+1 oy
760 göst.
Diğer kategorisinde (478 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar YouTubeden bir kız var elif sinem ayy kızım onu görmüş göreli sürekli onun aldığı şeyleri istiyor bunu alalım şunu alalım ben ders çalışırken bir saat falan eline veriyordum telefonu izlesin diye baktım ki kızın aldığı herşeye özeniyor iki lafından biri "elif sinemin de var" daha teli eline vermemeye başladım bu ne bizimkiler onları izliyor izledikleri ile kazanıyor saçma sapan videolar valla çok dertlendim

Görmüş orda Barbie Rüya evini ayy günlerce al al dedi neyse dedim fiyata bakiyim11.000 şok oldum bu ne dedim hani makul bişey olsa alirdim sadece özenti valla

36 Cevaplar

+1 oy
(15,641 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hele o elif sinemin annesinin sesi yok mu beni öldürüyor. Çocuklarda anlamıyorlar tabi ne kadar saçma sapan kalitesiz içerikleri izliyorlar. Ben hep engellemek zorunda kaldım. 

image

(478 puan) tarafından
Bugün Elif sinemi videosuna bakin hele bir markette gidip hadi en gereksiz şeyleri alalım babası bağırıyor ayyy yarabbim o neydi birde yorumlarda ev adresi veren çocuklar vardı bize gelin diye
(101 puan) tarafından
3 sene önce birkac defa fatih selim izledi o zamanda bile cinnet geliyordu sonra direk engelledim esidme kendinden engelledi YouTube kısa kullanıyoruz çok şükür diğerlerini görmedik bu insanlar bence çocuklarını kullanıyor çocukların mutlu olduklarını düşünmüyorum sürekli çekim seslendirme oyun kurma vs.
(784 puan) tarafından
Bence de asla mutlu değiller sahip olabilecekleri herseye sahipler. Zaten kamera karşısında gel bir bıkkınlık var anlaşılıyor. Ama anne baba anlamıyor gözleri paradan başka bisey görmüyor cunku
(6,018 puan) tarafından
kesinlikle . bizimki basliyodu dirdira onlar oynuyoda sen oynamiyosunda keske öykünun annesi gibi olsan da yok masalin annesi boylede. kizim diyorum onlar video cekip para kazanmak icin oynuyorlar videodan sonra cokta umurlarinda degil oyun. sen gordugun kadarini biliyosun. cocuklar sanioki 24 saat iyun eglnce atraksiyon var evlerinde
(478 puan) tarafından
Zaten benim kız kaç defa baktım dedi elif sineminde var yok elif sinem kedisi adı bücür bizimkide adı olsun işte oyun çadırı al Barbie Rüya evi al anaa baktım başını alıyor gidiyor oturttum yanıma dedim kızım onlar kötü baya birşey anlatım beğendi videoları açtı dedi ben bunları beğendim sil aaa böyle şoka girdim dedi beğeni at diyorlar abone ol diyorlar ben şoka girdim hani küçücük kız nerden anlıyor hepsini sildik engelledik çok şükür kurtulduk
-Reklam-
+2 oy
(13,075 puan) tarafından
Ebeveyn kontrollü TRT çocuk,YouTube kids. Şahısların çektiği hiçbir videoyu izleyemez bunu bilir çıksa bile eskaza kapatır. Gerekirse YouTube u silin tavsiyem. Sadece özenme de değil huyu değişiyor çoluk çocuğun
(478 puan) tarafından
A öyle YouTube kids indirdim hiç banamisin demedi izlemeyecem diye tutturdu daha bende vermiyorum
+1 oy
(22,185 puan) tarafından

Postu okurken bile annesinin seslendiği gibi okudum Eliffff Sinemmmmm :sick:

Bnm kızımda izliyor direk geç diyorum ya

(478 puan) tarafından
Ayyy kulağımda çınladı sesi bı ara fatih selimdi şimdi de elif sinem başladı mecbur kalıyoruz teli eline veriyoruz ama bu sefer de gördüğü herşeyi istiyor
(22,185 puan) tarafından
Ayy bide kuzeyyy var.
Bı tiz sesiyle kuzeyyy diyor ondanda bikmistim

