+2 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (8,662 puan) tarafından
75 kiloydum son zamanlarda ne yesem yarıyo kilo alıyom yeğenim var her geldiğinde işte kilo alıyon eşin nasıl beğeniyo iyi aldatmıyo seni dedi

14 Cevaplar

+1 oy
(735 puan) tarafından

Yazdım yazdım sildim yemin ederim, günaha girmek istemiyorum:D

(8,662 puan) tarafından
Gizli şekerim var zaten vitamin eksikkiğim var şuan yasak kulanamıyom
(735 puan) tarafından
Bak ondan olabilir, dikkat ediyor musun yediklerine
(8,662 puan) tarafından
Dikat etmedim ama düzene koyacam işallah
(735 puan) tarafından
Koy canım koy sağlık önemli , 2 tane evladın var
(8,662 puan) tarafından
Sağol canım işallah spora başladım bakalım ama dün sezaryan yerim acıdı alışırım belki
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sanane diyip ağzının payını vereceksin ona ne oluyor 

Bu arada market işini ne yaptın oldu mu 
(8,662 puan) tarafından
Yok olmadı canım nasıp hayırlısı
+1 oy
(267 puan) tarafından
Erkekler kiloya fiziğe bakmaz dişil enerjiye bakar deseydin. Bende dişil enerji yüksek de . :⁠-⁠D
(8,662 puan) tarafından
Erkek canım yeğenim diyemem ben öyle duymamazlıktan geldim ama ağır konuşu söylemediğim var burda
(267 puan) tarafından
Tövbe tövbe ne terbiyesizmis
(8,662 puan) tarafından
Sevgilisi var öyle kilo alsa sevgilim dedi istemsiz dışarı bakar gözüm dedi ığy senin eşin seni nasıl beğeniyo diyo
(267 puan) tarafından
Ben olsam sen namussuzsan ben ne yapayım derdim
(8,662 puan) tarafından
Kardeşim söyledi sustu canım ben hic kalp kırmasını beceremiyom
+1 oy
(7,465 puan) tarafından

Yumruğu geçiririm suratına :D

(8,662 puan) tarafından
Zor tutdum kerdeşiö girdi araya konuştu çok konuşmadım
0 oy
(451 puan) tarafından
Yeni doğum yaptığımda yaz tatilinde ailemin yanındaydık her gören kilo almışsın diyordu, herkes varken yine biri dedi ben de eşimi çağırdım beni böyle beğeniyor musun dedim böyle daha çok beğeniyorum dedi o zaman kimse benim kilomla ilgilenmesin dedim ondan sonra kimse kilo konusu açmadı. Sanki herkes 50 kilo gibi yorum yapıyor boşver herkes kendine baksın
(8,662 puan) tarafından
Zaten çok cevap vermedim canım eşime sorarım vercem kilo dedim kilomdan rahtsızmısın dedim hayır güzelsın ben böyle daha güzelsin diyo ama verecem kilo kesin ama şuan ne yesem yarıyo bende anlamıyom
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi de çık işin içinden kahkaha patlat sonunada o düşünsün:D demkki onun kocası en ufak sorumda aldatıyor ( tabi evliyse) 
(8,662 puan) tarafından
Evli diğil yeğenim erkek sevgilisi var benim böyle kilo alsa gözüm başka yere kayar dedi
(1,111 puan) tarafından
Takma ya sala. K o erkekler böyle şeyleri düşünemiyor maalesef ben koz sandım benimde kardeşim dalga geçerdi şimdi kendide dobik:D
(8,662 puan) tarafından
İşallah oda kilo alır
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Bi de erkek yeğen.. O nasıl yeğen öyle düşman gibi. Beni böyle beğeniyor de.

