kardesi abi ablasi yokmu herseye kendi mi yetisecek esin
önce (1,079 puan) tarafından
Hih iste tam anlatmak istediğim herkes koyteynera yerleşti bunlar ev yaptırma derdine düştü bütün altinlarim enkazda kaldı düğün altinlarim depremden önce 3 tane büyük altin teyzme vermiştim borç olarak o altınları alıp bu eve harcadı dask tan paralar geldi bu eve harcadı kredi de çektiler bunun üzerine attılar onu fa ödüyor geri beni dinlemedin ben istemiyordum deyince kiraya çıkalım diyor hangi parayla evi dizecekse. Var kendinden küçük kardeşi var sadece ev yaptıralım fikrinde abisinin beynini yıkadı diğer hicbirsey de bulunmadı hatta askerden gelince kendine ev tutacakmjs diyeceklerim bu kadar bende bunları diyince benden kötüsü yok
-Reklam-
+1 oy
önce (12,190 puan) tarafından
aileme zor durumda tabi yardım ederim ama kendi çocuğumu da düşünmek zorundayım. 
O sürekli yardım ediyor. Anne babası sülalesi herkese. Herkesin de durumu iyi
önce (12,190 puan) tarafından
e olmaz öyle
Maalesef öyle
0 oy
önce (1,701 puan) tarafından
Benim annemin bir borç durumu olmuştu. Eşim anneme o zaman bir araba parasi kredi çekip verdi canım. Geri gelmeyeceğini bilerek. Üstüne annem kanser oldu 2 sene annemin kira fatura hep destek oldu . Eşim bunu benim aileme yaptı. İnan biz zor durumdaydik benim kocam da aynı seni çok iyi anlıyorum. Bizim hiç malimiz mülkümuz olmaz biri istese borç alıp verir o insana 
Senin annenin durumu yokmuş. Benim eşimin ailesinin durumu olduğu halde böyleyiz. Benim tek derdim kızım. Lazım olacağı yerde elimizde hiçbir şey olmamış olacak
önce (1,701 puan) tarafından
Varsa niye veriyor enayi mi kiz kocan. Birikim yapsin evladı var allah allah
Biraz öyle
0 oy
önce (2,380 puan) tarafından
Ilk.ayri eve ciktiginzda benm esimde boyleydi bana ve kizima hic para harcamaz evw bisi almazdi abim annem geldigmde gorurse dolabimi onlar alirdi.hep ailesine yedirdi annesinin kardesinjn borcunu odedi.en canima tak etti terkettm bunj gittim babamn evine sonra pesime geldi yalvardi etti babam aldi karsisina guzelce konustu.senjn evinin ihtiyaci varken anne babana veremezsn onlarsa calisiyor senin parana ihtiyaclaro yok he yettiremiyorlarsa onlarin sorunu senin ailen esin kizin.madem boyle yaocakti ailen neden evlendin ozman kizimi sana gondermiyorum git anne babana maasini yedir dedi.esim o ciddiyeti anlayinca sozler versi babama bida yapmicam diye.sonra ufak tefek yine yapti her yaptgnda karistrdm ortaligi.suan 11senwelik evliyim cimrinjn teki oldu ama bana ve cocuklarima degil ailesine karsi.dedjm demek bu adama bu yapilmasi gerekiyormus.bence boyle bi durumda susma derim ac agzini yum gozunu birde bisi alirken falan araba ev olsn kendi ustune yap.yatirim yapmak istersen bilezik gibi onun alamicagi seyler.boyun egersen boyle adamlardan afedersn ama bir bo.k olmaz.baskasi yicek icicek ben kendimden cocuklrmdan kisip birktrdgm parayi onlaramj yedircek ben nasil birikm yapiyorsam herkez yapsn banane dimj sonucta.
Aldığımız araba bile onun üstüne, bakarken olan rahat 1 trilyona yakın mebla babasının üstüne. Ama onların her zaman bir şeylere ihtiyacı var. Sadece onlarda değil hala teyze vs.

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 377 göst.
11 Ekim 2024 Aile kategorisinde Gizem_clk21eker (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 7,861 göst.
25 Eylül 2018 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.