0 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (799 puan) tarafından
Yakın oturan eltiler için geçerli

16 Cevaplar

+1 oy
(97 puan) tarafından
Eltimden Allah razı olsun bacı gibidir onun mutluluğu benim benim mutluluğum onun çok şükür :) 
(350 puan) tarafından
Ne eltiler var ya benimkide attığım fotodaki ayakkabı mi bile inceler bide üstüne iğrenç olmuş niye giydin der
-Reklam-
+1 oy
(734 puan) tarafından
Hiç denk gelmedim ben çevremde 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Var canım bende 5 elti 6 görümce var eltiler uzaktan bile yetişiyor ara bozmak için yani var öyle şeyler 
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Eltim yok çok şükür.  Ama karakter meselesi elti olmayla alakası yok bence 

0 oy
(262 puan) tarafından
Var tabı kı maddi açıdan yüksek olsan da kıskanan var 
0 oy
(4,068 puan) tarafından
Sırf elti diye bu yakıştırma doğru olmaz. Çekemeyen kişinin karakteri buysa kız kardeşini de kıskanır 
0 oy
(923 puan) tarafından
Var canım.biz aynı apartman da oturuyoruz eşimi çok kıskanır soylerde bana bende diyorum inşallah nazarın değmez diye 
0 oy
(21 puan) tarafından
İki tane eltim var yakınız bı tanesiyle bacimdan farkı yok çok severim hep mutlu huzurlu olsun isterim bı sorunu olsa gece uyuyamam . İkincisi yeni 6 aylık uzak ama çok soğuk mutlu huzurlu olsun da alışma surecindedir belki .Görümcem biri zararsız iyidir gelir gideriz ama bı tanesinden haz etmiyorum çok içten pazarlıklı ama hep saf modunda :)
0 oy
(740 puan) tarafından
Eltim yok çok şükür ama insanlık meselesi ya. Devir çok kötü. Zaten güzel olan herşey saklanmalı anlatilmamali. Nazar hak birşey. Ben tanıdığım hiç kimseye kocam iyi şöyle böyle diye anlatmam sende öyle yap kimsenin gözü kalmaz 
0 oy
(418 puan) tarafından
Canım eltim durduk yere bir küstü hepimize şimdi ne kayınvalidemi arar ne beni arar ne gelir ne gider sadece eşimin abisini görürüz oda yarım saat falan izin alıp gelir o kadar :D
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Eltim yok iki görümcem var uzakta oturuyorlar şehir dışı. Analarının dolduruşuna gelmedikleri sürece iyiler okumuş etmiş çoluklu çocuklu kadınlar. Kocaları zengin keyifleri yerinde maşallah. Altlarında son model arabaları. En sefil biziz içlerinde. Sağlık olsun para gelir bi şekilde. 
0 oy
(267 puan) tarafından
Uzaktı yakın oldu 10 yıldır hâlâ aynı sorun valla hatta nişanlı dönemi de sayarsak 11 yil her fırsatta söylüyor.  Önceleri nişanlı iken böyle olur evlenince görürüm sizi dedi. Sonra cicim ayları dedi, sonra çocuktan sonra bak sen dedi.  Daha sonra çocuk biraz büyüsün öyle görürüm dedi hâlâ kavga edeceğimiz günleri bekliyor 4 gözle... 
(267 puan) tarafından
Bu arada bunu sadece eltim değil benim teyzem de sürekli söyler. Hatta sadece eşimle aramdaki bah icin değil okuduğum kitaplar ve bitirdiğim okullar için de söyler sürekli.  Maalesef sadece elti görümce değil en yakın gördüğün insanlardan da aynı kötülüğü görebilirsiniz
0 oy
(789 puan) tarafından
eltim değil ama görümmcemm hayatta çekemez 2 kere evimize geldi bakışları beni çok rahatsız etti 50 yaşında ama çook gec evlenmiş 9 yaşında bi tane çocuğu var eşim bişey alsa hemen eşine hevesimdee kaldııı alalım. bişey giysem eşin mi aldı baban mı aldı sanki babam almak zorunda da babam alsın bi takı takarım yeni aldı kocan  bi keresinde eşinee dönüş bak bak sığırrrrr bundan alsaydınya demişti vee gercekten onlar gelip gittikden sonraaa ne evin bereketi kalıyo ne de huzuru
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bir atasozu var "kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez"
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Eltim değil de görümcem öyle bizi birbirimize düşürmek için çok ugrasirdi zmaaninda kocam da Allah'tan açtı gözünü de taviz vermiyor ona
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Yakın oturmakla alakası yok bence 

Benim eltim bırak eşimle iliskimi hiç biseyimi çekemez 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 359 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 472 göst.
18 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
+3 oy