(Kuzey ismini severim ama)
(7,531 puan) tarafından
Fatih selim vardı bide onun annesinin sesi de aşırı gicikti. Aynı kişi mi acaba
(478 puan) tarafından
Yaaa bu anneleri zaten çocukların ismini öyle çağırıyorki daha isimden soğutuyor
(478 puan) tarafından
Yok yok farklı ortak noktaları aynı tizlikte çocuklarına seslenmeleri jsjsjs
(780 puan) tarafından
Valla aynı dertten bende muzdaribim
(6,018 puan) tarafından
fatih selimin annesinin sesi bett ses  igrenc ma en azindan o korkunc videolar cekmiodu . yok evde kagit adam var yok bilmemne canavari yok bilmmne bocegi. apt.l kuzeyle o ap.tal elif sinem allh cezalarini versin  anaavrat sövdum yorumlara da kapamislar demekki herkes zehir zikkim edio her kazandigi kuruş parayi. kizimin zamaninda gamze slimeci salih bide kosifler vardi yanki ile ruya. onlar insan gibi guzel renkleri ogretiodu falan guzeldu
(3,633 puan) tarafından
Kuzey le elifin annesini duyun bide siz
0 oy
(746 puan) tarafından
Bir tek o mu bir sürü var onun gibi :) benim kızımda istiyor maalesef gördüklerini 
(478 puan) tarafından
Eline verince ayrı dert vermeyince ayrı dert:(
(746 puan) tarafından
Öyle valla
0 oy
(4,930 puan) tarafından
Elif sinem ve bitane daha var aklıma gelmedi şimdi Allah im onlar kapatilsin litfennnnnn 
(478 puan) tarafından
Bizimkiler onları izlesin onlar da bol bol para kazansın
0 oy
(10,246 puan) tarafından
Allahtan benim kız izlemiyor aayyhhh... bazen shorts videolarda sesini duyuyorum anasının Elif Siğneeeğğmm diye bütun tüylerim ayağa kalkıyor :Djd onun anası bir Fatih Selimin ki iki :D
(478 puan) tarafından
Hahahahahah ay bacım iyiki izlemiyor bir arkadaş öğretti şimdi engelliyorum hepsini
0 oy
(846 puan) tarafından
Asla onları izleyemiyorum 
(478 puan) tarafından
Çocuklar maalesef çok seviyor:(
(846 puan) tarafından
İşte birkere görse alisir
0 oy
(130,199 puan) tarafından
biktim onlardan kuzeyle elif elif sinem 
(478 puan) tarafından
Nerden görüp bakıyorlar anlamadım biri biter diğeri başlar
0 oy
(17,790 puan) tarafından
Nefret ediyorum artık.elif sinemmmm diye sürekli konuşuyor anası 
(478 puan) tarafından
Ayy eliiiff siieeeeenm diye seslenişi
0 oy
(798 puan) tarafından
Elifsinemin annesi elifsinemden daha çok konuşuyor o kadının sesinden nefret ediyorum ya 
(478 puan) tarafından
Sesi kulağımda yemin ederim
0 oy
(14,767 puan) tarafından
Zıkkım elif sinem kızım da takmış kafayı onlara gidelim diyo :D onlar İstanbulda biz ankara nasıl gideceksek:D 
(14,767 puan) tarafından
Aaaa ben o zıkkımı istanbulda diye biliyordum :D
(746 puan) tarafından
Hayır hayır lüks villaları tam olarak Antalya da bizden kazandıklarıyla aldılar tabikide :D babası da tüm gün kendileriyle çünkü  may.mun mübarek :D
(6,018 puan) tarafından
ay sorma tam may.mu . ben inlari kayserideler diye dusunmustum kayserili gibi konusuyor bazen annesi:)
(746 puan) tarafından
Normalde kayserililer ama Antalya da yaşıyorlar canım. Kayseri de de evleri var bu arada :D
(6,018 puan) tarafından
dimi aynen cunku kayserililere benzetiyorum konusma tarzini esimin mmlekete gdince herkes ayni vurgu tonlama ile konusuyot cunku:))
0 oy
(746 puan) tarafından
Benimkide bir ara aşıktı resmen o kıza. Gözü kalmasın diye görmüş diye barbie yastığından tut yorganına aldım ama artık gına geldi yani göze batıra batıra ev değiştiriyorlar lüks hayat yaşıyorlar bizim çocukların izledikleriyle. Hele elif sinemin babası resmen may.mun olmuş para kazansınlar diye. Hayır tek düşündüğüm annesinin sesi nasıl kısılıp boğazı ağrımıyor bu kadar konuşmaya car car 
(478 puan) tarafından
Kız benimki de kuromi istedi bende sesin gibi herşeyi aldım bu sefer diyor rüya evi dedim bunee fiyat valla sade e özenti duyurmaya çalışıyorlar
(746 puan) tarafından
Benimkine diyorum bakma mağazaya gidip seçtiklerine kasada hepsini geri bırakıyorlar kızım almıyorlar siz izleyin diye yapıyorlar dedim. İnandı benimki istemez oldu. Gerçekten öyle hepsini almıyorlar ancak hava atıyorlar
(478 puan) tarafından
AA valla mantıklı ha bende öyle yaparım daha annee elif sinem bunu aldı,anne elif sineminde var diye diye birde ilk başlarda üzülürüm hani olsun alayım dedim önünü alamamamaya başladım bune dedim Allah aşkına ne biçim özeniyor çocuklar ve bizim çocukların belinden kazanıyorlar ne kadar insana koyuyor
(746 puan) tarafından
Hepsi may.munluk peşinde bizden para kazanıyorlar eşi bile tüm gün kendileriyle geziyor saçma sapan çok sinir oluyorum sayemizde lüks villa da oturuyorlar kız
(746 puan) tarafından
3 tane arabaları var utanmadan çekiyorlar
0 oy
(12,683 puan) tarafından
ay bi tane banalya mı ne var yeğenim izliyordu. çok fena. 
(14,767 puan) tarafından
Banalya değil kız banu Alya:D sjsjsjsjjsjs ilk bizde öyle biliyorduk
(12,683 puan) tarafından
ay ne bilim bizim banalya deyip duruyor:)
(478 puan) tarafından
Ayyy yemin ederim bende banalya diye biliyordum jdjsjsj
0 oy
(5,348 puan) tarafından
Poli aciyorum ben ya da pilippy izliyor sıkılırsa oyuncaklarla oyun oynayan bir adam var ona bakiyor diger seyler sponsor sagliyor zaten cocuklarda özeniyor
(478 puan) tarafından
Tabi canım özenme nasıl özenme benimki kromi görmüş diye tutturdu bana onun çantasını kalemle her şeyi yani ben de aldım hani gönlü olsun diye bu sefer Barbie Rüya evi istiyor Allah'ım dedim bu ne
(5,348 puan) tarafından
Önüne gecemezsin canım onlarin oyuncaklari cok pahali ya sponsor veriyor yada daha cok cocuk cekmek icin kendileri aliyor.
(478 puan) tarafından
Ne saçma şeyler bugün demekki o kadarki para çok hadi markette gidip en gereksiz şeyleri yapalım diye videolari vardı ayy
0 oy
(1,300 puan) tarafından
bizmde yanki vardi artik birakti onu
(478 puan) tarafından
Başkasına bakmadan verme canim eline valla sadece özenti
0 oy
tarafından
Off off hiç sorma yaaa sesi var kadının Allah'ım iğrenç oğlum da sürekli elif sinem diyor bide onun hareketlerini yapıyor çözüm bulan bana da söylesin lütfen 
(478 puan) tarafından
Başa sabitledim engellemesi varmış
tarafından
Maalesef öyle de yapıyorum gene çıkıyor
(478 puan) tarafından
En iyisi hiç vermemek
0 oy
(3,987 puan) tarafından
Oğlum YouTube izlemez telefon vermem bir ara iş yaparken yerleri siliyorum gelip basıyordu bende yer silerken verdim aman Allahım bu kadının sesini duydum nasıl bir sesi var videoları saçma oğlum da izliyip izliyip gülüyor daha da vermedim. Kendi kontrolüm de TV de YouTube Kids açarım benimde yanımda izler. YouTube de kanalla ilgilenmiyorum özelliği var onu seç canim ben öyle yaparak kurtuldum :))
(3,987 puan) tarafından
İyi yapmışsın, YouTube kids izlesin bir tane philip galiba eğitici videoları var çok güzel onu izlet canim
(478 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ben zaten eğitici şeyler arıyordum iyi oldi benim için
(3,987 puan) tarafından
Yanlış yazmış olabilirim sen yaz cikiyor zaten :) biz leo diye arabalar onları izliyor canim tamir felan yapıyor birde ABC kanalı var harfleri öğretiyor :)
(478 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim dediklerine hepsine bakıyorum şimdi
(3,987 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Off onun annesinin sesi beni öbür dünyaya götürüyor 

