0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından
Hanımlar selamünaleyküm hayırlı akşamlar nasılsınız iyi misiniz ya benim beyazlarımı ne kadar suda bekletsem de yüksek derecede de yıkasam Belli bir süreden sonra renkleri bir tuhaf oluyor yani böyle kar gibi beyaz değil önceden Ariel kullanıyordum çok güzel hani temizlediği dönemler oluyordu ama şimdi boykot olduğu için onu almıyorum onun yerine Peros’unkini aldım bir de sodamatik kullanıyorum önce makinaya atıyorum durulama yapıyorum kini almak için ondan sonra da Pamuklu 60° ön yıkamaya atıyorum ama bana mısın demiyor ben anlamıyorum yani sizin ben şöyle yapıyorum kar gibi beyaz oluyor dediğiniz boy kot olmayan yöntemleriniz var mı

14 Cevaplar

+1 oy
(720 puan) tarafından
Boykot olarak tek vazgeçemediğim şey Omomatik beyazlar için olan oldu  , maalesef bende çözüm bulamadım aldım el mahkûm 
(1,014 puan) tarafından
Vallahi ben mecbur vazgeçtim el mahkûum diye bir şey yok seni eleştirmek istemem tabii ki kendi tercihim ama ben onları öyle görünce onlara gidecek hem çocuğa acıyorum yani çamaşır içinde ne bileyim feda etmek istemiyorum günaha girmek istemiyorum o yüzden almadım yoksa o moda Ariel de gerçekten iyi bir deterjan
(720 puan) tarafından
Benim makinenin kalitesizliğinden herhalde ama yaramadı maalesef, canım boykot konusunda çok iyiyimdir markette saatlerce birşey alırken iyice bakarım yani
-Reklam-
+1 oy
(78 puan) tarafından
Aleykümselam Ay vallahi yorumları okurken yoruldum.  Ne gerek var leğende bekletiyorsunuz sabaha kadar falan .  normal çamaşır makinenizi çalıştırın üzerine sıcak suyu aldığı  zaman makinenin camını elleyin BEKLET tuşu mutlaka vardır Ona basın orada bir saat iki saat beklettin sonra tekrar çalıştırın.  Ayrıca beyazlatmak icin bulaşık makinesi PARLATICISI var ya Şok'ta ben alırım mavi İki çeşidi var açık mavi olan Mintax onu bir çay bardağı kadar tursille beraber dökün bakalım bembeyaz çıkıyor Ben de işe yaradı yine de bilemem bacılar kolay gelsinnn ....
(1,093 puan) tarafından
Benim beyazım çok olur bende leğende bekletemem valla. Erinirim yıkamaya. :D
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Bende beklim şurada 
(2,066 puan) tarafından
Bnde bekliyimmm  :))
(1,014 puan) tarafından
Valla bende bekliyorum
(2,066 puan) tarafından
Bilen çıkar elbet :)
0 oy
(953 puan) tarafından
Bende bekleyim burda aynı dert bende de var 
(1,014 puan) tarafından
Bende senle bekleyem
0 oy
(59 puan) tarafından

Aleykümselam. Ben annemin yıkadığı gibi yıkıyorum. Önce leğene kaynar su bingo beyazlar için birde çamaşır suyu ekliyorum biraz 1 saat bekliyor makinada kısa programda yıkıyorum kirli suyu gidiyor. Sonra 90 derecede yıkıyorum. Bu arada tekrar tursil ekliyorum. Çamaşırın çokluğuna bağlı çamaşır suyu ekliyorum. Bembeyaz oluyor. Ben 5 kilogram makineye yarım çay bardağı kdr çamaşır suyu kullanıyorum.:)

(59 puan) tarafından
Annem yıllarca kullandı makina ömrü dolduğu için bozuldu.
(2,426 puan) tarafından
90 derecede çekme yapmıyor mu canım
(1,057 puan) tarafından
Çamaşır suyu çok zararlı hem de kıyafetlerde ekstra
(724 puan) tarafından
90 derecede cekmiyo mu, eşime hep tutku marka alırım kaliteli 60 da bile alev gibi oluyor bir tik çekiyor 90 da çeker ya
(7,719 puan) tarafından
Çamaşır suyu kullanıp kendinizi zehirlemeyin derim.n
0 oy
(130 puan) tarafından
Cnm koyu dryil. Gani su seklinde camasır suyu oluyor ya. Ben 2 aydır kurtarıcım Ace valla 1 küçük  5 lt misal suya 1 bardak Ace atıyorum su ekliyorum camasırı 1 saat bekletiyorum. Makineyi atıp yakıyorum keke 0 bembeyaz mis iç camasıtlarım filan ben beyaz
(1,057 puan) tarafından
Çamaşırları yıpratır
(348 puan) tarafından
Sıvı acemi cnm dediğin
(130 puan) tarafından
Evet cnm sıvı Ace şu gibi olan hani fıs bidonu uzun oluyor.  Beyaz. Ben tarif edemiyorum hakkını helal et. Cok sükür hayatm kurtuldu sayesinde
(348 puan) tarafından
Tm cnm anladım helal olsun
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Beyaz çoraplari citelemeden makinaya atma ,ben kullanmadım ama Arap sabunu güzel yapıyormuş 
(1,014 puan) tarafından
Asko Allah’a çok şükür beyaz çorabım yok hepsi siyah
0 oy
(724 puan) tarafından
Sodamatigi şöyle kullan, önce leğene ılık suyla bas çamaşırları kopurtup 1 tane limon sık.  Ben gece basiyorum sabahta makineye atıyorum birazds göze sodamatik ekliyorum. Çamaşır makinesine de yarım bardak sirke koyuyorum ilik gibi oluyor. Sararmislar için ben bu yöntemi buldum eşim çok takıntılı. 50 tane falan atleti var herhalde.  Hafif sararinca böyle yıkıyorum normal beyazsa sadece sodamatik ile
(1,014 puan) tarafından
Denerim bebeğim teşekkür ederim
0 oy
(261 puan) tarafından
My Rabbit alabilirsiniz 
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim elhamdülillah iyiyiz diyelim iyi olalım, ben genelde makinaya atmadan önce beyazlara hele ki leke varsa üstüne axperox döküyom sonra makinaya atıyorum diğer deterjanlari da ekledikten sonra bembeyaz oluyor 
(1,014 puan) tarafından
Aerox su hiç denemedim ben daha çok incelendi bekletiyorum sonra makineye atıyorum bazen makinada bekletiyorum ama ona rağmen beyaz da grileşme oluyor
(3,893 puan) tarafından
Allah Allah ben kendim öyle yaptım valla bembeyaz oluyor ondan sonra hep beyazları öyle yaptım
0 oy
(789 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DD7IOqzNQYu/?igsh=N3FmY3k5dXgxMjJp 

Bak şimdi böyle bir şey çıktı karşıma :D 

(1,014 puan) tarafından
Çok iyi
0 oy
(348 puan) tarafından
Ay vallaha ben acicaktim bu postu iyi oldu ya kızlar bende üç saat 90derecede yıkıyorum komşular öyle yapma yıpranır çamaşırların diyo siz kaç derecede yikiyorsunuz    ben yıllardır bingo toz deterjan kullanirim memnunum kar gibi yapar ben fazla beyaz koymam üç beş atlet okadar fazla bekletmiyom sepette bide 
(1,014 puan) tarafından
Ben de fazla Bekletmem ama kızımın da eşimin de beyazı çok fazla zaten evde iki renk var ya beyazdır ya siyahtır ama beyazların gri leş gibi oluyor ben ona çözüm bulamadım
0 oy
(789 puan) tarafından
ben deterjan gözüne arap sabunu koyuyorum çok azda çamasır suyu 60 derecede 60 dakika yıkama yapıyorum ama sıcak suyu detarjanü aldıktan sonra beklemeye alıyorum öyle yarım saat bekliyo 
(1,014 puan) tarafından
Çamaşır suyu maçına zarar verir diye korkuyorum
0 oy
(722 puan) tarafından
Herhangı, bı perde yıkama ilacını alıyorum ben onuda eklıyorum deterjana kar gibi oluyor
(1,014 puan) tarafından
Ben ne yaptıysam beyazlaamadım daha çok grileşiyor gibi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emmarose (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
0 oy
0 cevap 17 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda123. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy