+1 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Kızlar 15 gün önce bebeğimi ondan 5 gün sonra kayınpederimi kaybettik eşim 10 gündür ruh gibi geziyor ne konuşuyor ne bir şey söylüyor öyle ruh gibi ise gidip geliyor annesi yeni bayın ameliyatı oldu onunda durumu kritikmis şimdi ben nasıl diyecem annemde kötüymüş diye eşime

16 Cevaplar

+2 oy
(777 puan) tarafından

Söyleme canım eğer bilinci açık değilse, bilinci açıksa söyle ki annesi ile zaman geçirsin. Vakti zamanı gelince maalesef hepimizin gideceği yer belli :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, Allah şafi ismiyle şifa versin, bebeğinde sana şefaatçi olsun inşallah canım benim ❤️

(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım bilinci açık ama kritik diyorlar babasinida 10 gün önce kaybettik zaten ruhen iyi değil
-Reklam-
+1 oy
(131 puan) tarafından
Senin annen mi eşinin mi Allah rahmet eylesin başınız sağolsun 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım eşimin babası baget etti şimdi yine eşimin annesi hasta durumu kritik diyorlar
(131 puan) tarafından
Söyleme şimdilik bence en azından edin birazcık toparlansin
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Söyleme sakın suan zaten depresyonda

Zamana ihtiyacı var eşinin kolay degil
(3,603 puan) tarafından
Annesinin durumu kritikmis canım ne yapacağımı şaşırdım sonra biliyordun söylemedin der mi
(7,716 puan) tarafından
Der tabi ki
(3,603 puan) tarafından
İşte ondan söylemeyi düşünüyorum
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Kızlar fikri olan var mı söylesem mi soylemeesem mi 
(747 puan) tarafından
Söylemelisin belki gider hasret giderir. Yarın birgün Allah korusun birşey olursa bana söylemedin diyebilir ve sende vicdan azabı çekebilirsin. Ne olursa olsun bilmeli
(3,603 puan) tarafından
İşte bende böyle düşünüyorum şuan bilinci üzerindeyken gidip görsün en azindan
(747 puan) tarafından
Söyle bence canım
(3,603 puan) tarafından
Gelsin soyleyecem
0 oy
(711 puan) tarafından
Geçen günde post açmıştınız ameliyat olacak diyordunuz kaynananız noldu olmadı mı hala 
(3,603 puan) tarafından
Oldu canım ama durumu kritikmis
(711 puan) tarafından
Allah şifasını versin inşallah canım
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(5,210 puan) tarafından
Ben olsam söylerim sonuçta annesi hastalığından haberi olmalı belki söylemeyerek vakit kaybedecen onun pişmanlığı yaşaya bilirsin eşinde hep seni suçlar bir ömür birşey olursa
(3,603 puan) tarafından
Söyledim canım
0 oy
(19,592 puan) tarafından
Ben olsam söylerdim. Sonradan sana neden söylemedin derse . Annesiyle vakit geçirmek ister. Son bı kez görmek ister. O şansını elinden almış olursun bence 
(3,603 puan) tarafından
Söyledim canım
(30 puan) tarafından
Ayy ne dedi nasıl durumu allah sabır versin
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım zaten ruh gibiydi şimdi tamamen ruh gibi yani
(19,592 puan) tarafından
Uzulmesi çok normal
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Sen değilde başka yakını söylese olmaz mi
(3,603 puan) tarafından
Maalesef canım bu şehirde yakinimiz yok e telefonda da söylenecek gibi değil ben söyledim mecburen
(1,939 puan) tarafından
Yaaa üzüldüm ne tepki verdi peki
(3,603 puan) tarafından
Valla canım zaten ruh gibiydi iyice ruh gibi oldu babasına daha alisamamisti
0 oy
(17,840 puan) tarafından
Söyle bence haberi olsun gizleme sonra neden gizledin der
(3,603 puan) tarafından
Söyledim canım
0 oy
(30 puan) tarafından
Bence söylemelisin saklamamalısın empati kur sende senden saklanmamasını isterdin  sonradan bide sana kurulur niye söylemedin diye o piskolojiyle ne olcagı belli olmaz yada söylicek başka biri varsa ona söylet
(3,603 puan) tarafından
Söyledim canım
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Bence söylemelisin sonra senin yüzünden son kez görmedim diye seni suçlar sende kötü hissedersin mutlaka bilmesi gerekiyor yanında olmak ister Rabbim yardımcısı olsun 
(3,603 puan) tarafından
Söyledim canım
0 oy
(44 puan) tarafından
Allah sabir versin kardeşim esinle konus namaz kilin kuran okuyun iciniz ferahlar hem annesine ve olenlerin ardindan okumus sizde rahatlamis olursunuz alah sabir versin ölenle olunmez dunya bu bizde birgun gidicez 
0 oy
(269 puan) tarafından
Söylemen gerekır Rabbim bilir ama yarın bir gün vefat eder biliyordun nıue demedin der 
(3,603 puan) tarafından
Söyledim canım
0 oy
(299 puan) tarafından
Basiniz sag olsun Soylemeyin.yazanlar olmus ben aksini söylüyorum soylemeniz lazim annesi vefat etse biliyordun soylemedin sag ken göremedim.diye sizi.suclamasi cok yuksek birşey 
0 oy
(410 puan) tarafından
Bence söyle evet zor bir durum ama yapacak bir şey yok, belki annesinin gözü de onun yolundadir ne zaman oğlum gelecek diye bekliyor belki neden oğlum gelmiyor diye düşünüyor , Allah korusun bir şey olsa annesine veda edememiş olacak gitsin görsün sarilsin konuşsun annesi ile Allah büyüktür 
0 oy
(1,870 puan) tarafından
Soylemelisin. Ben anneme onu sevdiğimi morgta söyleyebildim. Doktor pazartesi eski Hastanesi'ne odaya çıkarırız dedi. Pazar vefat etti. Farkında olmadan vedalasmisiz. Allah'tan ümit kesilmez ama eşinin veda etme şansını elinden alma soyle. Benim eşim benden saklasa onu bu konuda affedemezdim
(3,603 puan) tarafından
Söyledim canım
(1,870 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Anne sağlığına kavuşsun insallah
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 713 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Berfolio (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,051 göst.