Kız yorumları okumadım birk daha yazmış :D
(478 puan) tarafından
Kız herkes şikâyet ediyor kadının sesini jsjsjsj
0 oy
(188 puan) tarafından
Bizde çocuklara telefon yasağı var hiç denk gelmiyor bana izleyen olmadığı için . Ama bir iki sene önce bi arkadaşım açmıştı böyle bir kanal. İki lafı bir araya getiremeyen çocuğunu seslendiren anne babalar olarak hatırlıyorum ben bu videoları. Ne izlerim ne kazandırırım hatta kızıyor bana takip etmiyorum bilmem neler yapmıyorum diye ama umrumda bile değil. Akşama kadar video çekeceğim diye uğraşacağına çocuğunun bir dil terapisine göndermeli.
(478 puan) tarafından
Tabiki valla canım haklısın bende şimdi bir arkadaş dedi engellemeyi öğrendim
0 oy
(2,659 puan) tarafından
3 yıldır verdiğim en büyük mücadele sanırım çocuğu YouTube dan uzak tutmak tv dede trt çocuktan başka bişey açmıyorum onuda yeni izliyor zaten
(478 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canım valla çok kötü bir alışkanlık

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 366 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,943 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu

408,630 soru

12,279,137 cevap

37,826 kullanıcı