Sen de onunla ilgili bi durum olduğunda hiç kibar olcam pohpohlayacam diye tutma kendini, sen de laf sok her şeyine. Başlarım öyle yeğene valla. 
(8,662 puan) tarafından
Kardeşim konuştu benim yerime canım çok  muhatap olmadım
(3,981 puan) tarafından
Olsun ama sen de bi iki laf çarp ki daha öyle densiz konuşmadan önce iki kere düşünsün.
(8,662 puan) tarafından
Bir kere kavga etim ama anlamıyo ki devam ediyo tm kilom var ama düzene sokacam bende
0 oy
(1,650 puan) tarafından

Yaşım 30 iki çocuk annesiyim çocugumun birisi 13 yaşında diğeri 9 aylık bebek ve dogumdan 2 ay sonra görümcemin dügünü vardı güzel bir simli boydan elbise aldım sırt detaylı altıma topuklu vs giydim çok şıktı herneyse dügüne gittik görümcem demesinmi ayy göbegin kalmış eritmen lazım daha doğum yapalı 2 ay olmuş ve dışardan bakılınca asla 2 çocuk annesi gibi degilim büyük oğlumu kardeşim sanırlar her neyse ben doğum kilomu verdim eski kiloma döndüm geçen bana o lafı diyen görümcemi gördüm kendisi 2 yıllık evli çocugu yok 150 boyu var abartısız 75 kg olmuş şişmiş tanıyamadım :D işte böyle Allâh dönüp dolaştırıp kınayanın başına veriyor birde ben hamileyken kalktı bana dedıkı ben hemen çocuk yapmıycam benim çocuğumun sevgisi ikiye bölünmesin benimki daha çok sevilsin dedi ve duydumki çocukları olmuyormuş şuan işte büyük konuşmanın sonucu bu ama olur inşallah olmasını isterim tatsın anneligi

(8,662 puan) tarafından
Çok muhabat olmuyom canım kardeşim konuştu 6 ay oldu doğum yapalı ek kiloda aldım doğru işallah verim
0 oy
tarafından
Vay gerizekalı vay ay gıcık oldum yeğenine

Canım görüşmen nasıl geçti 
(8,662 puan) tarafından
Olmadı canım  sonra artık
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Yeğenim dediğin kişi kaç yaşında Küçükse tolere edilebilir ama yetişkinse ver ağzının payını bilsin haddini 
(8,662 puan) tarafından
17 yaşında canım
(17,914 puan) tarafından
Karısı çirkin olan değil kendi ahlaksız olan erkek aldatır de bir dahakine
(8,662 puan) tarafından
Öyle derim canım her geldiğinde aynı sorunu yaşıyom cins baya
0 oy
(19,508 puan) tarafından
Terbiyesiz. İnşallah bu lafın üzerine susmuyosundur. Ayyy ne iğrenç insanlar var 
(8,662 puan) tarafından
Canım sevgilisi var kilo alırsa başka yere bakarım dedi aramızı eşim beni nasıl seviyomuş bu halde ıy dedi
(19,508 puan) tarafından
Okudum onları. Ondan öyle dedim zaten
(8,662 puan) tarafından
Anladım canım aklıma sinirleniyom iş açtı kendisi yalama yıkama artık bey diye hitap etcekmişiz ona oldu dedim hic birşey demem dedim
(19,508 puan) tarafından
Boşver sen o terbiyesizi kafana takma
(8,662 puan) tarafından
Sağol canım artık yoruldum herşey üstüme geliyo sorun diğil
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Patavatsızlik etmiş yeğen 
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Ben de 2 ay önce doğum yaptım. Ya her emzirdigimde canım tatlı istiyor krize giriyorum resmen. 76 kilo oldum. Şimdi diyet yapsam sütüm azalır diye korkuyorum. Ama en az 16 kilo vermem lazim
(8,662 puan) tarafından
Benimde karnım çok ac oluyo
(1,855 puan) tarafından
Aynen gece özellikle :(
0 oy
(2,814 puan) tarafından
Patavatsız mnyak yaaa ne takıyorsun böylelerini terbiyesize bak sen

İlgili sorular

+5 oy
18 cevap 480 göst.
0 oy
12 cevap 857 göst.