0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Geçen yine post açmıştım kusura bakmayın sürekli aynı şeyler için post açıyorum kayınbabam altınlarımi istiyor diye yok dedim veremem dedim Uygun dille daha bugün gidip babamı aramışlar versin etsin biz yerine yaptırırız geri şöyle böyle felan diye bıktım artık iki bilezik ne kadar çokmuş ya bunalrin gözünde valla başıma bela oldu vermek istemiyorum işte neden daha benim ailemi felan arıyorsunuz bıktım artık kızlar en sonunda bozdurup bankaya atacağım artik

10 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ailen ne dedi peki kayınpederin arayınca
(84 puan) tarafından
Hay canını yiyim bacım gerçekten öyle yok artık bilezik de başıma bela oluyor bozdurup bankaya koyucam canım başıma bela oldu işte babam da diuor ki ilerde senin de ihtiyacın olur kızım hadi bu sefer de onalr destek cikmazsaa diyor iyi düşün diyor ne zaman destek çıktılar ki zaten
(717 puan) tarafından
Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok ama bence bozdurma kasa kirala bankadan altın artık çok değerli bundan bi kaç sene sonra daha değerli olcak bozarsan eğer şeytan durtebilir şu şunu alayım param var diye ben 2020de kiralamıştım ozman kirası yıllık 600 dü 10 yıllık kiralayınca%10 iskonto yapılmıştı
(84 puan) tarafından
Hangi banka dan kiralanabilir im canım
(717 puan) tarafından
A bank cnm
(84 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
+3 oy
(12,612 puan) tarafından
vereceğim varsa da vermem bu saatten sonra. babanı aramak ne alaka
(12,612 puan) tarafından
yerinde olsam o altınları bankaya koyarım. ya kasa tutarım ya da tl ye çevirim bankadan altın hesabı açarım
(84 puan) tarafından
Valla en sonunda onu yapacagim hani Gören de çok bişey sanır ikisinin tutacağı 120 bin TL ya bıktım artık
(12,612 puan) tarafından
ister 10 olsun ister 1 milyon. o senin ve çocuğunun. 120 bin ev araba alacam desen yetmez az ama lazım olduğunda toplayabileceğin bir miktar da değil.. bende de toplasan o kadar vardır. yok sayıyoruz, onlar yokmuş gibi davranıyoruz. Sağlık gibi bir durum olmadıktan sonra da bozdurmam
+1 oy
(736 puan) tarafından
Borcu beraber mi yaptınız? Hayır.  O zaman direnmeye devam et çünkü belli ki enişteden sana sıra gelmeyecek bilezikleri yapmak için. Onun borcunu kapatacaklar o yeni bir borç yapacak 

İnan bana normalde insanların zor durumda kalmasına üzülürüm ama böyle sorumsuz insanlara da müstahak 
(84 puan) tarafından
Bende çok üzülürüm canım bide üstelik mesela eşimin in kendi ailesi yabancı de değil en yakın olarak ben varım bana düşer vermek ama onun üstüne yatarlar vermeseydin olur ilerde sen yabancı değilsin yaptiriz diyip gecistirirler kanlarını biliyorum ben bunların
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Vermezdim bırak kime derlerse desinler sakın pes edip verme . Ailen ne diyor peki 
(84 puan) tarafından
Karar kızımın diyir bizi karıştırmayin işin içine demiş ya tutacağı 120 bin çok bisye de değil ama artık gına geldi
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Eski postu görmedim ama niye istiyorlar, acil ihtiyaçlari mi var ve en önemlisi yapacaklarına güveniyor musun
(84 puan) tarafından
Güvenmiyorum canım tarlası var kayınbabam in satilinca yaptırırız diyolar satılsa bile bize demezler öyle insanlar guvenmsem hiç önemli değil alsınlar
(2,432 puan) tarafından
Anladım canım verme o zaman, zaten bı defa  yok demişsin kararlı olduğunu görsünler
0 oy
tarafından
Aman canım sakın verme seni yıldırmaya çalışıyorlar 
(84 puan) tarafından
Evet canım psikolojik baskı yapıyorlar bı kere vermem dedom daha neden usteliyorsunuz tarla satilinca yaptırırız demişler ama insanmiyorum satılsa bile söylemezler bana
0 oy
(288 puan) tarafından
Giden altin geri gelmez.cunku altin günden güne yukseliyor
(288 puan) tarafından
Hayir .Ne alaka verdiğin altin değeri günden güne artiyor
(84 puan) tarafından
Bunlar işte öyle uyanık ki canım nakit para hesabı yapıyorlar
(288 puan) tarafından
Sakin kanma .esin ne diyor bu konuda
(288 puan) tarafından
Sakin kanma .esin ne diyor bu konuda canim
(84 puan) tarafından
Ver ben kefilim diyor ama işleri bittikten sonra ellerinde para yok nasıl yaptırsinlar der
0 oy
(567 puan) tarafından
Ne değişik insanlarmış. Yüzleri de mi düşmemiş senin ailenden isterken... Diğer iki postunda da yorum yapmıştım. Ben de pes dedim doğrusu... Şaşırdım... 
(84 puan) tarafından
Evet canım hatırlıyorum sizi yok diyorum daha ona buna söylüyor lar kolumda kaldı zaten iki bilezik ona mı düştünüz ben mi yedim sanki ben mi borç yaptım size
(567 puan) tarafından
Ben vereceğim varsa da vermezdim bu durumdan sonra. Ama sen bilirsin. Hatta hatırlarsan ilk postunda istersen ver diyenlerdenim. Ama bu başka bi boyut. Aileni karıştırmasalardı keşke
(567 puan) tarafından
Yani sanki senin onlara borcun varmış da o yüzden sanki bileziklerini istiyorlarmış gibi bir durum oluşmuş
(84 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle oldu
0 oy
(41 puan) tarafından
Kayın pederim benden bileziği mi istemişti vermemiştim kayın validem de beni mutfağa kapattı bileziği almadan salmadı eşim askerdi yanlarındaydım bişe yapamadım verdim eşim askerden gelince söyledim babasını zorladı yaptırdı aldık geri verme eşin arkandaysa karışmıyor ver demiyorsa diyelim ki senin bileziğin yok napacaklardı o zamn 
(717 puan) tarafından
E yuhh ya vallahi yuhh oldu olcak kolunu kesseymiş bari bu ne terbiyesizlik Allah'tan eşin arkanda durmuş
(41 puan) tarafından
Evet çok şükür eşim hep arkamdadır yoksa beni bir damla soda boğardı kayın validem çok ama çok ama çok kötü birisi
(84 puan) tarafından
Benim eşim arkamda değil canım onalrdan yana vermeseler bile benim ailem e gitti der keser Atar şuan da konuşmuyor benimle vermediğim için
(41 puan) tarafından
Uu zormuş durumun canım Allah eşine akıl fikir versin sana bağlansın inşallah amin
(84 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah akıl fikir versin
0 oy
(952 puan) tarafından
 Verme böyle israr edenler yarın odemezler ayrıca çok çirkin bir hareket babanı arayıp versin demeleri bencede verme.
(84 puan) tarafından
Kocamana adam utanmıyor da ve bunlar tek benden değil bütün akrabalarından istediler herkes sırt döndü vermedi niye bundan biseylik var demekki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 215 göst.
0 oy
4 cevap 32 göst.
+2 oy
15 cevap 432 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.

408,407 soru

12,270,307 cevap

37,574 kullanıcı