+1 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar 20 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum ama şu iki gündür mahfoldum halsizligim var dün gece böyle bir şey geldi uyurken boğazımda apacı ve boğazım sanki kitlendi öksürmek ve nefes bile alamadım bidem bulandı bulandı sabahı zor ettim belki dedim soğuk almisimdir ya da baharatlı yemisimdir ondan dedim bugün sabah geçti sonra akşama doğru geri başladı ilaçta içmiyorum sizce nedeni nedir başına gelen var mi ilk defa başıma geliyor böyle bişey hamileliğimde mide bulantım kusmam olur normalde de bu acımsı nedenini anlamadım hani çatlatma igneside hazimsizlik ve mide yanması yaparmi

3 Cevaplar

+1 oy
(747 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende 17 aralıkta vuruldum ve daha önce çok vuruldum bu iğneyi hiç böyle olmadım. Dünden beridir çok midem bulanıyor nedenini hiç bilmiyorum 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Şüpheniz varsa test yapın bence, ben oğlum da oldum çatlatma iğnesi hiç böyle olmadım 

(26 puan) tarafından
Daha çok yeni yapsam bile çıkmaz 5 gün oldu 7 gün sonra yapicam testi ancak çıksın 12 13 cu gün test vericegiz dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
0 oy
(135 puan) tarafından
Bende iğne vuruldum ama hiç böyle olmadım ki
(26 puan) tarafından
Bende daha önce vuruldum gaz yaptı bende ama bu sefer midem dışarı cikicak sanki eczaneye gittim sordum normal bu ine yapabilir dedi
(135 puan) tarafından
Olabilir belki bünyeyle alakalıdır
(26 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meralakar (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Meralakar (26 puan) tarafından soruldu
0 oy