+1 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (599 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar napiyonuz gününüz nasıl geçiyor.. ben iyi değilim sanki nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor hızlı hızlı atıyor 4 gündür evdeyim 1 kızım var 18 haftalık hamileyim yağmur ve soğuk diye bi yere çıkmıyorum gelenim gidenim de yok kendimi iyi hissetmiyorum buraya yazmak istedim bilmiyorum ruhum sıkılıyor daraldim eşime diyorum çalışıyorum diyor sabah gidiyor akşam geliyor ilgi alakada yok bu aralar çok gerginim çok doluyum çok yalnızım 

6 Cevaplar

+1 oy
(7,563 puan) tarafından

Yorgunum.  Misafir geldi yemek bulaşık derken bide bebek var yoruldum.  

(599 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim
-Reklam-
+1 oy
(308 puan) tarafından
Bunaltma kendini git bişiler yap kızınla yiyin için keyfinize bakın sogukta olsa arada bir yürüyün markete vs. Dolanın yoksa markete yürüyüp girin eve yagmur yagmadıgında otur kızınla oyna böyle kendini bunaltma yokmu komşuların falan eşini ikna et işten geldiginde çıkın dışarı canım
(599 puan) tarafından
Bilmiyorum çok bunaldım hiç komşum yok arkadaşımda yok zamanında eşim izin vermedi kıskançlık yaptı şimdide o karışmıyor ama gidecek kimsem yok
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Rabbim Gönül ferahlığı versin sana canım 

Benim de hep uzanarak geçti günüm çok hastayım '((
(599 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin inşallah
0 oy
(130,782 puan) tarafından
bende sen gibiyim
(599 puan) tarafından
Napacam bilmiyorum:(
0 oy
(17,840 puan) tarafından
Erken dogum riskim vardi 1 ay ful yattım evden sadece hastaneye gitmek için cikiyordum acayip bunalmıştim şimdi haftam ilerledi rahatladım biraz ama can sıkıntısı yine oluyor tabi yakınların varsa misafirliğe git canm iyi gelir 
(599 puan) tarafından
Gidecek kimsem yok ki çok anneme gitmek istedim haftanın 6 günü çalışıyor eve geç geliyor babam da öyle kardeşlerim okul iş eşime diyor çıkalım hava alalım oda isim yoğun yorgunum diyor çok da anlayış ile karşılamıyor ne güzel evdesin yat dinlen diyor ama bide yağmurlu boğuk hava 4 gündür balkona bile çıkmuyorum
0 oy
(747 puan) tarafından
Hava burada da yağmurlu sadece çamaşır yıkadım astım. Robotta evi süpürdü. Kızımla etkinlik vs yaptık aşırı derecede uykum geldi ama uyuyamıyorum eşim gelecek Mediamarkta gidecez 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 73 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevdammm (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 103 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 266 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (177 puan) tarafından soruldu