0 oy
32 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar 20 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum ama şu iki gündür mahfoldum halsizligim var dün gece böyle bir şey geldi uyurken boğazımda apacı ve boğazım sanki kitlendi öksürmek ve nefes bile alamadım bidem bulandı bulandı sabahı zor ettim belki dedim soğuk almisimdir ya da baharatlı yemisimdir ondan dedim bugün sabah geçti sonra akşama doğru geri başladı ilaçta içmiyorum sizce nedeni nedir başına gelen var mi ilk defa başıma geliyor böyle bişey hamileliğimde mide bulantım kusmam olur normalde de bu acımsı nedenini anlamadım hani çatlatma igneside hazimsizlik ve mide yanması yaparmi

1 cevap

0 oy
(5,282 puan) tarafından
Üzerinde 4 gün geçmiş cnm çatlama iğnesi etkisini o kadar erken göstermez cnm üşütmus olabilirsin ya da iğnenin etkisinde olabilir 
(37 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum daha 4 gün cokkkk çok erken ama başka biseyde gelmiyor aklıma soğukta durmuyorum elimden geldiğince o yüzden direk gebelik aklıma geldi bugün gün boyu uyudum desem yeri kafamı kaldiramadim ara sırada kasıklarımda. Batma oldu şüphe duydum ister istemez Allah herkesin kalbindekini nasip etsin inşallah hastalarımıza da şifa
(5,282 puan) tarafından
O iğnenin etkisidir cnm ablamdan biliyorum genelde çatlama ignenisin üzerinden 14 gün geçmesi gerekirmis başka çocuğun varmı Rabbim gönlüne göre versin
(37 puan) tarafından
Var çok şükür Allah olmayanlara isteyen herkese nasip etsin inşallah  biz çok zorlu bir zamandan geçtik deprem depremden sonra kaza herseyimizi kaybettik vs vs daha bir çok büyük sorunlar yavaş yavaş torarlaniyoruz derken gebe kaldım 4 aylık bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden çok istiyoruz ha mahrum değiliz elhamdülillah çok şükür ama olursada çok mutlu oluruz ❤️
(5,282 puan) tarafından
Stres yapma olur cnm Allah'ın izniyle
(37 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 55 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hep bir hayal (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu