+2 oy
720 göst.
önce Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar YouTubeden bir kız var elif sinem ayy kızım onu görmüş göreli sürekli onun aldığı şeyleri istiyor bunu alalım şunu alalım ben ders çalışırken bir saat falan eline veriyordum telefonu izlesin diye baktım ki kızın aldığı herşeye özeniyor iki lafından biri "elif sinemin de var" daha teli eline vermemeye başladım bu ne bizimkiler onları izliyor izledikleri ile kazanıyor saçma sapan videolar valla çok dertlendim

Görmüş orda Barbie Rüya evini ayy günlerce al al dedi neyse dedim fiyata bakiyim11.000 şok oldum bu ne dedim hani makul bişey olsa alirdim sadece özenti valla

37 Cevaplar

0 oy
önce (2,551 puan) tarafından
3 yıldır verdiğim en büyük mücadele sanırım çocuğu YouTube dan uzak tutmak tv dede trt çocuktan başka bişey açmıyorum onuda yeni izliyor zaten
önce (467 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canım valla çok kötü bir alışkanlık
-Reklam-
0 oy
önce (736 puan) tarafından
sırf o elif sinem yüzünden kaldırdım you tubu. o kadar kötü yetiştirmişlerki o kızı ve sadece videolarında yaraamazlık yapıyor annesi kızıyor
Gözü ac sürekli bı istek Allah'ım o ne ya
0 oy
önce (396 puan) tarafından
Benimkide Tv'de YouTube kids de izliyor bazen ben vermiyorum fatih Selim'i izliyor annesi çok gıcık ya ses tonu falan 
Bunların annesi sesi neden öyle hepsinin ortak noktasi bu galiba
0 oy
önce (7 puan) tarafından
Bir sürü öyle maalesef benjm kızımda bir tanesine sarmış poyraz diye kadin saçma sapan videolar çekiyor 
Hangisi engelleyelim hangisi engelleyelim:(
önce (7 puan) tarafından
He valla bide çocuğu garibim böyle bön bön annesine bakıyor ne diyor böyle diye
Aynen valla herkes ebeveyn olamıyor:(
önce (7 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
önce (793 puan) tarafından
Kız Elif Sinem Bir de Esma annelerinin sesi var ya böyle beynimde çınlıyor kendi sitelerini engelledim başka sitelerde videoları çıkıyor nasıl bir illet bulaşmış benim kız da aynı seninki gibi Barbie evi al çadır al yok 24 saat çekelim yok bilmem ne yapalım sosyal medya olmazsa açlıktan ölecekler
Valla teknoloji çok kötü kullanıyorlar valla ya benim kız kuromi istedi herşey aldım ona gönlü kalmasın diye şimdi de tuttumus Barbie bilmem ne doyumsuz oldular çocuklar iyice
0 oy
önce (53 puan) tarafından
Sabah akşam kuzey elıf ızlıyo bıktım artık sureklı onu ac
Onlar korkunç şeyler yapıyor yaa o daha kötü
0 oy
önce (73 puan) tarafından
Pglum 3 yasına girecek ve sabah aksam gece evde telefonda tablette tv de elif sinem bıktım. Cogu videosu örnek olmayan saçma video . Uygunsuz cocuk eyiyimi acısından.
Tabikide valla ne yapacağız bilemiyorum:(
İskelet videosu. Asansörde 1 gün geçirmeniz diyor ama bunun cok tehlikeli oldunu bilmiyormu bu kadın asansörde nefessiz kalıp ölenler. Asansör düşmesi. Arabada 24 saat diyor camları açmadan nefes alamayıp ölürsün yazın. Allahım yardımcımız olsun bal uyandı tv de elif sinem actı youtubeden hemen
Verme bacım ben kızımı yanıma konuştum kötü o kız dedim aldık engelledik bir daha girmez dahada vermem telimi
Cnm keske kolay olsa drdigin
0 oy
önce (748 puan) tarafından
elif isminden gıcık oldum artk aileleride problemli bunların bence el atılmalı
Bugün video çekmişler bir markette gidip hadi en gereksiz şeyleri alalım diye ayy sinir oldum
önce (748 puan) tarafından
yaa yoldan çıkartmaktan başka bişey yapmıyolar yok evde cadı var yok zombi geldi
Haklısın valla bacım
0 oy
önce (7,835 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım ama gerçekten çok gereksiz. Biz sadece televizyondan Trt Çocuk izletiyoruz. O da en fazla yarım saat. 
