Kizlar benm eşim hergun içer bundan vazgeciremedim bir türlü bende çare olarak evde iç bırakmıyorsan dışarda içme dedim ama hergun. Arkadaşları arayıp çağırıyor eve geç geliyor ve her geldiğinde sarhoş ayakta duramıyor bayılıp yatiyo sabaha kadar iki cocugmz var gece bisy olsa uyndrramam güzellikle olsun kötülükle olsun anlattm ama vazgeçmedi.dun de yine içmişti on bire doğru geldi bnde eve almadım kapıyı acmadm.oda babami arayıp gelip kızını götür yoksa elimde kalack demiş deprem bölgesinde Hz babamlar çadırda kaliyo beş kişiler iki çocukla ben orada yapamazdm gelmeyin dedim.kontynira gitmek için toparlandım çocuğu aldı vermedi sen git dedi bende bırakıp gidemedm ama bu evdede durmak istemiyorm nasıl başa cikacm öneri verin nolur daha önce bu yüzden nezaretede düştü yeni arabayla kaza yapıp çöp te etti arabayı elindeki parayı içkiye veriyo yani nasıl başa çıkarım yargilamadan yardımcı olack varmı artık dusunemiuorm çok üzgünüm boğazımı sıktı o günde gidecm diye çocuğu kucağından almaya çalışırkn