Çok iyi yapıyorsun canım valla
0 oy
önce (996 puan) tarafından
Kardeşim izletmiyor onun videolarını. 
İyi yapıyor canım valla
0 oy
önce (1,047 puan) tarafından
Benm kzlarmda izliyor ama istemiyorlar gördüklerni sadece izliyorlar özellikle küçük kizim.asik onlara resmen ya o derece tableti telefonu kaldrcam artk ortadan sabahın 7 nde kalkiyor onları açıyor şarjım bitene kadar vermiyor şarjım dolu ya tekrar başlıyor izlemeye izletmek istemiyorum sitem ediyor kafayı onlarla bozmuş durumda
Gereksiz şeye ne diye para verim yaa boyle çocukların lüzumsuz şeylerle dolu yok canm vermem sevmyrm da zaten yaa böyle saçma şeyleri bzim çocuklar nerden nasl buluyor anlamyrm
Valla bende anlamadım gıcık videolarla dolu
Evet yaa elif poyraz var bide kadınin kocası durmadan çok korkunç maskeler takıyor ben korkuyorm ya resmen benm kzlar eğleniyor izlerken
Benimkide beğeni atmış ayy çıldırdım aldım hepsini geri çekip sildim kızımı da uyardım bı güzel daha anladı gibi
Bnmkilerde öyle yapmış valla biiz pek anlamak istemiyorlar çok boş şeyler videoların hiç anlamı yok
0 oy
önce (1,103 puan) tarafından
Youtube izleyen her çocuğun nedense huyu değişiyor özellikle elif sinem vb kanalları izleyenler asla kınamıyorum telefon veren aileleri çünkü bazen baş etmesi gerçekten çok zor ama sınır koyulabilir bazı programlar var aile erişimi gibi ysni ailenin seçtiği türler çıkıyor çocuğun karşısına onları izliyorlar yoksa gerçekten özendirmeden çok çocukların tüm huyu suyu değişiyor kitleniyor kalıyor ekrana ben kızıma çok çok zorlanırsam kukuli şarkıları yada sayılar hayvanlar falan açıyorum 
Youtube Kids pişmanlık gerçekten çocuklar için asla uygun içerik yok öyle videolar var ki insanın aklı şaşıyor bunları çocuklar için mi çekmişler diye
AA ciddi misin valla biz ne yapalım bacım ben ders çalışırken bana öyle iyi geliyordi ama baktım ki boş şeyler izliyor aldım kaç gündür vermiyorum eline
Çok çok kötü içerikler var instada karşıma çıktı af edersiniz yok işte Anna ile örümcek adamın güzel gecesi vs vs terbiyesiz içerikler paylaşıyorlar ben youtube Kids i telefonlardan televizyondan sildim benim hesabımdan sadece kukuli serçe ve çekirdeksiz domates izliyor arada sayılar açıyorum ama genel olarak oyun oynuyor komşuya gidiyor yada parka çıkıyoruz gerçekten devir çok kötü küçücük çocukların beyinlerine pis pis şeyler sokuyorlar
Ayyy şoka girdim resmen bu ne vallahi bunlar şaşırmış kim nasıl yapıyor rabbim hidayet versin
Amin amin inşallah işte çocuklarımıza bunları empoze ediyorlar
0 oy
önce (28,938 puan) tarafından

İzletmiyorum YouTube huy değişiyorlae hemen 

Haklısın canım
0 oy
önce (11,045 puan) tarafından
Ayyy kadının sesi elif sinemmmmm deyisi herseyi abartidi cocuklarinin asla dinlemeyip sacma sapan seyler yapmasi hepsi kotu ornek bende gıcık oluyorum 
Aynen o sesi insani çileden çıkarıyor
0 oy
önce (89 puan) tarafından
Onun anesi in sesi çok fena bide korku videoları yapiyorkar benimkiler küçük inaniyorlar
Tabikide valla izletemem daha bune ya
0 oy
önce (295 puan) tarafından
Benim kızda çok izler bugün barbili yatak alin diye tutturdu bende barbili yatak olmaz o örtu alalım dedim kurtuldum bı kactane daha var o kanallardan
Var bacım valla nasıl bir illet
0 oy
önce (3,042 puan) tarafından
Biraz önce baktım fa baya giciklar 

Özellikle annesinin konuşması çok sinir bozucu 
Aynen canım annesi bir eliif sineeeeem deyişi var ayy insan kriz geçiriyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 350 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 155 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu

406,998 soru

12,215,297 cevap

36,801 kullanıcı